| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Międzynarodowy spisek | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854 |
|
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych chciałbym poruszyć ,,nowy'' temat odnośnie międzynarodowego spisku który owiany jest tajemnicami wielu dziedzin ,np. ufo, terroryzm, 11 września, grupy Bilderberg (prawdopodobny rząd cienia), zniewolenia ludzi i utworzeniu nowego porządku świata. Czytałem posty na waszym forum i myślę ze nie podejdziecie do tematu sceptycznie bo kilka z tych wątków było już poruszanych na tej stronce. Spróbuje z czasem rozwinąc ten temat :).
I jestem bardzo ciekaw waszych wypowiedzi w tej kwestii??
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich :D
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
wendol, widziales kiedys wzmianke o ECHELON-ie w oficjalnej gazecie czy innych mediach ? Ja juz pomijam fakt, ze firma nie ma jakos nigdzie adresu i swojej firmowej strony internetowej.
Pierwsza wiadomosc o ECHELON-ie wyciekla z Nowej Zelandii dopiero kilka lat temu. Na ile ta wiadomosc byla prawdziwa o wykorzystaniu firmy, to nikt nie wie. Wszystkie inne wiadomosci sa powielane na podstawie tej wiadomosci z Nowej Zelandii tym bardziej, ze nigdy nikt sie pod nimi nie podpisuje. Moga to byc wiadomosci uspokajajace, a firma jak milczala tak milczy i nigdzie sie nie pokazuje.
|
|
|
|||
|
|||
|
Najpierw niech media nadadza cos o ECHELON-ie, to my powiemy, czy nam sie to podoba.
wendol, z wladza to Ty jestes bardzo ugodowy ! Szlag Cie tylko trafia na wladze, jak Ci dlugo podwyzki nie daje.
Nikt o nich nic nie wie !
cos ty antek taki gloopi jako matematyk ... dochody za prace w wywiadzie sa nieopodatkowane ... bo gdyby byly to nawet osoby pracujace w urzedzie podatkowym latwo by cie namierzylY ...
Dostajesz tylko lipny T-4 ... gdzie jest minimalna suma oprocz tego liczne kwity , ktore odpisuje sie od tego "dochodu" ... tak ,ze placisz ZERO TAX'U.
Udawanie przecietnego obywatela i ukrywanie dochodow ... jest jednym z podstawowych warunkow wspolpracy ... lamiac ta podstawowa zasade wylecialbys z "pracy" juz po pierwszym roku ...
Ja mialem powazne klopoty gdy uzylem cash'u przy duzym zakupie ...
|
|
|
Testament z Izraela
Zobacz film :
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/testament-z-izraela,9276450,1,klip.html
Na wypelnienie testamentu powinien byc okreslony czas i na Zachodzie on jest. Wystarczy, ze ktos rok nie zaplaci podatkow za posiadlosc, to zaczyna sie rzadowy proces ustalenia wlasciciela. Jak nie ma testamentu ani spadkobiercow, to dom natychmiast przechodzi na wlasnosc panstwa. Jak tos nie placi podatkow, to wlasnosc przechodzi na skarb panstwa !!!
Jak w jakikolwiek sposob posiadlosc ulegnie zniszczeniu i wlasciciel nie ma pieniedzy na jej renowacje, to albo musi sprzedac to w stanie jakim jest, albo w dalszym ciagu placic podatki, bo one sa podstawa utrzymania wlasnosci, inaczej panstwo pozbawi wlasciciela tej wlasnosci !!!
|
|
|
Banki na wodzie.
Tak zastanawiam sie, na ile jest prawdziwa wiadomosc od mojego znajomego, ktory trzy tygodnie po przekazaniu mi tej wiadomosci zmarl nagle w wieku 55-ciu lat. Napisal mi, ze na swiecie istnieja Banki na wodzie. Sa to statki, ktore stacjonuja na neutralnych wodach i tam mozna skladac swoje pieniadze, o ktorych nikt nie wie. Idea Sea Bank powstala w Szkocji w 1776 roku.
Sa jeszcze tez jakies podwodne cmentarze od niedawna !
Uwazam, ze w specjalnych warunkach, to przechowuje sie specjalne kosztownosci, a nie walute jakakolwiek. Zapewne tak robia wielcy tego swiata i dlatego po obalaniu ich nikt nie wie, co zyskal tak naprawde ten co obalil ! Kaddafi czy Mubarak tez pewnie mieli zasoby nie tylko w znanych bankach. Dlatego bankowe oszczednosci po obaleniu sa tak ochoczo ujawniane, a juz te inne nie, bo np. o bankach na wodzie wiedza tylko nieliczni bonzowie. Moze inne schowki tez sa ? W kazdym razie wladze oplaci sie obalac, jak sie ma nad nia satelitarna kontrole i mozna od nie wyciagnac nielegany majatek ze specjanej skrytki !!!
Pewnie tez dlatego przywodcow panstw i roznych instytucji tak od razu sie nie zabija !!!
|
|
|
Dużo dużo książek i filmów niestety wiekszosc po angielsku:
http://www.globalnaswiadomosc.com/apps/forums/topics/show/1431422-na-to-czekales-linki-do-publikacji-o-nwo-i-pokrewnych
|
|
|
już jest w końcu Radio Bez Cenzury:
http://radiobc.pl/misja-radia-bez-cenzury/
polecam i zalecam z prawej strony pobrac ikone głośnik ,,wysoka jakośc'' i uruchomic, i dowoli słuchać sobie radia:)
|
|
|
bedzie działac jak sie otworzy mój link i usunie końcówke (np. http://radiobc.pl/misja-radia-bez-cenzury/%3Cbr%20/%3E/ - usun /%3Cbr%20/%3E/ i bedzie działać) :)
tak też właśnie sie dzieje z wiekszością waszych linków które wrzucacie, ale jest i tak że niektóre stronki artykuły sie usuwa
pozdrawiam
|
|
|
Wklej adres po skopiowaniu
do paska adresu
Po prostu czasem niektóre rzeczy adresy które wklejamy
to forum coś dopisuje
o ten ciąg na końcu
można go skasować ręcznie i wcisnąć enter.
Albo wpisywać od razu
.....
ale tu coś się nie udało bo i mi z tym nie chce wchodzić.
|
|
|
Dzięki. Chłopaki, ja to wszystko wiem od Darka.
Ale niestety, nie zadziałało :)
|
|
|
Radyjko dopiero raczkuje. Co z niego wyrośnie - czas pokaże. W którą stronę się rozwinie - zobaczymy. Bez cenzury - znaczy wszystko wszyskim wolno. Oby się tylko w głowach nie poprzewracało :)
Problem polega na braku umiaru u ludzi. To, że nikt nie kontroluje prezentowanych materiałów może być przyczyną naruszenia zasad przez wielu cwaniaków. Cała rzecz w tym, żeby znać umiar i nie łamać pewnych norm po przez ubliżanie, poniżanie, upokarzanie, naruszanie czyjejś godności, czy dóbr osobistych. Obawiam się, że jeszcze zbyt wielu ludzi u nas jeszcze nie dorosło do takiego poziomu, żeby to radio nie stało się "błotnym ringiem". :)
Na razie sobie popatrzę. Ale jakoś po tych kilku przejrzanych postach jeszcze nie wpadłam w zachwyt. :)
|
|
|
No czekam na reszte audycji dzisiaj przemawiał mikołaj rozbicki kilka cytatów z ksiązki musze sobie troche czasu zagospodarowac na radyjko:).
radio masz racje ancik dopiero raczkuje trzeba troche czasu, materiałów uczciwych ludzi i funduszy i bedzie dobrze:)
najwazniejsze zeby ludzie co to rozpoczeli trzymali sie przy decyzji..
|
|
|
Mam wrażenie, że improwizują. Trochę to tak, jakby brakowało im pomysłów na audycje, na kierunek działalności. Szukają własnej drogi, żeby mogli stać się orginalni, wyróżniać się.
|
|
|
Też tak pomniejsza czułem. Mi sie wydaje że sami troche nie są pewni co robią albo co chcą robić. Nie dokonca wiedzą dla kogo i jak to zrobić zeby połączyć ,,przyjemne z pożytecznym'' , czyli jak nie zanudzic tych co kumaja o co biega i wprowadzic nowych uświadomić ich zeby nie uciekli po 1 audycji. Niebywale ciezki orzech do zgryzienia, ale da sie zrobić
Troche mnie zaskoczyła wypowiedz mikołaja ze zastanowią sie co dalej zrobic z radiem, tak jakby mieli je zamknac a dopiero je ledwo otwarli
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 854 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |