Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

A nikt niepomyœlał, że teraz jest taka broń co nazywa się "atomowa"? Teraz jest tyle tego np. w USA że uzycie jej może nas unicestwić! Nawet nietrzeba jej używać! wystarczy jakaœ awaria lub coœ ........

Ufita Bardziej wartoœciowš formš modlitwy jest prowadzenie dobrego i wartoœciowego życia. Aby twoje modlitwy zostały wysłuchane musisz mieć czyste intencje. Chęć zniewolenia ludzi nie jest czystš intencjš i dlatego modlitwy KK nie zostanš wysłuchane i ta instytucja upadnie już niedługo (sam Bóg o to zadba).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Mylisz się. KK to wszyscy wierni. Większoœć ma szczere i uczciwe intencje przynajmniej w modlitwach, więc nie obawiam się upadku KK. Bóg zaœ dba o swój Koœciół. Odczuwam to stale na sobie, więc nie opowiadaj gupot. Może i ty to odczujesz, bo za ciebie też się pomodlę ! Co do twojego pierwszego stwierdzenia, to takie życie bez modlitwy jest niemożliwe. Nawet Jezus się modlił(rozmawiał z Ojcem), mimo iż jego życie było wzorowe. Pzdr

Nie życzę sobie abyœ się za mnie (o mnie) modlił. Nie bšdŸ taki zarozumiały. Modlić się nie umiesz, na szczęœcie nikomu nie zaszkodzisz - już tłumaczyłem dlaczego. Szkodzisz tylko sobie. I nie powtarzaj farmazonów głoszonych przez księży, że koœciół to ludzie. Każdego dnia coraz więcej ludzi odchodzi od koœcioła i zbliża się do Boga, to jest lawina, której nic już nie zatrzyma (lawina ma to do siebie, że przybiera na sile). Kiedyœ (za komuny, za Solidarnoœci) koœciół to byliœmy MY, teraz to sš ONI. Komunistyczny aparat ucisku został zamieniony na aparat koœcielny. ICH dni sš już policzone i ONI o tym wiedzš, dlatego się tak bojš. Bóg (absolut) ich rozliczy, gdy nie znajdzie się odpowiednia liczba sprawiedliwych wœród nich.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Bóg nas rozliczy bez względu na liczbę sprawiedliwych wœród żyjšcych. Nie ma to znaczenia dla końca œwiata. W apokalipsie wyraŸnie stoi, że musi się dopełnić liczba tych, którzy przelali krew w Jego imię. Nie ma tam nic o iloœci sprawiedliwych. Fakt, że istnieje logiczny zwišzek między liczbš ofiar zabitych w Jego imię, a liczbš sprawiedliwych. Im jest mniej sprawiedliwych, tym szybciej roœnie liczba zabitych w Jego imię. Tylko tyle i aż tyle. Pzdr

Wiesz, "zabijać" można na różne sposoby i różne rzeczy w ludziach. Niektórym się wydaje, że czyniš to "w Jego imię".

Sprytnie wypaczasz moje słowa, więc sprecyzuję: przelali krew (swojš) - zostali zamordowani, umęczeni, etc. Pzdr

Niektórzy nadal męczš innych - męczydusze.

ja też słyszałam podobne plotki. Może jest prawda, a może nie. Kto wie?

To nie plotka, tylko proroctwo. (dla niektórych to to samo lidka)

Najpierw niech Polska zdobędzi 5 tytółów mistrza œwiata w piłce nożnej i Rasiak niech gra kto za Rasiakiem

wczoraj byl koniec swiata... ehh a Wyscie go przespali, przegapili.... hehehe.. nastepny jutro o tej samej porze. przygotujcie popcorn i cole ;D ehh.. koniec swiata.. koniec swiata.....

Ludze mi sie snom sny powudz mysle ze to bug mi daje te sny zebym wam usfidomił ze cos sie zbliza wiec mudlcie sie z cłego serca koniec sfiata tusz tusz mam 19 lat prowadze serwer mu online ale wiem i wieze w boga bug to moja kohajoca renka 2 co moge sie zwrucic o pomoc do niego wiele on mi pomugł prosiłem o prace i mam teras cos sny anhodzom mie a czytałem !! ludze 2 stopnie zwrasta coras wyzej celciusza lodowce sie rostopiom i cały sfiat utonie tuzy co pszezyjom bedmom sodzeni zywi i umarli wiec lusze mudlcie sie bo jsuz czuje ja sam cos nie tak sie zbliza mam pszeczucia takie i sny nieras mi sie bug snił znaczy ie jezus muj stan tak wyglodał ze ja płakałem jak małe dzecko jezus mi wzioł ja uklekłem on renke dał an mojom głowe ale jusz mło zywych wiedzłem .....................pytania prosze o rezydent@interia.pl

moje gg 6039296 hcem pogadac z ksiedzem zdolnym zebym

scorpion: szyderstwo to najłatwiejsza rzecz, nie trzeba myœleć wystarczy kogoœ wyœmiac, ale powiem ci że niedługo mina ci zrzednie, bšdŸ cierpliwy. Wszyscy przeœmiewcy będš mieli kaca po swoim bezrefleksyjnym wyœmiewaniu prawdy. [%sig%]

Ansztajn powiedzial tak niewiem na co bedzie 3 wojna swiatowa ale 4 bedzie na maczugi

co miał na myœli?(einstein) nie wiem jaka data końca œwiata.ale nie słuchajcie durnych opowiastek bo wedłuk nich koniec œwiata miał być jusz 10 razy w rzyciu mojej babci

Mel Gibson zaczyna kręcić film o Majach (The Hollywood Reporter/AP, Daga/30 paŸdziernika 2005) Mel Gibson wyjechał do Meksyku, aby rozpoczšć przygotowania do swojego najnowszego przedsięwzięcia - thrillera "Apocalypto". http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_2_47.gif

DARKY o ile wiem to koniec swiata ma nastapic nie wtedy kiedy umrze czarny papiez a kiedy papierzem zostanie czarnuch chyba masz slabe zrodla informacji :)

Ja słyszałam zę koniec œwiata ma być w 2017 roku-brednie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.