| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
patrycjag92
2 godziny temu
Trzy razy zmów na głos przed snem "Zdrowaś Mario" i trzy krotnie wypowiedz na głos - chce zobaczyć we śnie gdzie znajduje się moja zaginiona biżuteria - potem wypij pół szklanki wody mineralnej niegazowanej i połóż się spać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam,przypadkiem znalazłam tę stronę chociaż nie wierzę w przypadki.
Bardzo potrzebuję pomocy,wskazówki,pogubiłam się...
Mam ogromne kłopoty finansowe,może mógłbyś Igorze powiedzieć mi jak poukładają się moje sprawy finansowe,czy uda mi się stanąć na nogi i znaleźć pracę?
pozdrawiam
Morgana
|
|
|
|||
|
Igorze czy dobrze zrobilam zrywajac kontakt? czy on teraz bedzie probowal kiedykolwiek o mnie zabiegac?
|
|
|
Igorku,czy mógłbyś zapytać kart:Co się stało z moim pierścionkiem który dostałam od mojego chłopaka bardzo dawno?Czy mój brat cioteczny Paweł miał coś wspólnego z zaginięciem pierścionka?
Jestem zaniepokojona zniknięciem go.
Pozdrawiam...
Dziękuję...
|
|
|
Witaj Igorku :)
Zajrzyj w karty proszę i powiedz czy coś paskudnego szykuje się dla mnie i dzieci bo straszy nas ten, który powinien o nas dbać.
A jeśli chodzi o niego to nie można być pewnym niczego.
Spokojnej nocy :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Dziekuje Ancik dzieki za zainteresowanie :) dziekuje za artykół jest cos co zniego wyciagnalem. No a sytuacja wyglada tak ze napisalem jej na walentynki wierszyk :) ale taki zyczeniowy bez wyznan milosnych :) i zaproponowalem spotkanie ale podziekowala za zyczenia nie skorzystala z propozycji spaceru i zyczyla milego dnia wczoraj z wieczora napisalem jej wiadomosc z zapytaniem jak mina dzien ale nie o walentynki sie spytalem zeby nie wystraszyc znow ale jak do tej pory jeszcze nic nie odpisala moze pozniej cos odpisze mam nadzieje a jak nie to nie wiem bede musial pomyslec cos jeszcze no i jest cos co tak troche dalo mi nadzieje ale nie wiem czy to ma zwiazek ze mna pozdrowionka :)
|
|
|
Drogi Igorze! Zaraz po tym jak dostałam wróżbę od Ciebie, to sprawa się wyjaśniła i Twoje słowa się sprawdziły. Byłam bardzo szczęśliwa, zaczęłam sobie już wyobrażać nasze wspólne życie itd. Niestety moje szczęście trwało zaledwie kilka dni, bo u niego bardzo się skomplikowały sprawy, ma poważny problem. To może zmieniać postać rzeczy. Proszę Cię bardzo sprawdź w kartach, kiedy on rozwiąże jakoś swój problem i czy wtedy wreszcie będziemy razem, czy odzyskam w końcu spokój ducha i będę szczęśliwa?
pozdrawiam Marina
PS. Oczywiście przekażę Twoją wróżbę biednemu, tylko, że akurat w niedzielę pod kośiołem go nie było, ale pewnie teraz będzie. No chyba, że Twoja wróżba się spełniła i on już jest bogaty :)
|
|
|
Witam Igorze. Niestety wróżba nic nie pomogła. Nie przyśniło mi się gdzie jest :( bardzo mnie to martwi :( może mogłbyś zajrzeć w karty albo polecić coś jeszcze ? bo naprawde dla mnie to wazna sprawa. Dziekuje bardzo za dotychczasowe wsparcie.
|
|
|
Witam Cię serdecznie Igorku:)
Czy możesz powiedzieć co mówią karty odnośnie mojej znajomości z Grzegorzem?
Biedny jak zawsze podziękował i powiedział gdzie są wolne miejsca parkingowe.
Pozdrawiam Edyta
|
|
|
|||
|
Kolejny "szczęśliwy zbieg okoliczności". Po sprawdzeniu poczty wylogowałam się i na środku strony zobaczyłam pomarańczowy pasek z napisem dotyczącym związków i przyczyn ich upadków.
Mam nadzieję, że wkrótce z niego skorzystasz Sześciopaku. Autorką jest psycholog. Pisze mądrze i daje duzo do myślenia. Choć wiele kwestii jest dla mnie oczywistych, wiedziałam to wszystko wcześniej, to albo nie zwracałam na nie uwagi (przemykały gdzieś obok mnie), albo nie przyjmowałam ich do wiadomości.
Artykuł polecam wszystkim: tym na poczatku związku, tym którzy w nim tkwią, tym, którym coś właśnie się rozpada i tym, którym już się rozpadło. Wyciągajcie wnioski z przeszłości, żeby lepiej budować przyszłość. :) I unikajcie kolejnych błędów życiowych. :)
Warto przeczytać:
http://sympatia.onet.pl/0,2278,1637949,1,artykuly.html
|
|
|
Do czego doszłam ? Po poniedziałkowym odezwaniu się jego nie chcę go już znać. Mam wstręt do siebie samej, odczarowuję swój świat z opętania nim.
Czy możesz sprawdzić czy znajdzie się dla mnie dobry, troskliwy, naprawdę mnie kochający mężczyzna?
Biedny już się chyba przyzwyczaił do ofiar od Ciebie, bo tylko podziękował, bez zdziwienia :)
|
|
|
Witam. Mam na imię Paulina, Jestem z moim chłopakiem Maćkiem od ponad roku, relacje między nami są wspaniałe (przynajmniej ja tak uważam) tylko jest jeden problem, jest sprawa która nas dzieli i przez to nie możemy być razem (fizycznie). Mógłbyś powiedzieć mi kiedy skończy się ten koszmar i mój chłopak wróci do domu? czy będziemy ze sobą? może jakiś ślub? zaręczyny?Proszę o odpowiedź
|
|
|
Witaj Igorze:)
Dawno mnie nie było tutaj. Wiesz, mam tylko jedno pytanie.
Serce mówi tak, rozum tez. I to od pierwszego momentu.
Co powiesz Ty. Zerknij w karty proszę. I znowu za niedługo moje urodziny, te okrągłe. Czas się spotkać. Obaw nie mam.
Ale chce kart posłuchać.
Pozdrawiam cieplutko.
Wiesz, to jest to co ja chce.
|
|
Coco |
|
witaj
biedny powiedział pod kościołem ze dziękuje mi. mam mały problem czy mógł byś mi wyczytać z kart co mam zrobić czy zrezygnować czy walczyć o ten związek?? czy może jest ktoś inny kto mi da więcej szczęścia.
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
a co biedny powiedział?
nic, popatrzył się tylko smutno..
i wiesz, ludzie kolo niego przechodzili i nikt się nie kwapił jemu coś dać..
|
|
Coco |
|
ZAKLECIA
patrycjag92
Wczoraj o 16:14
Tym razem zrób to samo ale dodatkowo połóż prawą rękę na prawym udzie i tak się trzymając za nogę zaśnij.
Pozdrawiam
Igor
|
|