| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Justyna Lukasik |
|
Witam!
Mam dwa pytania. Jedno o aktualny zwiazek. Czy bede z aktualnym partnerem, czy stworzymy rodzine, czy zajde w koncu w ciaze, czy bediemy razem szczesliwi.
A drugie o prace, bo nie moge jej znalezc.
Z gory dziekuje za odp.
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
Igorze czy mógłbyś mi powiedzieć czy wyjdę za mąż za Roberta i będziemy razem?
Dziękuję z góry
Będę czekać cierpliwie na odpowiedź
|
|
Kto pyta nie błądzi |
|
Witam. Mam pytanie, kiedy i gdzie poznam swoją drugą połówkę, kiedy założę rodzinę, czy będę szczęśliwa. Pozdrawiam Gabi.
|
|
|
Vitaj Igor,
Chciałam zapytać, jak potoczy się spotkanie z moim znajomym - czy doprowadzi do pojednania czy definitywnego rozstania?
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
witaj
jestem tu nowy i jak kazdy mam tez swoj problem
prosze cie o pomoc. otoz za kilka chwil bede mial powazna rozmowe na temat dalszego bycia z moja dziewczyna. jakie sa jej intencje?? co tak naprawde ona czuje i czego chce?? jak skaczy sie dzisiejszy wieczor i ta rozmowa??
|
|
|
Witam,
tym razem nie o uczucia chodzi...
Czy znajde w najblizszym czasie prace w Niemczech? Jak tak to kiedy? A moze nie ma na co czekac i lepiej od razu wracac do Polski?
Pozdrawiam!
|
|
|
Witam Igorze,
i jak zwykle mam pytanie.
Czy powinnam spotykać się z człowiekiem, który przychodzi do mnie?
Pozdrawiam,
|
|
|
Witaj Igorze!Mam pytanko.Czy nasza sytuacja finansowa materialna w koncu sie poprawi? Czy wyjdziemy wraz z mezem z dolka finansowego?
I czy znajde prace w tym roku.Bede wdzieczna za odpowiedz.
|
|
|
Witam Igorze
Mam pewnien problem ,straszanie sie zakochalam i chcialbym zapytac:
Czy jest szansa ze on sie we mnie zakocha???
Czy spotkam go znow niedlugo???
Czy moze powinnam wrocic do bylego???
Zgory dziekuje i pozdrawiam.
|
|
|
Igorze,POMOCY!!!! Jestem młody a przeszedłem wiele,Powiedz mi proszę czy zaznam szczęscia, mam kochającą rodzinę ale finansowo katastrofa.Pomagam dzieciom z domów dziecka ,daję im odzież,zabawki, uwielbiam słyszeć ich radość. Dlaczego z przyczyn kłopotów finansowycz czuję że moja ukochana mnie nie kocha.Proszę Cię o odpowiedż
Czy wyjdziemy z dołka finansowego?
Czy nasza miłość przetrwa długo?
czy czeka mnie 4 operacja na kręgosłup?
czy problemy z prawem pomyślnie się ułoża?
Dziękuję Ci z Góry,za pomoc.
|
|
|
|||
|
to że jetem zdrowy mówię sobie już 6 lat i co??? operacja za operacją,złe wiadomości,co 2 dzień, kłopoty finansowe coraz większe,i atmosfera domowa coraz bardziej napięta!!1
Ktoś może postawić mi tarota,chcę dowiedzieć się co mnie czeka?? Jeszcze czeka.
|
|
|
Miedzy mowic a mowic sa zasadnicze roznice....Tarot w niczym ci nie pomoze.Pomoze ci wiedza ,ktora mozesz nabyc latwo ,jezeli tylko bedziesz chcial...:)
|
|
|
To znaczy zacznij pracowac nad soba.Tak na dzien dobry obejrzyj moze jak dla Ciebie film "sekret" a potem polecam zaglebiac sie w wartosciowe ksiazki i zobaczysz jak sam na siebie wszystko sciagasz i jak temu zapobiec.Powodzenia...
|
|
|
Witaj Igorze !
Piszę do Ciebie tylko w jednej konkretnej sprawie... mianowicie kiedy zostanę mamą?
Serdecznie dziękuję za jakąkolwiek nadzieję...
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Ten co sprawił ogromny ból znów się pojawia ;/
Powiedz po co?
Uśmiech zostawiam ;)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Igorze,
Proszę powiedz mi o człowieku, który do mnie przychodzi, w jakim celu
to robi?
Jego zachowanie budzi we mnie wiele zastrzeżeń.
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję.
|
|