Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

hym.. milo mi cię poznać moje sumienie:)

Przylazłeœ tu dzisiaj z zamiarem "naprawienia" swoich wczeœniejszych poglšdów ?! - obawa jakaœ jęła tobš miotać ? - że gro słuchaczy skurczy się gdy okaże się że twoje prepowiednie nie warte sš funta kłaków! Lecz wiedz że za te fanrmaony i próbę ich zaszczepienia w czytelnikach odpowiedzialnoœć cię czeka!

nikomu nie zaczepiam hehe od tego sš lekarze , ja tylko pisze :) i nic nie napr awiam

Dziękuję nawiasem mówišc za informacje :) No to Gut Papa Będzie :):):) Miłego kawałka next dnia życzę :) i Uœmiechnij się troszkę :)

Widzę że się wzmocniłeœ jak sšdzisz.. poczucie ci dopisuje...dobrze..więc obserwuj znaki w dniach najbliższysz.

Cytat: "... powiem tylko że ma to być czarny papież który żyć będzie krótko .. umrze w wyniku Wypadku - Trzesienia Ziemi jakie nawiedzi Włochy . Wtedy popękajš mury Œwiętego miasta zwiastujšce to o czym mowi Biblia . Na œwiecie wybuchnie wojna ktora pochłonie dużo ofiar . Papież nowy będzie mieć prawdopodobnie żonę , o której œwiat może nie wiedzieć i dziecko dorosłe . Mało będzie podróżował ... mało będzie robił . Jego słowa będš fałszywe a działania nie korzystne dla Œwiata i obrazu Wiary w nim ... Częœć z tego się może sprawdzić at dlatego że ten papież jest stary i ma 78 lat więc może rzeczywiœcie tak być że jego rzšdy będš krótkie a co do rzšdów to już niektórzy majš niezbyt optymistyczne zwłaszcza katolicy. Poza tym czarnym to reszta brzmi całkiem logicznie i może się sprawdzić. Pozdro

dziwne ale czytałam co innego

uwaga puszczam bška

Hihi:)®forever sluchaj no misiu koloro wy smucisz na lini ze az gnojem wali, kogos straszysz... czy mi sie tylko wydaje .... lepiej patrz jakie znaki sam zoba czysz bo z takim straszeniem to samego ciebie nawiedza a tak na marginesie jak ci sie nie podoba to wypad z forum i skocz dla ateistow lub eurowyznawcow a nie tu smucisz jak jakis prawiczek nikt nie kaze cis patrzec i oceniac bo od pierd... smutow sa czaty .... wiec uwazaj bo tobie ktos dobierze sie do d.... zla e nergia wraca do wlasciciela podwojnie tak wiec jesli zlozeczsz ... to wroci do ciebie dwokrotnie... nara i sie obudz....

.

"Pożegnanie" Może Bóg ma dla mnie lepszy Plan niż ja Sam ... To nie koniec mojej Drogi . Może zesłał was , byœcie pomogli mi .. pogodzić się ze œmierciš i Sobš Jesteœcie moimi Aniołami Dziękuję Pa! Wybaczcie moje zło Przepraszam "Sumienie" Żyjcie Godnie .. sercem wasza droga niech będzie .

http://strony.aster.pl/foto/gal/gal-1-05.jpg

nie przejmuj sie pajacami. nadal rob swoje i to co sprawia wywolani usmiechu u ciebie. sa jeszcze inni ktorzy staraja sie cos znalezc w tym co piszesz. nie zapominaj o nich. a reszta mhmmm niech pozostanie to milczeniem. ci co szkanuja nie warci sa niczego, moze to sparawia wlasnie ze czuja sie jakos lepiej. aurell nadal rob to robiles i to co tak dobrze ci wychodzi. pozdrawiam

Aurell rulez Popieram zdanie powyżej, plwaj na prostaków, pustaków i inny pomiot który się tu czasem szwęda. Rób swoje, a my chętnie poczytamy i się czasem ustosunkujemy. Pozdrawiam:)

A co z wyprawš Discovery na poszukiwanie labiryntu w Egipcie. Kiedy się zaczyna.

jak się wkleja obrazek??

ZNISZCZYĆ PRZEPOWIEDNIĘ Według wizji œw. Malachiasza, jeszcze tylko dwóch papieży będzie zasiadać na Piotrowym tronie. Za czasów ostatniego Koœciół upadnie, a papież podzieli los pierwszego przywódcy chrzeœcijan, œwiętego Piotra: zginie za wiarę na zgliszczach Rzymu. Wizje ponownych przeœladowań chrzeœcijan, wypędzania sług Bożych z Rzymu itp. były udziałem nie tylko autora listy papieży; pisał o tym również Nostradamus oraz przeorysza Maria Steiner (zm. 1862 r.) i brat Jan z Cleft Rock (1340 r.). Wspomina o tym także proroctwo z Fatimy z 13 lipca 1917 roku: „... Wielkie zło zapanuje na œwiecie, stajšc się przyczynš wojen i przeœladowań Koœcioła; sprawiedliwi doznajš wielu cierpień, a Ojciec Œwięty będzie musiał wycierpieć najwięcej; różne narody zostanš zniszczone...” Perspektywy raczej niewesołe. A ponieważ fama głosi, że następny papież ma pochodzić z Afryki, wszyscy znawcy tego tematu z napięciem czekajš na decyzję konklawe. Pytanie: czy kardynałowie znajš przepowiednie? I czy w ogóle się nimi przejmujš. W wydaniu „Time’a” z 2 stycznia 1995 roku Kevin Fedarko przytoczył anegdotę z życia Jana Pawła II. Otóż podczas obiadu z papieżem czarnoskóry biskup z Senegalu powiedział, że wœród księży mówi się, że następca papieża będzie czarny. „Widać, że jesteœcie dobrze poinformowani” – odparł papież. „Tak – potwierdził radoœnie biskup. – Przeczytałem to u Nostradamusa”. A Jan Paweł II tylko się rozeœmiał. Chwała drzewa oliwnego Kto stworzył listę papieży? Czy rzeczywiœcie œw. Malachiasz, irlandzki cysters żyjšcy w XII wieku, jest autorem słynnej „listy papieży”? Sto jedenaœcie przypisywanych mu sentencji zostało po raz pierwszy opublikowanych w 1595 roku przez dominikańskiego badacza Arnolda Wiona w dziele „Lignum vitae”. Wion opiera się na interpretacjach sentencji autorstwa brata Alfonsa Ciaccconiusa (ur. 1540). Dokładniejsze badania wykazujš, że lista dzieli się na dwie częœci. Motta opisujšce papieży do Klemensa VIII włšcznie (1592–1605) sš bardzo szczegółowe. Przeważnie dotyczš herbu papieża, miejsca jego pochodzenia czy innych łatwych do skojarzenia faktów. Sentencje opisujšce póŸniejszych papieży sš już bardziej ogólne, wymagajšce niekiedy wyobraŸni w dopasowaniu ich sensu do człowieka. Wynika z tego, że autorem listy wcale nie jest œw. Malachiasz, tylko jakiœ XVI-wieczny jasnowidz (bo że był jasnowidzem, to nie ulega wštpliwoœci), np. Wion lub Ciaccioniusz. Ma to również inne konsekwencje: autor listy papieży znał już proroctwa Nostradamusa (który zmarł w 1566 roku), którymi być może częœciowo się kierował. Sentencja œw. Malachiasza następcę polskiego papieża okreœla słowami De gloria olivae – Chwała drzewa oliwnego. Co to może oznaczać? Drzewo oliwne jest jednym z symboli żydowskich. Pamiętamy przepowiednie Chrystusa wygłoszone na Górze Oliwnej dotyczšce przyszłoœci narodu żydowskiego, swego posłannictwa i ponownego przyjœcia. Może papieżem zostanie Żyd z pochodzenia (o czym wspominał już Nostradamus)? To jest możliwe. Na przykład były arcybiskup Paryża, kardynał Jean–Marie Lustiger, to urodzony (w 1926 r.) w Paryżu syn polskich żydów, którzy wyemigrowali do Francji. Matka Lustigera zginęła w Auschwitz, ojciec, ratujšc mu życie, oddał go na wychowanie katolickiej rodzinie. Chłopiec miał wtedy na imię Aaron. W wieku 14 lat przeszedł na katolicyzm. Kardynał Lustiger zapewne nie znajduje się na liœcie potencjalnych kandydatów na papieża, gdyż jest zbyt wiekowy i schorowany, ale... jeszcze nie skończył 80 lat! Według Nostradamusa następca Jana Pawła II będzie ciemnoskóry (stšd pogłoski, że nowy papież może pochodzić z Afryki). Prorok jednak wspominał coœ również o Hiszpanii. I rzeczywiœcie poważnymi kandydatami na tron Piotrowy sš kardynałowie z Ameryki Łacińskiej, dawnych kolonii Hiszpanii. Tyle że żaden z tych, o których spekuluje prasa, nie ma ciemnej karnacji. Niektórzy sugerujš, że jako kandydata na papieża trzeba wzišć pod uwagę kardynała z Nigerii, Arinze. No cóż, jego wybór jest mało prawdopodobny, ale... cuda się zdarzajš. Oby Nostradamus się mylił A może sentencja „Chwała drzewa oliwnego” nie dotyczy pochodzenia papieża, lecz jego pracy? Drzewo oliwne to także symbol pokoju – może następca Jana Pawła II będzie kontynuował jego dzieło i doprowadzi do pokoju na œwiecie? Problem w tym, że kolejny papież, Petrus Romanus (Piotr z Rzymu) ma być dosłownie papieżem ostatnim. Na zakończenie swojej listy papieży prorok dopisał jedyny komentarz: „Podczas najcięższych przeœladowań Œwiętego Koœcioła Rzymskiego nastanie Piotr z Rzymu, który wykarmi swojš trzodę poœród wielu nieszczęœć; kiedy te się skończš, Miasto Siedmiu Wzgórz zostanie całkowicie zniszczone, a straszny Sędzia będzie sšdził ludzi.” O zagrożeniu Rzymu „atakiem terrorystycznym”, jak interpretujš to badacze, pisał Nostradamus – więc może twórca listy papieży po prostu wizjš słynnego jasnowidza zakończył swoje dzieło? (patrz ramka) A Nostradamus mógł się mylić... Nie zapominajmy, że prorocy i jasnowidze wcale nie mówiš jednym głosem! Sš przecież i takie wizje, które mówiš o końcu Koœcioła katolickiego, gdyż zabraknie ludzi, którzy chcieliby do niego należeć, ponieważ znaleŸli innš drogę do Boga. Spełnione żšdanie Pani z Fatimy Może straszne przepowiednie nie spełniš się, bo przyszłoœć została już œwiadomie zmieniona. Pamiętamy przecież proroctwo z Fatimy: na œwiat spadnie pięć plag (w tym wielka wojna i zwycięski pochód komunizmu), a potem trzecia wojna œwiatowa w drugiej połowie XX wieku... o ile Rosja nie zostanie poœwięcona Niepokalanemu Sercu Dziewicy Maryi. Papież Pius XI (1922–1939) zlekceważył proroctwo. Wybuchła II wojna œwiatowa. Ale przepowiedziana w Fatimie plaga komunizmu zalewajšcego cały œwiat nie spełniła się – wprost przeciwnie, ZSRR w końcu padł, uwalniajšc narody. Trzecia wojna nie wybuchła, choć w 1962 roku roku byliœmy na jej krawędzi, gdy Kennedy zwarł się z Chruszczowem. Czyżby uratowało nas to, że Pius XII (1939–1958), ten niesławny papież czasów wojny, pod koniec życia poœwięcił cały œwiat (w tym i Rosję, naturalnie) Niepokalanemu Sercu Dziewicy Maryi? Nigdy się tego nie dowiemy. Czy to wystarczy, by straszne wizje się nie spełniły? Lista Malachiasza nadal jest ważna. Opis polskiego papieża, De labore solis – Z trudu słońca – niezwykle do niego pasuje, jakkolwiek byœmy tego nie interpretowali: czy tak, że jak słońce objeżdżał całš Ziemię, głoszšc potrzebę pokoju i miłoœci; czy tak, że urodził się podczas zaćmienia Słońca (łacińskie okreœlenie labore solis odnosi się także do zaćmienia). Gdy piszę ten tekst, konklawe jeszcze się nie zebrało, wszyscy spekulujš na temat wyboru przyszłego papieża. „Dobrze poinformowani” przypuszczajš, że będzie on prawdopodobnie kontynuatorem polityki Jana Pawła II, choć z pewnoœciš nawet sami kardynałowie jeszcze nie wiedzš, kogo wybiorš. Jeœli bardzo się poœpieszš, to czytajšc ten tekst, już będziecie znali następcę Jana Pawła II. Czy jasnowidze mieli rację?

Sen: Stare miejsce - Watykan . Byłem wewnštrz niego po tym jak spłonšł . Ludzie odwrócili się od swej wiary . Wewnštrz niego znajdowała się kobieta lekkich obyczajów które próbowała mnie namówić do Grzechu w jego wnętrzu . Poruszam się górš . Sam szkielet .. pół œciany wyrwanej .. widzę Plac Œw.Piotra . lękam się że ktoœ może mnie ujrzeć ( choć noc już ) . Schodzę po drewnianych schodach na dół .. dostrzegam 7 Arcybiskupów Rzymskich ubranych w Czerwone szaty , jeden wzrokiem każe zejœć na bok .. ( czuję że œpieszš się , i to tajne !) .. w dłoniach œwiece oœwietlajš podpalone po pożarze œciany wnętrza Watykanu . Czuję że podšżajš udzielić ostatniego namaszczenia komuœ kto umiera na swym łożu w Wielkiej Tajemnicy przed œwiatem . Widzę starego człowieka ( czuję smutek i obawe) , jeœli odejdzie oni przejmš Władzę nad losem Œwiata . Gdy mnie mijali .. poczułem Strach i Trwogę ! wyczułem płynšcš z ich strony złoœć i plany o których Œwiat się nie dowie . Jedynš osobš jest Dziewczyna , z biednej ( ubogiej rodziny ) , służyła mu pomagajšc przy tym własnej matce . KLIK ( przeskok ) Dziewczyna każe mi się ukryć w komórce , jest mała .. każe poczekać .. zamyka drzwi , małe okienko i stóg siana , wiem że tu œpi i przyprowadza kochanków którzy płacš jej . Ukrywa mnie przed Prawdš której nie chce bym poznał ! Czuję lęk o niš .. Prawda to Twarz Starca którš ujrzałem ( lekko za mgłš ) .. bliski mi był ! wiem że bliska jego œmierć i mało ludzi sie o niej dowie gdy nadejdzie w tym roku , gdy liczba 7 znajdzie dopełnienie ( tak myœlałem we œnie , wizji ) . Gdy wróciła zakluczyła drzwi i powiedziła .. "Umrzyj ze mnš w ubustwie , niech Miłoœć nasza Dopełni Prawdę .. oni Cię nie potrafiš Docenić tj. mnie , dlatego po œmierci ..gdy nadejdzie wyłamiš kłódkę i dowiedzš się prawdy !!! Jeœli ktoœ potrafi zinterpretować mój Sen , będę Wdzięczny . Ariel

<script> alert('hello') </script>

Ariel - gdyby popuscic wodze fantazji, to mozna by rzec ze we snie skontaktowal sie z toba sam Nostradamus by przypomniec, ze nadchodzi czas w ktorym przekonamy sie o trafnosci jego przepowiedni i w koncu Nostradamusa wszyscy docenia. Gdy zas wodzy fantazji nie popuscimy, to wychodzi na to, ze byc moze masz zbyt wybujale mniemanie o sobie i rozpaczliwie szukasz akceptacji i potwierdzenia u innych, ze faktycznie jestes "ktos" i masz niecodzienne zdolnosci.. Innymi slowy, projekcja podswiadomosci. Ale to tylko takie moje, pseudopsychologiczne, freudowskie wytlumaczenie ;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.