Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Romku z tym szefem to chodzi o to,że sie w nim zakochalam i niewerbalnie mu to okazalam,na co on podobnie odpowiadal,ale nie wiem czy to bylo tylko zludne wrazenie?Tak naprawde nie wiem czy sa tu jakies szanse na zwiazek?Czy warto robic cos w tym kierunku by rozwinac te relacje,lub moge sie rozczarowac?On jest obcokrajowcem u ktorego pracuje sezonowo.Mamy sie zobaczyc w sierpniu,czy cos sie wtedy wydarzy miedzy nami?

lucija:
,czy cos sie wtedy wydarzy miedzy nami?
Romek:
Wyglada, ze wszystko OK.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Chciałabym sie dowiedzieć czy stworze trwały związek z mężczyzną z którym spotykam się osiem miesięcy?

Blanes:
Chciałabym sie dowiedzieć
_ Nie o wszystko nalezy konsultowac wyrocznie. Wiele rzeczy jest w naszych rekach, jest w nas samych i czesto sami piszemy nasz los. Jesli pragniesz by stworzyc staly zwiazek z tym mezczyzna, to staraj sie o to z calego serca. Jesli masz jakies watpliwosci, to odpusc sobie juz teraz. Jesli chcesz by byl to zwiazek na stale, to chetnie pomoge jakims rytualem.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

hej Romek jak myslisz? czy moj zwiazek sie ustabilizuje czy cos sie w nim zmieni?

Ulia

Czesc Romku! Ciezko jest ujac pytanie w jednym zdaniu.Problem jest duzy i nie umiem sobie z tym poradzic ,psychicznie i fizycznie.Cos we mnie peklo i nie pozwala normalnie funkcjonowac. Prosze o pomoc:)

rene76-mysl pozytywnie a napewno wszystko bedzie ok jezeli trafiles na jakies niewygodnosci w zyciu pomin je albo potraktuj to jako nie nauczke ale dodatkowa wiedze i zlo wykorzystaj na dobra strone :))Ps mam nadzieje ze wrocisz do formy pozdrawiam:)

Ulia

Ulia]rene76-mysl pozytywnie a napewno wszystko bedzie ok ULIA-Bardzo ci dziekuje za slowa otuchy .Osoby z ktorymi mam ten problem to moj syn, ale to dziecko wiec chyba wspolnymi silami damy rade.Najwiekszy problem mam z "moja siostra" bo juz nie jestesmy siostrami. Ah dlugo by opowiadac. ALE BARDZO CI DZIEKUJE ZE MI ODPISALAS.Mam nadzieje ze Romek mi pomoze:)

Hehe rene, widzisz ty sądzisz że twoje problemy są takie wielkie a ulia nie znając cię już wie jak ci doradzić, fantastyczne nieprawdaż? Ulia doradź też mi.

Annucha Tak to prawda, sa osoby jeszcze na tym swiecie ze umieja powiedziec dobre slowo, ktore dziala jak elixir i zlagodzi bol:)

Znalazłem genialny automat do wróżenia :)) http://www.joemonster.org/ciacho.php?typ=ciastko

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pragne z całego serca i pragnęłam związku z M. I gdzie jest realizacja ? teraz nie pragnę niczego ... człowiek jest jak ameba !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla:
eraz nie pragnę niczego .
- To tez ulegnie zmianie. pozdr

Witaj Romek, Czy w tym roku zamieszkam z moim partnerem, czy zalegalizujemy nasz związek? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Justyna

jestem mężatką ale jest ktoś z kim chce przezyć prawdziwą namiętność.czy warto ryzykować czy maj to dobry miesiąć na namiętną przygodę

justx:
Czy w tym roku z
- Tak. Jak najbardziej tak.
kkkddd:
czy warto
- Ostroznie ! Ale czy warto zyc nie przezywajac tych momentow, ktorych pragniemy? Czy zycie w klatce ma sens? Moze nie warto narazac wszystkiego, ale coz warte jest zycie, ktore mozna skalkulowac i wyliczyc?

zwiazek przechodzi kryzys ,chce sie dowiedziec czy my bedziemy dalej razem czy nastapi koniec jeszcze w tym roku,czy on mnie kocha czy tylko tak mowi, dziekuje i pozdrawiam

Witam! Mam parę pytań jestem na zakręcie życiowym mój związek właśnie się rozpadł po 3 latach gdzie znałam zupełnie innego człowieka. Mamy razem dziecko ale ja nie chce być z tym człowiekiem ale chcę wiedzieć czy on sie zmieni??? Czy ułoży sobie życie. I czy ja będę z tym o kim teraz myślę Daniel.B czy pokocha mnie i mojego Synka. Co mam zrobić żeby tak było i jak go zdobyć?? Czy Staś i ja będziemy zdrowi i czy będziemy szczęśliwi jak się potoczą nasze losy? Jak nie Daniel czy ktoś pojawi się w naszym życiu kto nas pokocha??? proszę o pomoc i pozdrawiam justyna

justyśka

no widzisz Romek...są pragnienia,marzenia które tak naprawdę każdy z nas chce przeżyć..choćby na moment ,na chwilę..nie mówię o zostawieniu męża tylko o przeżyciu tej chwili,jedynej ,..innej niepowtarzalnej..zdaję sobie sprawe że niesie to za sobą pewne kosekwencje..nawet moralne...ale nie wiem czy lepiej męczyć się marząć dalej ,czy poddać się temu biegowi sytuacji i postawić wszystko na jedną kartę...

kkkdd każdy uczy sie na swoich błędach więc i tak podejmiesz decyzje, która wg ciebe będzie najlepsza.I chyba sama nie wiem co jest lepsze żałować, że sie czegoś nie spróbowało, czy żałować, że sie spróbowalo:)I wiesz jedna chwila może być za mało będziesz chciała więcej i więcej będziesz brneła w to i sie zagubisz.. niektóre marzenia lepiej żeby zostały marzeniami:) powodzenia:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.