Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA briwona 2 dni temu o 10:44 Pamiętaj, że to jest cenniejsze niż moja odpowiedź ;) Pozdrawiam Igor ps. choć teraz tego nie rozumiesz

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 2 dni temu o 09:05 Tarot kartami Król Pucharów i Koło Fortuny mówi, że masz u niego prawdziwe powodzenie, reasumując mężczyzna jest gotowy na zmiany dla kobiety. Wybieraj. Pozdrawiam Igor ps. Biednemu pod Kościołem powiedz, że dziękuję mu za życzenia a wróżba dla niego brzmi: Tarot kartami Mag I i Królowa Mieczy mówi, że czeka go nieprzewidziany przypływ gotówki wyzwalający go z problemów - tylko niech pamięta nie może zaufać pochlebcą a najlepiej niech się w ogóle nikomu nie chwali.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA viktoria 2 dni temu o 02:25 Tarot kartami III Puchary i V Monet mówi, że Los sprzyja pragnieniom, miłość zmysłowa przyczyni się do poprawy sytuacji materialnej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Celdur 3 dni temu o 14:31 Tarot kartą V Pucharów mówi, że to tylko namiętności, Kartami VIII Pucharów i walet Mieczy mówi, że prawdziwą miłość swojego życia poznasz 6 czerwca. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kassandra74 4 dni temu o 20:39 A co ukrywa ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 17:31 To nerwica lękowa a nie nieszczęście ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Felicja 5 dni temu o 16:33 Poukładasz po gruntownym przemeblowaniu ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 5 dni temu o 15:11 Życzyła ci tego czego ci brakuje, a że życzyła serdecznie to się spełni ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lelus89 6 dni temu o 17:32 Tarot mówi osiągniesz sukces dzięki umiejętnemu milczeniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze proszę, spójrz w karty dla mnie, Czy Grzegorz mi się oświadczy i czy zostanę jego żoną? Czy powinnam zmienic pracę, jesli tak gdzie szukac innej. Jak pisałam biedny pod kosciołem podziękował słowmi "Bóg zapłac"

ZAKLĘCIA sympatyczny2500 7 dni temu o 20:53 Tarot kartami Król Monet i V Kijów mówi, że niepotrzebnie się przejmujesz i obawiasz ;) Pozdrawiam Igor ps. wszyscy cie zawsze lubić nie będą ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zulasob 31 stycznia, 12:16 Dobrze sobie niekiedy popłakać a najlepiej ze śmiechu ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA joas81 30 stycznia, 19:42 Powiedzmy sobie prawdę nie kochasz żadnego z nich ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA 227ania 29 stycznia, 16:27 No ale co to takie czekanie, zacznij stawiać konkretne warunki tylko pomału. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 29 stycznia, 13:58 Jak wyglądają codzienne spacery - maiły być 45 minutowe ??? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA megi 29 stycznia, 00:09 Trzeba teraz od razu z wszystkim zrobić porządek. Pozdrawiam Igor ps. teściowa tutaj nie jest winna niczemu ;((

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA strzechusia38 26 stycznia, 13:52 Szybki seks = krotki związek ;)) Pozdrawiam Igor ps. a na co liczyłaś ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA TOMEKvanDOREN 24 stycznia, 22:00 Tarot kartami IX Kijów i IX Monet mówi, że dzięki pomocy kolegi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac 22 stycznia, 01:17 Tarot mówi,że to świetna matka dla dzieci ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sama 21 stycznia, 18:35 Na razie Grzesiowi dobrze jak jest - do maja ;) Tarot kartą Mag I mówi, że znajdziesz taka pracę jakiej będziesz szukać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą