Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Igorku:) Mógłbyś mi napisać na jakie kontakty w podróży musze uważać? Czy karty mówią coś bardziej konkretnie? Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Igor mógłbyś mi powiedzieć, czy wszystkie twoje wróżby się spełniają?

Causidicus

Igorze, karty dobrze pokazuja.

beza40

Igorze czy czeka mnie cos pozytywego w najblizszym czasie? jakas mila niespodzianka? i co to bedzie? i jak mam rozumiec Twoja odpowiedz? co to znaczy ze wszystko nalezy do mnie?

Igor:
Igorze mam prosbe o wrozbe jestem w trakcie rozwodu ale zakochalam sie w kierowcy Grzesku mam pytanie czy on odwzajemnia moje uczucie i co dalej z tego bedzie

Witam Igorze dziękuję za odpowiedz , rzeczywiście jeszcze do końca gotowa nie jestem do ślubu. Jeśli mogę jeszcze zapytać czy będzie nam się w miarę układać jako małżeństwo ? co mówią karty ? o to mi najbardziej chodzi

A właśnie czy w kartach można odczytać uczucia?

Igorku! Przepraszam, że się znowu wtrącam. Pytanie było do ciebie, ale myślę, że mogę trochę pomóc, jeśli napiszę, co myślę i udzielę paru wskazówek. Reszta będzie należała do ciebie i twoich kart. :) raf2332 potrzebujesz wróżby, ale też i trochę innego wsparcia. Moim zdaniem byłeś za dobry, za bardzo się starałeś usługiwać, przez co zaniżałeś swoje własne poczucie wartości. Im więcej z Twojej strony starań, tym mniej szacunku i więcej wymagań ze strony żony. Oddaliliście się od siebie. Można to jednak odwrócić. Napewno nie narzucaniem się. Wycofaj się i wycisz. Uspokojenie twoich emocji spowoduje, że żona zacznie (nie od razu) zauważać cię. Nabierz dystansu do wszystkiego i dopiero potem zacznij dyskretnie działać. Dopóki zabiegasz o nią - wie, czego się po tobie spodziewać. Zaskoczysz ją obojetnością. Jest przyzwyczajona do bycia w centrum twojej uwagi. Zacznie jej tego brakować i kiedyś tam role się odwrócą. :) Przepraszam - reszta należy do Igorka :) W każdym bądz razie to, co ma być w dużej mierze zależy od nas samych. pozdrawiam :)

ZAKLECIA paolka262 10 stycznia, 18:07 A zastanawiałaś się nad tym czy jego to w ogóle jeszcze interesuje ;) ---------------------------------- Drogi Igorku Zmartwiła mnie trochę twoja odpowiedz na moje pytanie "Czy Szymon wie że mam chłopaka"?,jak mam rozumieć że już go to nie interesuje?;( Jakiś czas temu sama mu o tym powiedziałam i był zły,ale z jego inicjatywy wyszło żebyśmy zostali przyjaciółmi...ale nadal nie rozumiem odpowiedzi,czemu miałoby go to już nie interesować? To on powiedział mi żebym dała chłopakowi szanse po tak długim związku...Myślę że Szymon miał wobec mnie jakieś plany.A co mówią karty? Pozdrawiam Paulina

ZAKLĘCIA weronia 30 grudnia, 12:5 1. tak - IX Monet 2. tak maj - VII monet 3. dzięki pomocy faceta ;) - Król Pucharów Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA xx2xx4 29 grudnia, 18:17 Tarot kartami X pucharów i V Monet mówi, że związek z Markiem nabierze innego wymiaru, prace znajdziesz w marcu. Pozdrawiam Igor pc. co powiedział Biedny pod Kościołem ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monika 29 grudnia, 13:53 Czeka cię masa pozytywnych zmian ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku bardzo cie prosze odpowiedz na moje pytanie

ZAKLĘCIA Marina 29 grudnia, 08:3 Musisz się przestać nim przejmować ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 28 grudnia, 18:58 Tarot kartą VII Monet mówi, że pod znakiem dobrych interesów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA pineska1988 27 grudnia, 22:55 Tarot kartą As Monet mówi, że tym razem się uda ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA misia999 27 grudnia, 00:44 Tarot kartą As Pucharów mówi, że w listopadzie;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA malgorzata48 26 grudnia, 18:2 Bo to nie polega na byciu ale na działaniu razem w jakimś kierunku ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA WiLdCaRd 24 grudnia, 14:50 Sam nie, dzięki pomocy kobiety tak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA 12345 21 grudnia, 19:30 Jeśli się pojawi miłość to tak;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą