| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
A nikt niepomylał, że teraz jest taka broń co nazywa się "atomowa"? Teraz jest tyle tego np. w USA że uzycie jej może nas unicestwić! Nawet nietrzeba jej używać! wystarczy jaka awaria lub co ........
|
|
|
Ufita
Bardziej wartociowš formš modlitwy jest prowadzenie dobrego i wartociowego życia.
Aby twoje modlitwy zostały wysłuchane musisz mieć czyste intencje.
Chęć zniewolenia ludzi nie jest czystš intencjš i dlatego modlitwy KK nie zostanš wysłuchane i ta instytucja upadnie już niedługo (sam Bóg o to zadba).
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Mylisz się. KK to wszyscy wierni. Większoć ma szczere i uczciwe intencje
przynajmniej w modlitwach, więc nie obawiam się upadku KK.
Bóg za dba o swój Kociół. Odczuwam to stale na sobie, więc nie opowiadaj
gupot.
Może i ty to odczujesz, bo za ciebie też się pomodlę !
Co do twojego pierwszego stwierdzenia, to takie życie bez modlitwy jest
niemożliwe. Nawet Jezus się modlił(rozmawiał z Ojcem), mimo iż jego
życie było wzorowe.
Pzdr
|
|
|
Nie życzę sobie aby się za mnie (o mnie) modlił.
Nie bšd taki zarozumiały.
Modlić się nie umiesz, na szczęcie nikomu nie zaszkodzisz - już tłumaczyłem dlaczego.
Szkodzisz tylko sobie.
I nie powtarzaj farmazonów głoszonych przez księży, że kociół to ludzie.
Każdego dnia coraz więcej ludzi odchodzi od kocioła i zbliża się do Boga, to jest lawina, której nic już nie zatrzyma (lawina ma to do siebie, że przybiera na sile).
Kiedy (za komuny, za Solidarnoci) kociół to bylimy MY, teraz to sš ONI.
Komunistyczny aparat ucisku został zamieniony na aparat kocielny.
ICH dni sš już policzone i ONI o tym wiedzš, dlatego się tak bojš.
Bóg (absolut) ich rozliczy, gdy nie znajdzie się odpowiednia liczba sprawiedliwych wród nich.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Bóg nas rozliczy bez względu na liczbę sprawiedliwych wród żyjšcych.
Nie ma to znaczenia dla końca wiata.
W apokalipsie wyranie stoi, że musi się dopełnić liczba tych, którzy przelali krew
w Jego imię. Nie ma tam nic o iloci sprawiedliwych.
Fakt, że istnieje logiczny zwišzek między liczbš ofiar zabitych w Jego imię, a
liczbš sprawiedliwych. Im jest mniej sprawiedliwych, tym szybciej ronie liczba
zabitych w Jego imię. Tylko tyle i aż tyle.
Pzdr
|
|
|
Wiesz, "zabijać" można na różne sposoby i różne rzeczy w ludziach.
Niektórym się wydaje, że czyniš to "w Jego imię".
|
|
|
Sprytnie wypaczasz moje słowa, więc sprecyzuję:
przelali krew (swojš) - zostali zamordowani, umęczeni, etc.
Pzdr
|
|
|
Niektórzy nadal męczš innych - męczydusze.
|
|
|
ja też słyszałam podobne plotki. Może jest prawda, a może nie. Kto wie?
|
|
|
To nie plotka, tylko proroctwo. (dla niektórych to to samo lidka)
|
|
|
Najpierw niech Polska zdobędzi 5 tytółów mistrza wiata w piłce nożnej i Rasiak niech gra kto za Rasiakiem
|
|
|
wczoraj byl koniec swiata...
ehh a Wyscie go przespali, przegapili....
hehehe.. nastepny jutro o tej samej porze. przygotujcie popcorn i cole ;D
ehh.. koniec swiata.. koniec swiata.....
|
|
|
Ludze mi sie snom sny powudz mysle ze to bug mi daje te sny zebym wam usfidomił ze cos sie zbliza wiec mudlcie sie z cłego serca koniec sfiata tusz tusz mam 19 lat prowadze serwer mu online ale wiem i wieze w boga bug to moja kohajoca renka 2 co moge sie zwrucic o pomoc do niego wiele on mi pomugł prosiłem o prace i mam teras cos sny anhodzom mie a czytałem !! ludze 2 stopnie zwrasta coras wyzej celciusza lodowce sie rostopiom i cały sfiat utonie tuzy co pszezyjom bedmom sodzeni zywi i umarli wiec lusze mudlcie sie bo jsuz czuje ja sam cos nie tak sie zbliza mam pszeczucia takie i sny nieras mi sie bug snił znaczy ie jezus muj stan tak wyglodał ze ja płakałem jak małe dzecko jezus mi wzioł ja uklekłem on renke dał an mojom głowe ale jusz mło zywych wiedzłem .....................pytania prosze o rezydent@interia.pl
|
|
|
scorpion: szyderstwo to najłatwiejsza rzecz, nie trzeba myleć wystarczy kogo wymiac, ale powiem ci że niedługo mina ci zrzednie, bšd cierpliwy. Wszyscy przemiewcy będš mieli kaca po swoim bezrefleksyjnym wymiewaniu prawdy.
[%sig%]
|
|
|
Ansztajn powiedzial tak niewiem na co bedzie 3 wojna swiatowa ale 4 bedzie na maczugi
|
|
|
co miał na myli?(einstein)
nie wiem jaka data końca wiata.ale nie słuchajcie durnych opowiastek bo wedłuk nich koniec wiata miał być jusz 10 razy w rzyciu mojej babci
|
|
|
|
|
|
DARKY o ile wiem to koniec swiata ma nastapic nie wtedy kiedy umrze czarny papiez a kiedy papierzem zostanie czarnuch chyba masz slabe zrodla informacji :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |