Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

aha przeszczepy organow nie mozliwe ale sterowanie pogodna i odzialywanie na ludzi mozliwe nigdy nie widzialas filmu z sali operacyjnej tyle dowodow tyle studentow medycyny na siwecie sie tego uczy ale dla Ciebie nie mozliwe a wierzysz w cos na co nie ma jakichkolwiek dowodow powini Cie leczyc w zamknieciu

kopernikowi też nie wierzyli bo przecież widać że ziemia jest płaska!! Gosia na pewno przesadza i ma trochę ograniczonš wiedzę (lub nie przyjmuje pewnych rzeczy do wiadomoœci). Jednak to że ktoœ zacznie krzyczeć że wczoraj latał z ufolami jakimœ ich statkiem i wogule dobrze się z obcymi zna - powiedzmy szczerze - debil, nie znaczy że ufo nie istnieje. A mysleliœcie o takiej możliwoœci: Agenty haarpa zaczęły podejżewać że częœć ludzi zaczyna wierzyć goœce i jej podobnym. Rzeby zmniejszyć wiarygodnoœć takich ludzi mogš się pod nich podszywać lub wręcz każš im pisać takie głupoty żeby ich w naszych oczach zdyskredytować i żebyœmy ich uznali za wariatów, a haarp działa sobie spokojnie dalej. Z tym haarpem to nigdy nie wiadomo więc uważajcie na siebie!!

Mnie nikt nie kazal niczego pisac. Wszystko pisze z wlasnej woli i z wlasnego doswiadczenia. Jezeli ktos uwaza to za glupoty, to jest to jego sprawa. seba HAARP, to nie tylko Alaska !!!! Programami HAARP-a zajmuje sie masa laboratoriow, uniwersytetow baz wojskowych USA na calej ziemi. Poczytaj sobie o takiej podziemnej bazie USA w Australii. Nazywa sie Pine Gap. Gigantyczna powierzchnia gleboka na osiem pieter. Amerykanska baza USA na Tajwanie tez sie zajmuje Kontrola Umyslu. Cala masa jest tego na swiecie.

nawet jeœli Gosiu, to czy to jest powód by tak się tym emocjonować? :-P Ochłoń, polecam wczasy w górach... [%sig%]

Uwazam, ze kadego madrego ten temat powinien stawiac na nogi. Uwazam, ze jest sie czym emocjonowac i nie wolno spoczac nawet na sekunde.

to niech sie zajmuja nawet miliony laboratoriow na siwecie i dobrze moze dzieki temu lepiej poznamy nasz jonosfere i co wniej zachodzi

Do Goska: Przestan ludziom macic w glowach juz od dzisiaj zaczynamy koncentrowac wiazke na tobie zobaczysz co sie zacznie z toba dziac przestan o tym pisac to ostatnie ostrzezenie

Ja ludziom w glowach ukladam a nie mace !!! HAARP ze mna maze zrobic wszystko w kazdej chwili [tak jak z kazdym] bez wzgledu na to, czy bede o tym pisala czy nie. Przekonalam sie juz o tym na wlasnej skorze. Kiedy jeszcze o HAARP-ie nic nie wiedzialam, to wyrywal mi bezbolesnie zeby. Zdeformowal mi biodro. Pogorszyl mi wzrok. To tylko te rzeczy, ktore widac. HAARP nie straszy, HAARP dziala !!!!

A Goœka się nie leczy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Goske lecza !!!

Jak sama nie będziesz chciała, to na siłę ci nie pomogš. Jak nie spoczniesz, to szybciej spoczniesz na wieki. Przez swoje głupie gadanie pomagasz HAARP-owi. Sprawiasz, że temat ten robi się mało wiarygodny - jak ty.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie przejmuj sie tak bardzo. Wszystko widzisz w czarnych kolorach. Jak Ci zalezy, zeby temat o HAARP-ie byl bardziej wiarygodny, to podaj jakis ciekawy link.

jeœli chodzi o mnie, to problem nie w tym, że nie wierzę w haarp, ale że ty Gosiu osobiœcie mnie do tego zniechęcasz swoim natręctwem i nio obraŸ się, bo mówię szczerze, pozatym niczego w życiu nie wykluczam... [%sig%]

http://www.zb.eco.pl/zb/177/military.htm to jest to w co wierzę jako działanie haarp. Mogš kierować pogodš bo to nie jest skomplikowane, już dawno temu jakoœ mšdry facet (nie pamiętam nazwiska) słusznie stwierdził że wszystkie główne wiatry na ziemi pokrywajš się z jej magnetyzmem, stšd jest wogóle wiatr (według mnie) - ruch naładowanych czšstek powietrza. Więc zakłucajšc linie magnetyczne można zmieniać kierunek wiatrów i powodować różne kataklizmy. Można takš energiš jakš dysponuje haarp podgrzewać jonosferę - taka wielka mikrofalówka. To może z koleji prowadzić do rozwoju komórek rakowych w żywych organizmach. Można też zapewne wywoływać sztuczne trzęsienia ziemi. Ale wierzę też w to że ludzie którzy sš na tyle inteligentni że to wszystko uruchomili, będš też œwiadomi tego co robiš, może to wszystko ma jakiœ cel który ze względu na œrodki do jego osišgnięcia nie nadaje się do podania opini publicznej. Wszystkiego mogę się tylko domyœlać, jesteœmy wszyscy za nisko na drabince władzy (wiedzy) żeby osšdzać tych którzy to robiš, historia ich oceni.

ach. PS. Gosiu wybierz się w góry może, nic tak nie uspokaja jak widok ogromu natury. Podobno w okolicach Perth sš piękne góry darling. O w okolicach Adelaide też jest fajno i autoban jest, bo to na drugim końcu australii, a gdzie ty mieszkasz gosiu??

Szuineg, niedoszły samobójco, nie wypytuj, gdzie Gosia mieszka, bo to nieładnie.

dlaczego nieładnie?? co jest nieładnego w tym że pytam kogoœ o to gdzie mieszka? Australi to bardzo ładny kraj i jej zazdroszczę że mieszka w takim miejscu, a to że jest to też duży kraj spowodowało moje pytanie. Nieładnie to jest zabierać głos w czyjejœ sprawie i za niego, może pozwolisz żeby gosia sama odpowiedziała.

Nieładnie, bo Gosia dla swojego bezpieczeństwa nie powinna ujawniać, gdzie mieszka.

PS. Dlaczego użyłeœ okreœlenia "niedoszły samobójco"? Czy to ma jakiœ zwišzek z tym co tu piszesz? Nie. Ja wiem po co ty użyłeœ tego zwrotu i on też wie.

Jakbyœ był troche kumaty to ja już mijwięcej wiem gdzie gosia mieszka, chciałem tylko potwierdzenia lub zaprzeczenia. Dla swojego bezpieczeństwa musiałaby się nie udzielać. 203.59.51.137 , +61 8 9214 2222 i tam miły, nie dbajšcy o bezpieczeństwo pan, wszystko powie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.