| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Romku z tym szefem to chodzi o to,że sie w nim zakochalam i niewerbalnie mu to okazalam,na co on podobnie odpowiadal,ale nie wiem czy to bylo tylko zludne wrazenie?Tak naprawde nie wiem czy sa tu jakies szanse na zwiazek?Czy warto robic cos w tym kierunku by rozwinac te relacje,lub moge sie rozczarowac?On jest obcokrajowcem u ktorego pracuje sezonowo.Mamy sie zobaczyc w sierpniu,czy cos sie wtedy wydarzy miedzy nami?
|
|
|
|||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Chciałabym sie dowiedzieć czy stworze trwały związek z mężczyzną z którym spotykam się osiem miesięcy?
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
hej Romek jak myslisz? czy moj zwiazek sie ustabilizuje czy cos sie w nim zmieni?
|
|
Ulia |
|
Czesc Romku! Ciezko jest ujac pytanie w jednym zdaniu.Problem jest duzy i nie umiem sobie z tym poradzic ,psychicznie i fizycznie.Cos we mnie peklo i nie pozwala normalnie funkcjonowac. Prosze o pomoc:)
|
|
|
rene76-mysl pozytywnie a napewno wszystko bedzie ok jezeli trafiles na jakies niewygodnosci w zyciu pomin je albo potraktuj to jako nie nauczke ale dodatkowa wiedze i zlo wykorzystaj na dobra strone :))Ps mam nadzieje ze wrocisz do formy pozdrawiam:)
|
|
Ulia |
|
Ulia]rene76-mysl pozytywnie a napewno wszystko bedzie ok
ULIA-Bardzo ci dziekuje za slowa otuchy .Osoby z ktorymi mam ten problem to moj syn, ale to dziecko wiec chyba wspolnymi silami damy rade.Najwiekszy problem mam z "moja siostra" bo juz nie jestesmy siostrami. Ah dlugo by opowiadac. ALE BARDZO CI DZIEKUJE ZE MI ODPISALAS.Mam nadzieje ze Romek mi pomoze:)
|
|
|
Hehe rene, widzisz ty sądzisz że twoje problemy są takie wielkie a ulia nie znając cię już wie jak ci doradzić, fantastyczne nieprawdaż?
Ulia doradź też mi.
|
|
|
Annucha
Tak to prawda, sa osoby jeszcze na tym swiecie ze umieja powiedziec dobre slowo, ktore dziala jak elixir i zlagodzi bol:)
|
|
|
Znalazłem genialny automat do wróżenia :))
http://www.joemonster.org/ciacho.php?typ=ciastko
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pragne z całego serca i pragnęłam związku z M. I gdzie jest realizacja ?
teraz nie pragnę niczego ... człowiek jest jak ameba !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
Witaj Romek,
Czy w tym roku zamieszkam z moim partnerem, czy zalegalizujemy nasz związek?
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Justyna
|
|
|
jestem mężatką ale jest ktoś z kim chce przezyć prawdziwą namiętność.czy warto ryzykować czy maj to dobry miesiąć na namiętną przygodę
|
|
|
|||||
|
zwiazek przechodzi kryzys ,chce sie dowiedziec czy my bedziemy dalej razem czy nastapi koniec jeszcze w tym roku,czy on mnie kocha czy tylko tak mowi, dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
Witam!
Mam parę pytań jestem na zakręcie życiowym mój związek właśnie się rozpadł po 3 latach gdzie znałam zupełnie innego człowieka. Mamy razem dziecko ale ja nie chce być z tym człowiekiem ale chcę wiedzieć czy on sie zmieni??? Czy ułoży sobie życie. I czy ja będę z tym o kim teraz myślę Daniel.B czy pokocha mnie i mojego Synka. Co mam zrobić żeby tak było i jak go zdobyć?? Czy Staś i ja będziemy zdrowi i czy będziemy szczęśliwi jak się potoczą nasze losy? Jak nie Daniel czy ktoś pojawi się w naszym życiu kto nas pokocha???
proszę o pomoc i pozdrawiam justyna
|
|
justyśka |
|
no widzisz Romek...są pragnienia,marzenia które tak naprawdę każdy z nas chce przeżyć..choćby na moment ,na chwilę..nie mówię o zostawieniu męża tylko o przeżyciu tej chwili,jedynej ,..innej niepowtarzalnej..zdaję sobie sprawe że niesie to za sobą pewne kosekwencje..nawet moralne...ale nie wiem czy lepiej męczyć się marząć dalej ,czy poddać się temu biegowi sytuacji i postawić wszystko na jedną kartę...
|
|
|
kkkdd każdy uczy sie na swoich błędach więc i tak podejmiesz decyzje, która wg ciebe będzie najlepsza.I chyba sama nie wiem co jest lepsze żałować, że sie czegoś nie spróbowało, czy żałować, że sie spróbowalo:)I wiesz jedna chwila może być za mało będziesz chciała więcej i więcej będziesz brneła w to i sie zagubisz..
niektóre marzenia lepiej żeby zostały marzeniami:)
powodzenia:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |