| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Wczoraj o 23:29
ZAKLĘCIA
paolka262
godzinę temu
Nie myl ambicji z uczuciem ;)
-----------------------------------------
Tzn że on jest ambitny?i tyle?;(
Nic do mnie nie czuje?;(
Powiedz mi jeszcze Igorku...Czy Szymon w końcu coś czuje do mnie?
Pozdrawiam
Paulina
|
|
|
Przepraszam źle zabrzmiało moje pytanie. Nie nie mam z czego lub kogo wybierać nawet nie chcę, bo chcę być z nim.
Na chwilę obecna to nawet nie wiem czy on coś do mnie czuje.
Czy w ogóle coś czuje?
Czy chce być ze mną ?
A co najważniejsze jak zakończy się ta znajomość.
Pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze
Tak jak obiecałam, znalazłam biedaka pod kosciołem, dałam pieniądze, powiedziałam, że od Igora, biedny podziękował.
Mam do Ciebie 2 pytania:
Czy Grzegorz mi się w końcu kiedyś oświadczy i czy za niego wyjdę?
Czy dostanę nową pracę?
Bardzo proszę o odppowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorku znów Cię nachodzę haha
Ale dostaję dziwne emile z przepowiednią wygranej i nie wiem co o tym myśleć co na to karty?
Uśmiech zostawiam
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Spam :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witam Igorze,
nazywam się Jan, mam jeden problem: chciałbym stracić zbędną tkankę tłuszczową. Mam dietę od dietetyczki, lecz ciągle się demotywuję: albo przestaję po 1 dniu, albo po dwóch. Jestem zdeterminowany, ale jakaś zła energia nade mną ciąży widocznie.
Igorze, w związku z tym, mam do Ciebie pytanie: kiedy uda mi się uzyskać płaski brzuch, o którym już tak marzę? Jaki to będzie okres czasu? Czy będzie trudno schudnąć?
Czekam na odpowiedź.
Z poważaniem,
Jan.
|
|
|
|||
|
@szesciopac: dzięki za odpowiedź ;-)
Nie lubię biegać - nie mam koordynacji fizycznej...
Mam rowerek stacjonarny, który stoi u mnie w pokoju i mówi: pokieruj mną, a ja na to: za minutę - i tak się to ciągle przedłuża.
Dietetyczka powiedziała, że mam ok. 24% tkanki tłuszczowej.
Do końca tego roku chciałbym mieć kaloryfer :)
Igor, powiedz szczerze, czy uda się, czy nie?
|
|
|
Witaj Igorze
Kurcze powiedzialem sobie ze nie bede zadawal Ci pytan dopoki znow nie wspomoge jakis biednych no ale wydarzylo sie cos co mnie przycisnelo mianowicie chcialem sie spytac czy nie bede zalowal swojego wyboru zwiazanego z doborem partnerki pytam tak zapobiegawczo bo nie chcialbym nikogo zranic zlezy mi zeby szybko sie tego dowiedziec ale wiem ze chciec mozna wiele :) mam jeszce jakies pytania ale one moga poczekac dopoki nie spelnie Twoich warunkow
|
|
|
|||
|
|||
|
@szesciopac. Za trenera trochę kaski musiałbym wydać :) Wiem coś o tym, bo dietetyczka zdarła ze mnie dosyć spory "wdowi grosz" :P
Poza tym miałem w wieku 8 miesięcy operację koartkacji aorty (wada serca), skutkiem czego jest nadciśnienie tętnicze, które obecnie "posiadam". Lekarz? "Zero hantli, zero podnoszenia ciężarów", tak więc jeśli chodzi o masę mięśniową, to nie ma mowy. Ale masa mnie nie kręci, więc jest spoko ;) Jak na razie, chciałbym mieć kaloryfer i wporzo będzie. A na siłce wiadomo jak jest :P Nie pójdę, bo się wstydzę :] Tam sami pakerzy ;] A rowerek nie da mi takich efektów? Przecież to aeroby. A bieganie? Hmmm... jak mówią: "wszystkiego w życiu trza spróbować" :P, więc mogę sobie łączyć: dzień biegania, dzień rowerka :P
|
|
|
|||
|
Dzięki Wendolku :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
[quote=Igor]ZAKLĘCIA
sympatyczny2500
3 stycznia, 11:43
Tarot kartami Król Monet i VI Mieczy mówi, że jest z nią szansa na dobrobyt w rodzinie ale jeszcze trochę musisz z nią popracować ;))
A nad czym szanowny Igorku muszę popracować??
Mam nadzieję że dobrobyt uczuciowy,materialny mnie nie interesuje :))
Jeszcze jedno czemu inni mają tak duży wpływ na jej mamę??
Pozdrawiam
|
|
|
Witam Cie serdecznie Igorze.
Zastanawiam się często czy moim mężczyzną życia będzie ktoś kogo już znam, czy może to będzie ktoś zupełnie nowy, ktoś kogo nie znam. Czuje sie ostatnio bardzo samotna, nie jestem związana z nikim. Czy długo będę czekała na swoja miłość?
Pozdrawiam
|
|
|
Witam,
Igorku chciałabym wiedzieć czy mój aktualny partner to jest ten na całe życie?? Czy mi się oświadczy a jak tak to kiedy?
Pozdrawiam serdecznie:)
|
|
|
witam igorze mam kolege z ktorym sie koleguje zalezy mi nanim chcialbym wiedziec czy on jest zainteresowany ta znajomoscia i co wogule omnie mysli
|
|
|
Witam Cię Igorze.
Jestem w zwiazku od niespełna roku. Chciałabym, zebyś powiedział mi czy powinnam sie angazowac w ten zwiazek dalej, czy może ten mężczyzna nie jest mi pisany. Jego charakter, i osobowość jest ukształtowana przez przezycia jakich doznał w swoim zyciu, niestety nie należą one do tych miłych, przez to nie otwiera sie on na nasz zwiazek do konca, nie jest całkiem otwarty, nie angazuje sie zanadto, twierdząc przy tym ze to sie zmieni z czasem. Powiedz zatem drogi Igorze, czy rzeczywiście potrzeba mu czasu, na to aby sie otwoerzyc, zaangazować, zyć troche naszym związkiem, zaufac ze nie zazna krzywdy z mojej strony? Nie wiem, co dalej? Fakt, że on stara sie dystansowac jest dla mnie meczący, bo zalezy mi na nim, i chciałbym bardzo aby on był troche bardziej uczuciowy w stosunku do mnie i naszego zwiazku, zeby sie zaangazował ciut bardziej, a z drugiej strony, nie wiem czy jest sens czekac na tą powolna przemianę, bo jego podejście sprawia mi przykrość, nie chcę czekac długi czas na to aby stwierdzic ze nic sie nie zmieniło.
Poradź coś.
Pozdrawiam Jasmine.
|
|
Jasmine |
|
Piszę przez internet z obcokrajowcą Vince. Chciałabym się dowiedzieć co on do mnie czuję. Pisze nam się cudownie, mamy dużo wspólnych tematów do rozmów przynajmniej mi się tak wydaje. Wydaje mi się, że jest nieśmiały. Czy powinnam dalej się w to angażować? Myśle o spotkaniu z nim na żywo, ale się waham bo nawet nie wiem co on czuje.
Jeżeli odpowiesz, dam biedakowi pieniądze 2 razy, jeszcze za ostatni raz, co nie dałam ;).
|
|