Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

no tak rok 2006 rok ósemki.... co zaœ się tyczy tej liczby to może data 8.08.2006 przyniesie coœ szczególnego?

czekalismy na twoj odzew.dzwonilismy i cisza.nawet komora wylaczona widac jak bardzo ci zalezalo na tym aby nas odwiedzic w anglii,posiedziec a noz znalazlbys prace.a jeszcze mowiles ze chialbys tylko nikt nie zaprasza.my zaprosilismy ciebie ale niestety jak zawsze jak decyzja to lazi poza zasiegiem stary poczciwy lysy, najlepszy sposob na problem to uciec od niego. Ale w koncu mozna karmic sie marzeniami pozdrowienia z rugby

Tomek wysyłam meaila :/ a telefon mi padł , i dziœ kupiłem ładoware .. na Weekend pisałem że mnie nie będzie :/:/ Fack :/ Sory :/:/ wysłałem Tomek na twój adres meaila athlon ....

We Włoszech liczba wróżbiarzy i osób stawiajšcych horoskopy przekracza 350 tysięcy. Według oficjalnych danych, jest ich o 100 tysięcy więcej od księży katolickich. W Polsce oficjalnych statystyk się nie prowadzi. Wiadomo jednak, że w samej tylko Warszawie działa ponad setka przepowiadaczy przyszłoœci. Według krakowskiego Dominikańskiego Oœrodka Informacji o Sektach zajęciem tym para się w naszym kraju co najmniej 50-100 tysięcy osób. Gdyby doliczyć do tego różnego rodzaju bioenergoterapeutów, to liczba ta wzrosłaby niepomiernie. Podobne szacunki podajš pracownicy Wróżki, jednego z najbardziej znanych miesięczników poœwięconych astrologii. - Większoœć to zwykli nacišgacze. Tych, których możemy z czystym sumieniem polecić Czytelnikom, jest zaledwie kilkudziesięciu. W naszej bazie danych mamy 40 sprawdzonych wróżek, 14 egzorcystów [prawdziwy egzorcysta działa tylko w imieniu Koœcioła, inni "egzorcyœci" nie majš mocy egzorcyzmowania - przyp. red.], dramat jest z jasnowidzami - znamy zaledwie 3. Najwięcej jest tarotystów i kabalistów - fachowo wyliczajš pracownicy redakcji. Mimo to, według badań OBOP, we wróżby, horoskopy i przepowiednie wierzy ponad 60 procent Polaków. Gwałtownie też wzrósł popyt na tego rodzaju usługi po ataku terrorystycznym w Stanach Zjednoczonych. I to nie tylko w USA, ale także w Polsce. Nagle przypomniano sobie o przepowiedniach żyjšcego kilka wieków temu Nostradamusa, który rzekomo przewidział nadejœcie Hitlera, II wojnę œwiatowš, Stalina i wybór na papieża Polaka. Można na nich zrobić dzisiaj niezły interes - publikacje Nostradamusa idš jak ciepłe bułeczki. Kiepskim okresem dla wróżbitów były natomiast lata Polski Ludowej - wróżki zeszły "do podziemia", a ich adresy przekazywano sobie pocztš pantoflowš. Znakiem czasów sš zmieniajšce się oczekiwania klientów. Kiedyœ panie pytały o miłoœć, przyszłoœć dzieci. Dziœ większoœć zaczyna od pytania o pienišdze, powodzenie w interesach czy szanse na znalezienie pracy - mówi wróżka Berenika.

Z tym, że "prawdziwy egzorcysta działa tylko w imieniu Koœcioła" się nie zgodzę, najwyraŸniej "Wróżka" dba w tym momencie o większy "elektorat". Sam podobno byłem kiedyœ opętany. Miałem problem, nie mogłem spać, a energii miałem tyle, że normalnie odlot. Ludzie wokół mnie działali jakby w zwolnionym tempie. Jak zadawałem pytania, a mi się œpieszyło, to nie czekałem na odpowiedŸ, tylko odpowiadałem za nich i leciałem dalej. W "Nieznanym Œwiecie" podali mi numer do jakiegoœ speca. Jak z nim porozmawiałem, to się przestraszył i powiedział że jest za słaby i polecił mi innego. Tamten jak przyszedł, to się dowiedziałem że jest egzorcystš. Fajnie było, pogadaliœmy o różnych rzeczach, o œwiecie, poopowiadał mi trochę o życiu Jezusa. PóŸniej położyłem się, wyciszyłem i poczułem jakbym unosił się nad łóżkiem. Było naprawdę bardzo przyjemnie. Dobrze, że to nie był egzorcysta kato-licki(licy), bo pewnie dostałbym z krzyża i wylałby na mnie wiadro wody œwięconej. Po jakimœ miesišcu nawiedził mnie duch księdza egzorcysty (pewnie się pałętał gdzieœ między wymiarami). Pogoniłem go, uciekł przez drzwi, a ja za nim na skróty przez okno. Miałem strasznie dużo energii i nierówne wibracje, szyba stawiała duży opór. Zlšdowałem powoli z szóstego piętra, ale tamtego nie spotkałem, tylko dwa czarne koty, które jakoœ mnie zobaczyły (wyczuły?), zjeżyły się, przeraŸliwie zamiauczały i uciekły. Przestraszyłem się ich strachu i w ułamku sekundy wróciłem do ciała. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A mnie też się bojš czarne koty, lecz w tym naszym, ziemskim wymiarze, na podwóku, gdziekolwiek ;-) Uwielbiajš mnie koty rude, szare, inne kolory, tylko czarne uciekajš, się płoszš, grożš jakimiœ dziwnymi jękami.

a ja lubie koty, nawet czarne, koty to najfajniejsze zwierzęta (dla mnie)

~~DW: Co do nicka (jest na szybkiego i nie czuje się z nim zbytnio zwišzany, w przeciwieństwie do Twojego, do którego zapewne z wielu względów przywišzujesz Wagę Dużo Większš ;))) Ale konstrukcje wykonstruowałeœ do mnie. ;))) Mówienie komuœ: * co jest lub nie w stanie sobie wyobrazić * co będzie się działo , kiedy "ktoœ zacznie używać boskich mocy" * oraz że trzecia gęsooœć jest "tylko" * oraz że Ty wiesz, że ja jestem w tej właœnie.. mowi aż nadto wiele o "możliwoœciach" dalszego rozwoju tej dyskusji. To praktycznie zamyka rozmowę (z twojej strony). Pomaganie: aż mnie korciło żeby to napisać. Pomaganie czasem wychodzi samoistnie -bez œwiadomoœci pomagania-bez opowiadania o pomaganiu. Bez Relacji Dawca-Biorca... wyobrażasz sobie Boskie Moce: To co tu napisałem jest użyciem "boskich mocy" z którejtam gęstoœci chcesz. Jestem Wolny od Twojej mapy. Ogranicza mnie tylko Moja mapa. Pozdrowienia z Wszystkich Rzadkoœci

"Pomaganie: aż mnie korciło żeby to napisać. Pomaganie czasem wychodzi samoistnie -bez œwiadomoœci pomagania-bez opowiadania o pomaganiu. Bez Relacji Dawca-Biorca... wyobrażasz sobie" Napisałeœ coœ oczywistego, ale istnieje kwestia poziomu tej pomocy. Czasem trzeba się wręcz "poœwięcić" aby pomóc. Sš oczywiœcie tacy, którym to sprawia przyjemnoœć. Sš też przypadki, gdy koliduje to mocno z ich własnym interesem lub nawet z szerzej pojętym interesem "biorcy". Przyjdzie czas, przyjdzie zrozumienie. A widzę, że jesteœ bardzo czuły na punkcie "ograniczania" - uwierz mi że każdy z nas jest ograniczony, czy tego chce, czy nie. To nie jest "moja mapa", tylko archetyp Logosu naszego wszechœwiata. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Widzę że wogóle nie chwyciłeœ, co miałem na myœli. Po prostu pewien paradygmat dosyć mocno Cię usztywnił najwyraŸniej. "WD:"To nie jest "moja mapa", tylko archetyp Logosu naszego wszechœwiata." To jest mapa archetypu Logosu wszechœwiata, którš uznałeœ za swojš i ostatecznš. ..Faktycznie ta mapa funkcjonowała przez wiele mld lat. Prawdopodobnie otrzymałeœ jš od Cywilizacji Plejadian. Prawdopodobnie rozdajš jš, kiedy jest już mało przydatna, nieaktualna... bo to gwrantuje "przerzucanie" Ludzi z New Age do Old Age... bo to gwarantuje "zachowanie" zużytych mechanizmów pod nowym szyldem. ..to z kolei, że owa Cywilizacjia może jeszcze chwilę mówić: TRWAM ;))) Jedni to rozpoznajš - innni nie: I choć nie zmienia to Całoœci Zachodzšcych Procesów, zmienia jednak znacznie indywidualne odgrywane w nich role. Wierz mi że istniejš inne mapy/modele archetypu LogosA. Ale w jednym się rozumiemy: "'Przyjdzie czas, przyjdzie zrozumienie." "widzę, że jesteœ bardzo czuły na punkcie "ograniczania" - uwierz mi że każdy z nas jest ograniczony, czy tego chce, czy nie." Ależ Wierzę, "że każdy > z WAS < jest ograniczony, czy tego chce, czy nie". Niemniej sš jeszcze i INNI, którzy to czytajš.. i to dla nich piszę, bo jak wspomniałem nasza dyskusja już się nie rozwinie na Dzisiaj. Cenię sobie konsekwencję i konsystencję. Ale tu jest ona gwarancjš takiego właœnie przebiegu spraw. Ale w jednym się rozumiemy: "'Przyjdzie czas, przyjdzie zrozumienie." Mnie natomiast ogranicza tylko i wyłšcznie moja mapa. [to klucz wyzwolenia z doWolnych Matrix`ów, który W RĘKACH jest KAŻDEJ istoty] Więc Zastanów się Dobrze!!! ..jakš mapę w sobie nosisz! ..i ile SZCZEŒCIA ona TOBIE Daje ;) Milego!

Aurel Żyjesz ?? Widze ,że bierzesz udział w dyskusji dlatego nie wiem czemu milczysz Co tam u ciebie ?? Wyslij czasem jakiegos esa ,albo cos napisz. pozdrawiam Mateusz

Jestem cišgle szczęœliwy już od wielu lat. Istniejš jednak ogólne ramy, na podstawie których można z grubsza okreœlić z jakš istotš mamy do czynienia. Logosy też się rozwijajš i wprowadzajš do archetypu kolejne modyfikacje pozwalajšce na ciekawszy rozwój różnych istot. W najwczeœniej powstałych œwiatach nie było zasłony zapomnienia i nie było polaryzacji, ale to się nie sprawdziło. Ich rozwój był mało dynamiczny. Rzeczywiœcie - po zrealizowaniu pewnych wczeœniejszych założeń i przejœciu istot przez kolejne etapy rozwoju i stopnie wtajemniczenia - przychodzi czas na nowe formy realizacji, na nowe formy istnienia i przejawiania się Stwórcy. Ty X-Balance coœ tak gadasz, jakbyœ był wędrowcem pochodzšcym z szóstej gęstoœci, ale coœ najwyraŸniej zapomniałeœ (tu i teraz) o formach poœrednich, o istotach które nie majš tak szerokiego spojrzenia, bo majš inny "punkt siedzenia". [%sig%]

"(...)ale coœ najwyraŸniej zapomniałeœ (tu i teraz) o formach poœrednich, o istotach które nie majš tak szerokiego spojrzenia, bo majš inny "punkt siedzenia"" Dowodem na prwadziwoœć t(w)ych słów byłoby nieistnienie moich postów na tym forum, ale one jednak tu sš - pamiętam więc ;) (o 'wszystkich punktach siedzenia') TO kwestia tworzenia Przestrzeni wyboru sposobów Etapowania ..staram się ich nie ograniczać.

Mr. X .... Przepraszam Cię .. ale przeważnie jeœli jestem przy komputerze , sprawdzam wyłšcznie Skrzynkę meailowš - odpisuje ludziom ( bynbajmiej się staram nie tracic czasu na "pierdoły" ) , a tak poza tym zaglšdam tu by starac się œledzic jak Temat się rozwija . O Tobie Mateusz nie zapomniałem , tylko tak to może wyglšdac . Zycie mnie pochłania , głownie w 90% poza Netem i Kompem . Prawdopodobnie pod koniec maja znikne na Amen . Ale nie oznacza to tego że Ty musisz znikac ... œledzšc temat ......... no comment , miejscami ciekawy . Napisz mi meaila na Target -- aurell@poczta.fm . To będę Happy ! Ostatnio telefon mi padł .. bo łšdowara siadła , dopiero teraz jest Its O.K ;) W Słońcu Goršcym http://i.a.cnn.net/cnn/2006/WORLD/meast/05/09/iran.deadlock/top.irannew.ap.jpg Niech Œwiat Uważa ! Bo Ogromny Błšd ... Starożytne Proroctwa i Œwieże Przepowiednie mogš się Niebawem Ziœcic wprowadzajšc Œwiat na ostatecznš Drogę Unicestwienia - III Wojna Œwiatowa + Przyroda zwrócš Wszystko ... ofiar ogrom ..może Byc , lecz Czy tego unikniemy ??? Małe Szanse niesie każdy dzien .. Wiara œciera się z Iluzjš Archetypów które zapdane nam przed oczy nie sš Tym czym sš w Istocie ! A Teraz co dziœ w Trawie piszczy .... "Przeglšd Info z Dnia 10 Maj 2006 r" :::::>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> " target="_blank">http://i.a.cnn.net/cnn/.element/img/1.0/sect/TECH/space/header.science.space.gif[/img] Two dwarf galaxies detected in Milky Way 1) Monolith may cast new light on Mesoamerica 2) MEXICO CITY, Mexico (Reuters) -- A carved monolith unearthed in Mexico may show that the Olmec civilization, one of the oldest in the Americas, was more widespread than thought or that another culture thrived alongside it 3,000 years ago. Experts will try to interpret the icons to learn more about the artists and their culture. "They are new symbols in Mesoamerica," Ahuja said. At Tamtoc, scientists found evidence of an advanced civilization, with a hydraulic system, canals and other technology, making it the oldest and most advanced center of its time found in what later became Huasteco Indian region, Ahuja said. "It is the first and only Huasteco City we know," he said. Prototype Mars space suit being tested 3) http://i.a.cnn.net/cnn/2006/TECH/space/05/06/space.suit.ap/vert.mars.spacesuit.ap.jpg C.D.N

Odnoœnie "sposobów Etapowania", to tylko niektóre istoty wybierajš (œwiadomie lub nieœwiadomie) tzw. krótkš œcieżkę, reszta powoli przechodzi przez kolejne etapy. Kluczem jest tu zrozumienie i zastosowanie wydawałoby się tak prostej zasady: "kochaj bliŸniego swego jak siebie samego". Jako, że Ziemia trzeciej gęstoœci jest œwiatem w większoœci spolaryzowanym, to ci którzy zrozumieli tylko pierwszy człon pójdš do innych œwiatów niż ci którzy zrozumieli tylko drugi człon tej zasady. Natomiast ci, którzy zrozumieli i zastosowali (pogodzili) całoœć tego przesłania, to zupełnie inny rozdział i będš oni posiadać wolnoœć wyboru dalszej drogi. Wszystko jest jednym i jedno jest wszystkim. [%sig%]

Amerykańska Agencja Kosmiczna (NASA) wystrzeliła rakietę Boeing Delta 2 z sondš Deep Impact na pokładzie. Głównym zadaniem sondy będzie wybicie krateru na powierzchni jšdra komety Tempel 1 i "zajrzenie" do jego wnętrza. Misję sondy można obserwować na stronach NASA: http://deepimpact.jpl.nasa.gov miłego dnia pa

"Amerykańska Agencja Kosmiczna (NASA) wystrzeliła ...(...)" od Sasa do Nasa

słuchajcie pod temat coœ ciekawego Rozdział Pitnasty czas Apokalipse zaczšc przytaczac gdyż ów Czas Sšdu jest na Ziemi bliski Czas zabijania i czas leczenia , czasa burzenia i czas budowania . Księga Koheleta , czyli Eklazjestesa 3,3 Na górze Athos panuje atmosfera nie do opisania , bierze się zaœ prawdopodobnie stšd , że to jedno wielkie skupisko klasztorów. Wrażenie , iż cała okolica się modli , pogłebia jeszcze letni skwar i oœlepiajšcy blask rozpalonego nieba. Po trzech latach poszukiwań musiałem bezwględnie zobaczyc się z Ojcem Aleksandrem. Wybrałem się do niego w pierwszych dniach lipca. Ujrzałem człowieka wychudłego, o zapadniętych policzkach, stšpajšcego niepewnie. - Wiek , przyjacielu - powiedział - wiek jest karš wymyœlonš przez Boga , by ukarac próżnš młodoœc. I to jest sprawiedliwe. Usiadł cięzko w fotelu i wycišgnšł rękę po to , co mu przywiozłem :raport ze stanu naszych prac . Poprosił ,abym spoczšł , po czym z uwagš zagłębił się w lekturze. Przez okno widziałem idealnie czysty horyzont i stalowblekitnš powierzchnię morza skšpane w owym jedynym w swoim rodzaju blasku , charakterystycznym dla Grecji . Kiedy ojciec Aleksander zamknšł maszynopis , we wzroku miał coœ , czego nie potrafiłem nazwac . Długš chwilę milczał , po czym zapatrzony w dal wyszeptał: - "Na Poczštku było Słowo , a Słowo było u Boga , i Bogiem stało się słowo .." To , coœcie zrobili , naprawdę zasługuje na pochwałę - rzekł - Cóż więcej mogę powiedziec ??? Kiedy trzy lata temu rozmawialiœmy o Apokalipsie , ani myœlałem, że tekst Œwiętego Jana ma tyle Ukrytych treœci . Ale Najgorsza jest Œwiadomoœc , że tyle wieków upłynęło od jego redakcjii nie znalazł się nikt , dosłownie nikt , kto by zdołał odwrócic los . To stwierdzenie każe postawic dramatyczne pytanie : Czy to , co od wszech czasów jest zapisane , stanie się nieodwołalnie czy też możemy jakoœ wpłynšc na bieg Wydarzeń ??? - Yes można wpłynšc

Czytałem ta ksišżkę. Przyszłoœć zależy od nas samych. Od tego jacy będziemy: dobrzy czy Ÿli?

Ja bym powiedziala : madrzy czy glupi !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.