Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy wyjadę w tym roku do Londynu? Dziękuję.

Muszę jeszcze odpowiedzieć na maile;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ale odpowiesz na nasza pytania? Proszę...

ZAKLĘCIA mloda89 20 godzin temu Ty nie stawiasz tutaj warunków, przyzwyczaj się. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, mam nadzieje, że się jeszcze załapie na odpowiedz ;) a nurtuje mnie pytanie: 1- jakie zamiary ma wobec mnie M? 2- czy poprosi mnie o rękę? 3- co mnie czeka w pracy? pozdrawiam ps dałam żebrzącym dziecia jedzenie pod kosiołem

Witam Igor, chciała bym o coś zapytać, warunków jeszcze nie spełniłam na dziś, ale zawsze jeśli mam pieniądze przy sobie to daje. Obiecuje że jeśli spotkam kogoś potrzebującego to dam i powiem że od Ciebie. Jeśli możesz to bardzo proszę zobacz co tam u mnie. Jestem w tej chwili na zakręcie życiowym, mam dwoje dzieci, jestem na etapie rozstania z kimś kto nie jest ojcem dzieci (z mężem rozeszliśmy się 5 lat temu). W związku z tym muszę się usamodzielnić, kupić mieszkanie na które mnie średnio stać . W pracy mi się sypie. Więc jeśli możesz to zobacz czy jest w tym wszystkim sens i nadzieja bo ja już tracę wiarę w to że mi się ułoży. I bardzo się boję że sobie nie poradzę. Pozdrawiam Viki

życie jest przygodą

Dziekuje za odpowiedz Igorku i pozdrawiam Cie cieplutko dobry czlowieku

ZAKLĘCIA viktoria 14 godzin temu OK Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAmloda8920 godzin temuTy nie stawiasz tutaj warunków, przyzwyczaj się.PozdrawiamIgor
Nie rozumiem, napisałam dla żartów. Pytałeś się na mailu czy dałam pieniądze żebrakowi, więc nawiązałam do tego. Czytałam regulamin i grzecznie czekam na odpowiedź, jeżeli cie jakoś uraziłam... to przepraszam.

Igorze co moge zrobic zeby ta relacja wrocila? odpowiedz prosze...

Witam kilka miesięcy temu poznałam super faceta Szymona spotykalismy sie było cudownie swietnie sie rozumielismy i dogadywalismy i nagle w listopadzie on zarzucił mi kłamstwo i zerwał ze mna całkowicie kontakt prosze o pomoc czy nasze drogi sie jeszcze zejda czy mozemy byc razem czy lepiej dac sobie spokój i zapomniec obydwoje zyjemy w stałych związkach ale sie nam nie układa co dalej pozdrawiam

ZAKLECIA mloda89 Obrażony nie jestem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna A zastanawiałaś się z czyjej winy to pada ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

z pewnych wzgledów z mojej, z pewnych z jego. Uda mi sie naprawic? Chociaz na troche?

Igorze Czekam, ale... Zreszta jak przeczytasz maile to bedziesz wiedzial....

beza40

Co wydarzy się w tym roku odnośnie miłości i pracy? Pozdrawiam

Dzień dobry. Dobry wieczór. Ostatnio boję się przyszłości. Po śmierci męża mam również żal do teściowej o to, że ważniejsze było dla niej to, że może się synem pochwalić niż dobro rodziny, którą założył- nie potrafię jednak "oddzielić" jej, ponieważ myślę, że z czasem odbiło by się to na mojej córce. Ale żal jest i narasta. Czy to wszystko się jakoś poukłada ? Chciałabym w tym roku zakończyć studia, jednak nie wiem czy uda mi się napisać tak szybko pracę magisterską- nie wiem na czym najpierw się skupić (na sprawie w Prokuraturze, na córce i sobie, na kontaktach z rodziną, na studiach?). Odpuścić i napisać za rok, czy dać z siebie wszystko i mieć to już za sobą? Pozdrawiam sedrecznie

Igorzeczy karty pokazuja gdzie teraz jestem? Nie chodzi o nazwe ale o to czy todobre miejsce czy zlejaka aura tu panuje...Trzymam sie ostatkiem sil.Czekam na pomoc od Ciebie...

beza40

czesc Igor. jak potoczy sie moje zycie z osoba ktora kocham .Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam Igor.

Witam, nie mialam okazji byc w kosciele ale dalam niedawno pieniadze na hospicjum dla dzieci. To tez sie liczy? Mam pytanie o moja dalsza przyszlosc, o losy mego zwiazku. Partner nie traktuje mnie jako kogos waznego, nie wspiera, nie pomaga. staralam sie z nim o tym rozmawiac, mamy mala corke. nie mam juz sily by walczyc.co dalej z nami bedzie? zmieni sie?