| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam
Nadal grzecznie i cierpliwie czekam na odpowiedz a pieniążki daje zawsze jesli taki ktos sie znajdzie na mojej drodze ostatnio dałam żebrakowi pod kościołem wtedy to on serdecznie mi podziękował a mi sie cieolej na serduchu zrobiło pozdrawiam i czekam....
|
|
|
Igorku powiedz czy powinnam wrocic do Jacka, czy moze nam sie jeszcze udac byc w pelni szczesliwymi.Bardzo dziekuje za odpowiedz. dWA Dni temu wsparlam dziecko proszace o brakujacy pieniazek do kupna ciasteczek ,oczywiscie kupilam mu te ciasteczka. dziekuje i zycze spokojnej nocy
|
|
|
Witam Igorze
20 stycznia napisałam do ciebie ale nie mam jeszcze odpowiedzi-może zostałam pominięta bo tyle tu pytań...
Przypomne ci moje pytania tak na wszelki wypadek... :)
1- czy on czuje do mnie to samo co ja?
2- czy jego żona wie o nas i jest na mnie wściekła i czy będzie próbowała nas jakoś rozdzielić?
3- chodzi mi o to że może ona teraz specjalnie zajdzie w ciąże żeby go przytrzymać przy sobie?
4- czy oni w ogóle wezmą rozwód? jak tak to kiedy?
5- a jeśli nie on mi jest pisany to kiedy znajdę partnera docelowego?
6- kiedy będę w pełni szczęśliwa i ustatkowana?
A jeśli chodzi o ludzi biednych to uwierz mi że oni sami do mnie przychodzą. Jeśli mam pieniądze to im daje.
Pozdrawiam
|
|
|
acha i jeszcze jedno...
czy jak odejde od niego to czy będzie próbował mnie namówić do powrotu? będzie tęsknił czy da sobie spokój już na zawsze? może to on jest już tym układem znudzony?
Z góry dziękuję :)
|
|
|
Igorze w związku z tym ze w mojej okolicy nie znajdę biednego pod kościołem, ani w pobliżu zamieszkania, wiec wysłałam sms na fundacje z dopiskiem od Igora. Odpisali mi że dziękują za wsparcie fundacji, tylko nie wiem czy tak można, bo te podziękowania zapewne są wysyłane do wszystkich takie same.Proszę cię Igorze odpowiedz na moje pytanie:czy w lutym będę miała prace, a jak nie to kiedy czy długo będę czekać.
|
|
|
Witam serdecznie, mam na imię Kasia. Od czerwca ubiegłego roku jestem z
Andrzejem, do Nowego Roku mieszkaliśmy razem. Potem się musiałąm wyprowadzić,
sytuacja stała się nie do wytrzymania. Ciągłe kłótnie o głupoty, nerwy,
złośliwości i kłamstwa, robienie sobie na złość. Postanowiliśmy się rozstać
na pewien czas, by w separacji przemyśleć sytuację. Przez cały czas się
spotykaliśmy, nie urwaliśmy kontaktu. Od kilku dni prosi, bym wróciła, prosi
o wiecej czasu spędzanego razem.
Okazało się że jest dziewczyna, której był trenerem osobistym przez 2
miesiące i wywiązała się między nimi silna więx, szczególnie z jej strony.
Mysle, że si ezakochała i zaczęła stawiać warunki. Wczoraj zerwał tę
znajomość. Jak mi mówi, nic z jego strony nie było, sex ani uczucie nie
wchodziło w rachubę. Chcę wierzyć w jego intencję, bardzo go kochałam ale
poczułam się jak wyciśnięta skorupa po cytrynie....
Jestem bardzo rozbita, nie mogę się pozbierać. Ona jest 10 lat młodsza ode
mnie, nie wiem czy atrakcyjniejsza, nie o to chodzi. Wiem, że on mnie kocha.
Prosze pomóż mi trochę, bo czuję się zagubiona i brakuje mi siły na walkę o
Nasz związek.
Jak widzisz naszą przyszłośc, czy to moja opołówka?
Serdecznie dziękuję jeśli nawet nie odpiszesz.
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze!
Dalam biednemu pieniadze,podziekowal.
Moje pytania.Kiedy urodze pierwsze dziecko?
Czy E.bedzie moim mezem?
|
|
|
ZAKLĘCIA
myszka86
Mnie nie interesuje co robisz, mnie interesuje co powiedział Biedny pod Kościołem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
marinika
Wczoraj o 18:44
W lutym ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
marysienka
Wczoraj o 14:22
Ty musisz się zacząć godzić na zmiany, do pracy też pojedziesz SMSem ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
chmurecek
2 dni temu o 19:53
Możesz ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
strzechusia38
2 dni temu o 19:01
Tarot kartami V Kijów i Król Mieczy mówi, że podejmiesz śmiałą i rozważną decyzję która doprowadzi cie do celu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Igorze
Zwracam sie znow z prosba o pomoc, wiem ze masz malo czasu jednak chcialam zadac Ci pytanie ktore mnie trapi. Czy czekac na Marcina i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze czy odpuscic? Podobno mamy byc razem szczesliwi ale nie wiem jak odebrac to co sie teraz dzieje. Czy bedziemy znow razem szczesliwi z gory dziekuje Ci za poswiecony czas i odpowiedz. Pozdtrawiam serdecznie i zycze zdrowia.
|
|
|
Witam
Szanowny Igorku chciałbym dowiedzieć się czy relacje z rodzina mojej partnerki poprawia się oraz czy wspólne zamieszkanie przed slubem(ślub w lipcu 2011)wyjdzie nam na dobre.
Wybacz ale pieniążka nie dałem lecz bułkę biednemu i herbatkę.Uznałem ze to jemu bardziej sie przyda.Biedny był zdziwiony ,ale podziękował
Pozdrawiam
|
|
|
Witam!
Powiedział: "Dziękuje, Niech Bóg w dzieciach to pani wynagrodzi."
Chciałabym zaorientować się jak ułożą się moje sprawy sercowe? Czy
mężczyzna który jest obecny w moim życiu jest tym właściwym? Jak się
między nami ułoży? Czy ma to sens czy mam sobie odpuścić? Co on do mnie czuje?
Proszę odpisz i z góry dziękuje. Czekam na odpowiedź.
|
|
|
zrobiłem kobiecie, która mnie poprosiła pod sklepem zakupy. Błogosławiła mnie, życząc dużo szczęścia. No właśnie, Igor...co z tym szczęściem. Nie odpowiedziałeś na moje pytania.
|
|
|
Witam Igor. Chciałam tylko napisać że pomogłam biednemu ale w taki sposób że poczęstowałam go papierosem i butelką wody. Podziękował.
Ale czy na prawdę był biedny skoro poprosił o papierosa?
No nie wiem. Ale chciałam dobrze.
Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie. czy mógłbyś mi powiedzieć czy ja sobie kiedyś życie poukładam z kimś. Bez względu na przeszłość, odległość i cały ten dzisiejszy zamęt?
Pozdrawiam Cę gorąco.:)
|
|