| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorku,
dałam dla trzech biednych pod kościołem od ciebie :) wszyscy podziękowali, jeden życzy miłego weekendu a dwóch się przeżegnało na bóg zapłać.....
Kochany czy mógłbyś mi podpowiedzieć:
w jakiej dziedzinie miałabym ten sukces osiągnąć, bo na pewno nie chodzi o sprawy zawodowe i o odchudzanie :)))
i
co konkretnie czuje do mnie R..... bo wiem że coś czuje....
dziękuję z góry i serdecznie pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
Witam serdecznie:)
Igorku co mówią karty na temat Grzegorza?
Z góry dziękuję i pozdrawiam ciepło.
|
|
|
ZAKLECIA
monetka73
godzinę temu
Dziękuję ci bardzo serdecznie jutro będę odpowiadał na pytania więc opowiem na twoje ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
życie jest przygodą |
|
Igorze czy jest tak jak on mowi i jesli poczekam to bedzie cos z tego jeszcze? Co mam robic? Dzisiaj dalam pieniazka biednemu, podziekowal
|
|
|
Witam Cię Igorze.
Mam pytanie:Co powinnam zrobić aby odnaleźć szczęście w miłości?
Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
niechcaco napisalam to nie tu gdzie trzeba:) wiec ponowie pytanie tutaj, kogo mam wybrac darka czy marcina a moze jeszcze inny jest mi przeznaczony? bede wdzieczna za szczesliwa dla mnie odpowiedz:)
|
|
|
Miłego dnia dla wszystkich :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Czytam maile i znowu to samo - czyli pytanie bez odpowiedzi co powiedział biedny. No jak wy chcecie coś w życiu zrobić skoro w ogóle nie stosujecie się do zaleceń ?
Pozdrawiam
Igor
ps. tym razem odpowiadam ostatni raz na tego typu maile ;)
|
|
|
Witaj Igorze! Ostatnio wiele się u mnie zmieniło. Nadal jestem z K., ale właściwie nie wiem tak do końca co z tego będzie. Dlatego proszę Cię o to, żebyś sprawdził w kartach czy my będziemy razem tak naprawde, czy zamieszkamy razem i stworzymy kiedyś rodzinę?
dziekuję i pozdrawiam
Marina
PS. wczoraj dałam w Twoim imieniu pieniądze biednemu pod kościołem. Kazał podziękować, więc dziękuję :)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Marina
godzinę temu
Tarot kartami Sąd XX i VIII Kijów mówi, że przed tobą odkrycie wyznania związane będzie to z nieoczekiwanym wydarzeniem, zmieni to sposób myślenia - Wyzwolenie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
monetka73
2 dni temu o 22:07
Tarot kartami IX monet i V Kijów mówi, że czeka cię wygrana na loterii.
Pozdrawiam
Igor
ps. dziękuje raz jeszcze ;)
|
|
|
Na resztę pytań odpowiem wieczorem ;) na maile odpowiedziałem wszystkie, kto nie napisze co powiedział Biedny nie otrzyma na maila odpowiedzi - tylko wyjątkowe przypadki mogą liczyć na wyrozumiałość - pozostaje tylko forum.
Pozdrawiam
Igor
ps. jak idziecie do sklepu po chleb to przecież nie idziecie z pustymi rękami ;)
|
|
|
...Witam Igorze...napisałęś że muszę błyskawicznie z tym skończyć, a największy problem jest taki że nie potrafię...zapewne w załączniku tego typu literatura...może kiedys mi się uda wyrzucic go z pamięci, ale co wtedy, co dalej z mium zyciem
Pozdrawiam
P.S. To prawda mażę się bo tylko w taki sposób wyrzucam z siebie złe emocje
|
|
|
Dziękuję Igorze. Myślę, że mogę traktować tą wróżbę jako pozytywną i optymistyczną. Mam nadzieję, że w końcu wszystko ułoży mi się w życiu i będę wreszcie szczęśliwa.
pozdrawiam Marina
|
|
|
U mnie w miasteczku rzadko ktoś żebrze więc będę musiała długo czekać ale w kościele jest skarbonka na siostry serafitki.Więc wspomogłam siostry. Nie wiem czy się liczy. Cóż, może tak jak mówisz Igorze musi być odpowiedni czas. Pozdrawiam:)
|
|
|
Igorku kochany,
dziękuję bardzo za odpowiedź, wow.... to chyba muszę zacząć grać w lotka :)))))
Ja zawsze daję dla biednych pod kościołem od Ciebie tylko czasami zapominam napisać, tutaj zawsze ktoś jest pod kościołem :((( żal mi bo widać że naprawdę są biedni, zarośnięci i niezbyt czyści .....to świadczy o prawdziwej biedzie, jedzenie też biorą, często mam więcej kanapek, albo niedaleko bułeczki kupuję, ja strasznie współczuję tym ludziom i nie chciałabym nigdy być w takiej sytuacji, a w życiu różnie bywa i nawet pracowitość nie zagwarantuje nam na 100 % że zawsze będzie fajnie, nie rozumiem niektórych....ja też daję na różne inne harytatywne akcje, ale dla biednych pod kościołem od ciebie zgodnie z twoją regułą też.
serdecznie pozdrawiam :)
a pytanko o R...? poczekam na odp jak trzeba :))))
|
|
monetka73 |
|
Kochany Igorku.Mam wielki problem a przynajmniej mi sie tak wydaje Prasze powiedz mi czy w lutym bede miała prace jak nie w lutym to kiedy,prasze pomóż.Igirku tylko bedzie problem z tym datkiem u nas pod kościołem nikt nie stoi mieszkam na wsi rzadko bywam w miescie bo iczego a jak juz i jestem to nie ma wtedy tam nikogo takiego kasciół tez otwarty tylko jak jest msza co mam robić.prosze odpowiedz na moje pytania.
|
|
|
Witam Igorze czy mógłbyś mi powiedzieć czy mam szukać pracy takiej by odpowiadała mi do godzin szkoły .Czy może się narazie wstrzymać i posiedzieć w domu? Głodnym , biednym dzieciom wysyłam pieniąszki przez internet.
|
|