Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zulasob 21 stycznia, 18:26 Jak kobieta może nie czuć czy to miłość ?? możesz mi to wytłumaczyć ;) Pozdrawiam Igor ps. chyba, że nęcisz karpia do siatki ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze witaj, jeśli znajdziesz chwilkę proszę zobacz jeszcze mi w kartach: co będzie z moja znajomością z S? jaksie potoczy sytuacja moja w pracy? serdecznie ci dziękuje z góry, biednemu dałam w niedziele pod kościołem. ale tylko sie modlił, nie reagował na pozdrowienia od ciebie ;(

ZAKLĘCIA konwalia 21 stycznia, 08:52 I do czego doszłaś ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia minutę temu 1. IX Mieczy - nijak 2. Rycerz Kijów - tutaj dzięki pomocy młodego mężczyzny dobrze się poukłada ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Proszę jeszcze ja;)
madzikowa21:
Witaj Igorze, mam nadzieje, że się jeszcze załapie na odpowiedz ;) a nurtuje mnie pytanie: 1- jakie zamiary ma wobec mnie M? 2- czy poprosi mnie o rękę? 3- co mnie czeka w pracy? pozdrawiam ps dałam żebrzącym dziecia jedzenie pod kosiołem

ZAKLĘCIA madzikowa21 12 minut temu Tarot kartami Krolowa Kijów, IX Pucharów i VI Kijów mówi, że: 1. o nie lubi twojej przewagi nad nim 2. w lipcu 3. zmiany ;)) na lepsze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Igorze, ale ja taka tępa jakaś jestem, a co w maju, pójdzie sobie, czy się oświadczy? Proszę o odpowiedź

...Dobrze sobie niekiedy popłakać a najlepiej ze śmiechu ;))... tylko mi nie jest do śmiechu....rozstałam się ....przemyślałam 1. ale czy kolejny raz nie będzie chciał wracać? 2. czy spotka mnie miłość i kiedy 3. Jak odnaleźć równowagę 4. co mówią karty...... wiem dużo pytań, dużo myśli Pozdrawiam

O tak,mam nerwicę lękową...strasznie mi przeszkadza w życiu;( A jak mogę się jej pozbyć Igorku? Powiedz mi proszę,czuję że to mi troszkę doda wiary w siebie:) bo przy tej osobie czuję się po prostu extra;) Czy Szymon często o mnie myśli?

Paolka, kochana największy błąd jaki się w życiu robi to uzależnienie samopoczucia od tego że jest ta druga osoba przy nas.... błagam Cię nie rób tego....BŁĘDU kilka lat temu byłam ślepo zakochana w kimś i moja energia i szczęście czerpały się z tego związku... MASAKRYCZNY BŁĄD uwierz w siebie, to ty jesteś extra laska która poradzi sobie we wszystkim......bez względu na to czy obok jest Szymon czy kot Filemon.....pamiętaj bo to bardzo ważne, popatrz w lustro i powiedz sobie ......"jestem po prostu super ..." i jak trzeba to powtarzaj to sobie co minutę przed lusterkiem wtedy ja też sobie moje szczęście uzależniałam od pewnego .."fleta"... jak mnie zdradził i zostawił to rok czasu nie mogłam się pozbierać, a kolejne 3 lata nikomu zaufać, nie było wtedy internetu i Igora :( jeśli będziesz swoją wartość widzieć tylko poprzez obecność kogoś bliskiego na dany momęt to niestety nigdy nie będziesz szczęśliwa bo każdy rozpad za dużo będzie Cię kosztował....... piszę to z całego serca i życzę Ci szczęścia w życiu :)))) Głowa do góry i uwierz w siebie samą...

monetka73

Monetka73 super rady dajesz, moze dla mnie tez cos masz? Jak Ty myslisz co bedzie z tym moim Grzesiem w maju? Strasznie jestem zakrecona. Pytam calkowicie powaznie. Pozdrawiam

chcialabym wiedziec czy z tego bedzie romans, milosc czy nic? prosze o podpowiedz

czy ktos postawi tarota i odpowie mi na meczące mnie od lat pytanie... Czy z M. bedziemy w związku partnerskim w ktorym zaistnieje wspolne dziecko? bede wdzieczna!!

SAMA wcale nie daję super rad....po prostu jak mój tata zachorował na raka i go wspierałyśmy z siostrami, a potem jak umarł trzeba było bardzo mamę wspierać...chociaż żadnej z nas nie było łatwo to moje życie i myślenie się bardzo przewartościowało,...i trochę inaczej wtedy się patrzy na wszystko ale przede wszystkim na siebie ja też mam doły i depresje, ale myśl że poradzę sobie ze wszystkim co nie jest śmiertelną chorobą dodaje mi sił i wiary że wszystkiemu podołam, w dużej mierze pomagają mi rady Igora, a Twojej sytuacji niestety nie znam.....Paolki posty prawie zawsze czytam wszystkie :))))

monetka73

Hey Monetka73 jak Ci sie wydaje kiedy dziewczyna wsla mi taka wiadomosc: wybacz ale nie rozumiem jak możesz mówić , że mnie kochasz? nie znasz mnie, nie widziałeś nigdy ... nie mów tak więcej Proszę. - to ma na mysli zebym wogole sie do niej nie odzywal czy zostawia tu jakas furtke ze moze chcialaby kontynuowac rozmowe??

szesciopac nie wiem.....nie widziałeś jej nigdy? jeśli nie to może oczekuje że zaproponujesz jakieś live spotkanie albo nie jest zainteresowana pozdr

monetka73

Witaj Monetka:) Bardzo Ci współczuję z powodu śmierci Twojego Taty. Dziękuję, że mi odpisałaś. To nie chodziło mi o całą moją sytuację, raczej tylko o odpowiedź Igora (no co to będzie w tym maju) ja raczej się trzymam, czasem tylko przyjdzie mały kryzysik, zwłaszcza jak się jest w obcym kraju itp. Nie za długo tutaj tzn na tym forum jestem i nie za bardzo wiem jak interpretować słowa Igora, stąd takie moje wątpliwości. Fajnie by było jak byś znalazła chwilkę i do mnie skrobnęła jeszcze. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

halo Igor dziękuję, nie do końca potrafię zinterpretować Twoje słowa ale wydaje mi się że jednak nie jest tak źle jak myślała, dziękuję za wiarę i nadzieje. Interpretacja ciekawa, ja V monet racze zawsze czytam negatywnie, cieszę się że nie mam racji. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich szukających otuchy Viki

życie jest przygodą

czy wrócę do byłego? i kiedy?

Dobry wieczór:) Mam pytanie do Pana kart Igorze . Chciałabym wiedzieć co dobrego mnie spotka w 2011 roku? Kiedy mogę liczyć na znaczną poprawę finansów? Ps biedny podziekował