Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

Koolman:
wendola znam od poczatku 2005 roku, jak sie zarejestrowalem na tym forum (wczesniej ejsi.com). Poczciwy gosciu z niego byl, zawsze pomogl, doradzil, na nikogo nie najezdzal.Teraz go nie poznaje, zaczynam do niego powoli tracic szacunek, a naprawd lubiałem go i to bardzo
Dobre :D Nawet odrobiny konstruktywnej krytyki nie znosisz? :) To wszystko po to, byś był lepszy dla swojej dziewczyny.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No comments Zamykam temat

Uważaj na przyszłość i będzie OK :) A ona dochodzi? Oczywiście nie musisz odpowiadać, ale pomyśl o takich rzeczach.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehheheheh no ot sie dogadujcie....... a ja poczytam ;)

wendol:
A ona dochodzi?
A co Ci Wendołku do tego??
wendol:
Oczywiście nie musisz odpowiadać, ale pomyśl o takich rzeczach
I tak byś odpowiedzi ode mnie nie wyciagnął. Zajmij sie swoją kobietą, a nie pytaj mnie o takie rzeczy:)

Dziwne określenia - np. "moja kobieta". Wiem, że tak się po prostu mówi, ale wiele osób traktuje drugiego człowieka jak swoją własność. To uwaga natury ogólnej i nie bierz Koolman tego do siebie.

Okreslenie "moja kobieta" uzywam tylko w stosunku do moich kobiet. Ona jest moją wlasnoscia, tak samo jak ja jestem Jej wlasnoscia ;)

Jeśli obie strony są z tego zadowolone, to OK. Znam jednak związek (małżeństwo), w którym zarówno mężczyzna, jak i kobieta chcą zadać się z kimś innym, ale pilnują siebie nawzajem i sobie na to nie pozwalają :) Dużo jest zazdrości na tym świecie - zwłaszcza zazdrości o uczucia. Jedna kobieta np. mi otwarcie powiedziała, że stała się "przyjaciółką" dziewczyny, z którą korespondowałem - tylko po to, by ją ode mnie odciągnąć. Nadal wielu ludzi nie rozumie na czym to polega - na siłę niczego nie osiągną, a potem się dziwią, że ktoś jest nieszczęśliwy w danym związku.

żal.. normalnie gorzej niz gorzej kaska na psy spadla a Ty wedndol lepiej sie zamknij bo z Ciebie jest taki znawca kobiet jak z mysiej pizdy kaptur....

Licz się ze słowami Other, bo mogę się stać niemiły i też Ci powiedzieć byś się zamknął. Najpierw pogadaj z jakąkolwiek kobietą (lub wejdź w nią mentalnie), a dopiero później się do mnie odzywaj znawco :) Za dużo sobie pozwalacie na tym forum - na innym za wulgarne teksty zaraz byście wylecieli. Tak więc radzę najpierw trochę przemyśleć sprawę, a dopiero później się wypowiadać. A teraz proszę o konkrety - w którym miejscu masz inne zdanie od mojego? Uzasadnij je. Koolman wykasował fragment, w którym napisał, że jego dziewczyna się tym nie przejmuje. Jest typowym egoistą (też kiedyś taki byłem - wiele lat temu) i nie interesują go odczucia kobiety. Gdyby się tym nie przejmowała, to by znaczyło, że chce mieć z nim dziecko. Za to Koolman bardzo się tym przejął. Bardzo nie lubię jak ktoś nie mówi całej prawdy (a tym bardziej jak kłamie) - widziałem to u ludzi od dziecka i bardzo mi się to nie podobało. A teraz Other czekam na konkrety.

skoncz... a grozic to se mozesz wiesz komu.. wchodz sobie w te mentalnosc kobiet sam pewnie jestes kobieta ach zapomnialem lezbijka w meskim ciele topewnie dlatego je rozumiesz z tym ze nie masz okresu a byc moze masz.. w ogole to spara miedzy nimi (chyba) wiec z laski swojej sie nie wpierd****** zajmij sie soba.... a ja zareagowalem tak a nie inaczej dlatego ze to co tu niektorzy wyczyniaja to kompletna porazka ale zapomnialemk przecierz wendol wie wszytsko ;) pozdro!!!

wiec skoro takis madry to sam powinienes wiedziec te konkrety ktore mialem ci napisac wiec nie widze powodu dla ktorych musze je pisac skoro ty je na pewno z nas sory ze z malej litery to Ty bylo ale sie spiesze i kazda senkunda jest wazna cya

Czekam na konkrety. Nie lubię jak ktoś nie przywiązuje wagi do własnych słów. I nie rób teraz głupich uników, bo takie numery to nie ze mną - i nie waż się w ten sposób traktować innych ludzi, bo wasz problem będzie narastał. Czekam.

Konkrety? Kobiety lubia i lizanie i klasyczny stosunek seksualny jedno dopelnia drugie kpw?????? qwendol ???? to jest dopiero znawca kobiet co o tym wie !!! i potrafi jedno i drugie zaspokoic jesli jestb 100% mezczyzna a nie cipa co sam nie wie kim jest tak pol na pol ni facet ni kobita ot hybryda !!!!!

brawo franko nie robie unikow i nie traktuje tak wszytskich ludzi to popierwsze ale w koncu jak zwykle zawsze i wszedzie ty wiesz lepiej prawda?? nasz problem?? smiesz mowic ze mam jakis problem?? ty sam masz problemy ze soba i sie zastanow co piszesz i nie wmawiaj mi tu jakis problemow i ze unikam bo wcale nie unikam poprostu jestes za tepy bo nie widzisz wszystkiego tylko myslisz inaczej niz inni ale co ja bede gadal i tak jestes inny jak to sam stwierdziles wiec co tu stwierdzac i jeszcze raz powtarzam sam wiesz jakie sa to konkrety bo Ty wszystko wiesz!!!

other to jest "innosc" na wlasne potrzeby :)

wendo D U Z Y P R O B L E M !!!! tylko sam [przed soba az boi sie do niego przyznac) nie " wie " co to jest a przeciez WSZYSTKO WIE !!! i jak tu pogodzic ?

Ty Other w ogóle nie rozumiesz o czym ja mówię. Nie mówię, że coś robisz - tylko przestrzegam abyś nie zaczynał. A zresztą - jeśli mnie tak potraktowałeś, to równie dobrze możesz tak potraktować innych. A teraz czekam na konkrety odnośnie Twojej wypowiedzi na temat mojego "znawstwa" kobiet. Dyskutowałem w tym wątku, więc jeśli masz jakieś uwagi to wyraź je, zamiast pisać jak napisałeś, bo to nic nie znaczy. Albo dyskutujemy konkretnie, albo wcale. Bo ja się nie będę bawił w teksty typu "wszystko wiesz" lub "nic nie wiesz". Konkrety mnie interesują - może jeszcze czegoś ciekawego się dowiem.

nie nie powiem Ci bo nie ma sensu... sam przecierz caly czas powtarzasz ze je trzeba zrozumiec doglebnie bodajze wiec co tu duzo gadac sam wiesz co piszesz nie?? jestes idiot ogolnie nara i zachowuje sie tak wzgledem Ciebie a nie innych cya

Po pierwsze to Ty dla mnie jesteś "inny" - nie mam w swoim otoczeniu do czynienia z tak dziwnymi ludźmi, którzy w ogóle nie liczą się z własnymi słowami. I nadal robisz uniki - powiedziałeś, że się nie znam na kobietach (czy jakoś tak), więc napisz, w którym miejscu. Tu chodzi nie tylko o tą konkretną sprawę, ale i o zasadę, którą chcę pokazać na przykładzie. Trochę już za dużo pierniczysz bez sensu, bazując tylko na mojej osobie. W ogóle od kiedy się pojawiłeś na tym forum (wraz z klonami :)), to zrobiło się ono monotematyczne - ciągle tylko o mnie pieprzenie - bo trudno to nazwać dyskusją. Poziom forum strasznie schodzi na psy dzięki takim jak wy i odrzuca to poważnych ludzi. Zależy mi na jakości tego forum - Franko potrafił założyć jakiś sensowny i ciekawy temat, w którym nie chodziło o mnie :)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.