| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
|
Igorze, jestem załamana. On chce, żebyśmy byli razem ale ja mam złe przeczucia, czuje że cos ukrywa. Pomóż proszę
|
|
|
Boże, co mam robić to zawazy o moim przyszłym życiu a w takim stanie emocjonalnm nie podejme słusznej decyzji. Proszę , podpowiedz mi słuszną drogę
|
|
|
Dałem biednej sobie pieniądze, kazał podziękować Igorowi.
Panie Igorze, ja chciałbym wiedzieć czy w tym roku znajdę miłość... Poznałem ostatnio pewną dziewczynę (mieszkamy w tym samym akademiku) ale nie wiem czy warto robić sobie w ogóle nadzieję.
|
|
|
|||
życie jest przygodą |
|
Drogi Igorze! Już parę dni temu miałam do Ciebie pisać, ale jakoś mi trudno. Otóż ten mężczyzna, z którym się spotykam jest żonaty, jest ode mnie trochę starszy i ma dorosłe już dziecko. Ja się w nim zakocchałam. Wiem, że w jego związku nie jest najlepiej-ostatnio nawet mowił o sprzedaży domu i rozwodzie. Nie chcę, żeby rozszedł się z żoną przeze mnie, ale gdyby do tego doszło z innego powodu i moglibyśmy być razem, byłabym szczęśliwa. Ostatnio też dawał mi do zrozumienia, że jestem dla niego kimś bardzo ważnym. Wpakowałam się w ten związek, a teraz boję się, że będę przez niego cierpieć. Raz on zaczął mówić, że jeżeli poczekam... i urwał, bo stwierdził, że nie ma prawa mnie o to prosić. Nie wiem, czy on gra na moich emocjach, czy ja jestem aż tak naiwna. W każdym razie przepłakałam dziś pół nocy i nie mogę przestać o tym myśleć. Proszę Cię Igorze o wróżbę z kart i odpowiedź czy jest na co czekać, czy jednak powinnam jak najszybciej zakończyć tą znajomość i czy jest to możliwe, że on mnie też kocha?
pozdrawiam
Marina
PS. Pod moim kościołem zawsze w niedzielę stoi mężczyzna z małym chłopcem i proszą o jałmużnę. Już kilka razy dawałam im pieniądze i mówiłam, że to od Ciebie. Na początku dziwnie patrzył i dziękował, potem się już przyzwyczaił, a w ostatnią niedzielę, kiedy dałam mu pieniądze, powiedział, żebym Cię pozdrowiła, więc pozdrawiam :)
|
|
|
Witam,
Igorze... kiedy będziesz odpowiadał na nasze pytania???
Biedny podziękował (już 3 raz)...
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Witam !
Jak potoczą się moje sprawy finansowe w tym roku i czy uda mi się wyjść z długów ?
Jak ułoży się moje życie uczuciowe z obecnym partnerem , czy będę mieszkać w kraju czy za granicą ?
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze czy ten zwiazek co mi wrozysz na pazdziernik to bedzie juz na stale? Czy uda mi sie stworzyc rodzine?
|
|
|
Igorze,kiedy uda mi sie zaliczyc egzamin z anatomi?
dalam biednemu na chleb,podziekowal.
i ja Tobie dziekuje.
|
|
|
coś to jutro trochę długo trwa do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi,pozdrawiam
17 października 2010
ZAKLĘCIA
solzenicyn
39 minut temu
Odpowiem jutro ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorku pozdrawiam :)
Mam pytanie do kart , może nie typowe
Ilu mężczyzn mnie w kochało i kocha ?
Czy Krzysztof darzył mnie tym uczuciem?
Ps Podarowałam biednemu datek i powiedziałam od Igora .
Kiwnął głową biedny
|
|
|
|||
|
U mojego znajomego zdiagnozowano raka na wyrostku robaczkowym ,guz został usunięty.Wcześniej mój znajomy miał nowotwór pęcherza moczowego .
Obecnie otrzymuje chemioterapię .Jestem pełna wiary że wszystko będzie dobrze .Chciałabym jednak wiedzieć w jakim zakresie powinien wykonywać badania kontrolne ? tzn na co powinien zwrócić szczególną uwagę ?
Pozdrawiam serdecznie
Biedny podziękował
|
|
|
ZAKLECIA
bluangel
38 minut temu
Przekaż mu ode mnie, że musi sobie kupić książkę "Medycyna Indiańska" profesora Jana Ryna - w niej znajdzie receptę dla siebie jak i dzięki czemu pozbyć się tego schorzenia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
ulmich
52 minut temu
Tarot kartą II Miecze mówi, że dwóch cię kochało ale nie nadawaliście się dla siebie.
O Krzyśku tarot mówi kartą X Monet - dobry człowiek ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
solzenicyn
6 godzin temu
Niektórzy całe życie żyją i nie wiedzą po co ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
marinika
Wczoraj o 20:27
Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i Gwiazda XVII mówi, że tym razem się uda ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|