Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronika8919 2 dni temu o 18:45 Dziękuje za monetę dla biednego, poczekaj to już chwila - w lutym dostaniesz wróżbę wtedy zadasz konkretne pytanie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kapelusz07 2 dni temu o 15:26 Niestety muszę wpierw odpowiedzieć na maile. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA konwalia 3 dni temu o 02:39 A dlaczego z nim nie porozmawiasz wprost ;) już dawno można się było wszystkiego dowiedzieć. Poza tym niema złych czy dobrych wiadomości ;)) Pozdrawiam Igor ps. zazwyczaj mamy do czynienia z jakimś stanem ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze mam dwa pytania: 1. czy jeszcze cos sie zadzieje z M? 2. kiedy poznam moja milosc zycia?

Senna będę na sieci już dzisiaj wieczorem, mam tutaj mały poślizg zależny od spraw wyższych ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze jesteś?

mam pytanie tkwię w związku w którym tylko chyba ja jestem zaangażowana uczuciowo co dalej z tym będzie bo tracę nadzieję i siły?

Dzieki Igorze! Tylko jak juz bedziesz, to prosze..nie omijaj mnie... z gory dziekuje!

szczalka igor co mi powiesz na temat tej osoby co ja kocham pozdro?

ps. Tarot kartami III Monety i IV Puchary mówi, że czeka cię sukces dzięki protekcji ;)Igorku MÓGŁBYŚ MI TO BARDZIEJ OPISAĆ?Pytałam Cię o prace czy znajdę ja..Pozdrawiam

:)

do 12345 piszę!to oznacza ,ze ktos Ci pomoże w znalezieniu pracy lub też ktos wplywowy udzieli pomocy ,wiec mów wokół ,ze szukasz a pomoc przyjdzie.

Juz w nic nie wierze, w nic...

beza40

Czy będę miała w najbliższym czasie chłopaka i jeśli tak to kto nim będzie? Nie dałam pieniędzy biednemu pod kościołem, ponieważ nie było, ale wpomogłam dziewczynę chorą na raka w zbiórce pieniędzy.

Igorze, mam pytania dotyczące mojej sfery zawodowej Nie układa mi się wieloletnia już współpraca z moja szefową, jestem nią zmęczona. Czy założenie własnej działalność ( nauka gry na pianinie)ma szanse powodzenia?

Witam Igor, Chciałabym się dowiedzieć co w moim życiu uczuciowym w najbliższym czasie. PS. Biednego pod kościołem jak tylko spotkam od razu wykonam Twoje instrukcje, pozdrawiam !

Spotkałam biedną kobietę obok domu towarowego, dałam jej monetę. Powiedziała: "Dobra z pani kobieta, dziękuję, życzę dużo zdrówka w Nowym Roku". Niestety zapomniałam jej powiedzieć że ta darowizna to od Ciebie :(

Witam mam pytanie odnośnie uczuć- czy jest szansa na to żebym była z tą osobą którą kocham od ponad 3lat? zaznacze że jest żonaty (niestety)

Witam! Stoję teraz na skrzyżowaniu i nie wiem co zrobic mam ze swoim małżeństwem, boję się zakończyć, a jak zostanę to znowu boję się że dalej będzie tak samo szaro i nijak, pomóż proszę. pozdrawiam

Jestem ale odpowiadam na maile. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wiola6031 12 godzin temu Tarot kartami VIII Kijów i VI Pucharów mówi, że wasze spory rodzinne nie posiadają uzasadnionej przyczyny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą