Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Wczoraj obchodzilam swoje 40 urodziny ,chciałabym sie dowiedzieć co dobrego czeka mnie w tym roku? 2011:) Ps Biedny podziękował za ofiarę

Biedny podziekowal :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku zycze :)

Witaj Igorku ;) W Nowym roku spełnienia tego najbardziej skrytego z marzeń :) Zapytaj kart proszę czy to ten P :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

to napisz do mnie magdalena2102@op.pl

Witam, Proszę zobacz w kartach 1-czy będę z W? 2- jeśli tak to kiedy? z góry dziękuje bardzo. Biedny podziękował. pozdrawiam a.

Witam Igorze. Już wcześniej pisałam ale chyba odrzuciło mój post. Tak jak prosiłeś wsparłam biednego dla odmiany nie pieniędzmi a jedzeniem. Efekt był porażający serce się kraje ale nie o tym chciałam. Drogi Igorze. Zostawił mnie mój narzeczony i kompletnie rozpadło się moje życie. Rozstaliśmy się jakiś miesiąc temu. Od tamtej pory cały czas sie spotykamy bo nadal się kochamy ale razem nie jesteśmy. Mam kompletny bałagan w głowie. Nie wiem czy dobrze robię spotykając się z nim. Nie wiem do czego mnie to doprowadzi. W związku z rozstaniem postanowiłam opuścić miasto w którym razem mieszkaliśmy i wyjechać do innego. Zaczęłam już szukać pracy i nowego mieszkania tylko problem polega na tym że tak do końca niczego nie jestem pewna. Nie wiem czy powinnam wyjechać. Czy ten związek ma jakąś przyszłość czy powinnam o nim zapomnieć i skupić się na samej sobie. Czy poznam kogoś innego kto wypełni tą pustkę i napełni moje serce miłością? Czy to wszystko ma jakiś sens? Igorze pomóż proszę i odpowiedz na pytanie, czy warto ratować jeszcze ten związek i czy powinnam wyjechać? Zrozumiem jeśli nie odpowiesz ale jeśli tozrobisz będę wdzięczna.

Zapomniałam dodać, że powiedziałam potrzebującemu że to od Igora. Nie zgadniesz co powiedział. Powiedział: "Niech Bóg mu wynagrodzi i całej jego rodzinie".

Igorze! Prosze nie zapomnij o mnie. :) Pod kościołem stała matka z dzieckiem. Prosiła o pieniądze lub jedzenie dla swojego dziecka. Wybrałam tą drugą opcje. Kupiłam, dałam jej, a ona podziękowała. Mam 2 pytania do Ciebie: 1. Co czeka mnie w nadchodzącym 2011 roku w pracy i życiu uczuciowym? 2. Czy pewna osoba o mnie myśli, czy ją kiedyś spotkam jeszcze? pozdrawiam

Biedny Igor tyle pytan niezle brzemie tylu potrzebujacych moze mozna jakos pomoc ??

Jutro będę odpowiadał na pytania i maile. Pozdrawiam Igor ps. szesciopac dziękuję za wsparcie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

nie ma za co dziekowac poprostu cieszy jak mozna robic cos dla innych :) powinnismy sobie pomagac akorat pomoc Tobie nie potrafie bo jakbym odpisywal to bym klamal albo wydawaloby mi sie ze mowie dobrze bo takich zdolnosci to raczej nie posiadam albo sedza gdzies ukryte i nie mysl ze popedzam i nie prosze o odpowiedzi na swoje pytania dzieki za pozdrowienia i wzajemnie : ps. doceniam co robisz i robisz to za darmo i bezinteresownie to sie ceni :)

Witaj Igor. Kiedy nastąpi spotkanie z osobą, na której mi zależy? pozdrawiam

Igorze ten stan trwa, jest tylko gorzej. Mój były robi mi na złość, albo po prostu się ze mną nie liczy. Ale o dziwo nie to mnie trapi. To co zostało we mnie do niego, zostaje zastępowane przez inne uczucia. Zaczynam się angażować z dawnym znajomym, myślałam, że jest dla mnie za wcześnie, ale jednak coś we mnie "rośnie". Staram się blokować, z całych sił. Mieliśmy się dziś spotkać, ale się nie udało. Nie wiem czy to z przyczyny którą podał, czy dlatego, że coś jest źle. Boję się, że to tylko gra z jego strony, że jest ktoś inny, a ja znów zostanę wykorzystana. Te myśli przeszkadzają mi do tego stopnia, że psują racjonalny osąd sytuacji. Proszę wejrzyj w karty być może tam znajdzie się wskazówka. Czy mogę mu zaufać?

ZAKLĘCIA szesciopac Wczoraj o 22:49 Nic nie stoi na przeszkodzie by się nauczyć, najważniejszą zdolności już posiadasz - skromność i uczciwość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA CiriOfTheBlind 5 godzin temu Sprawdź go w prostych sprawach bo w innych będzie tak samo ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa Wczoraj o 22:04 Pamiętam. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze... co pokazuja karty? Czy to, ze mam wyjechac w gory bo tam spotkam kogos wyjatkowego czy moze to jaka ma przeczytac ksiazke? Co pokazuja? Moze pokazuja kiedy uwolnie sie od ziemskich klopotow, nieistotnych a ciazkich jak kamien u boku....? Co? Czy pokazuja co u niego? Nawet gdyby pokazaly to Ty i tak bedziesz milczec... A ja nie mam juz sil. Nie mam.

beza40

Myslisz, ze milosc mozna wytrzec gumka? Jezeli ktokolwiek tak mysli to bardzo sie myli, bardzo....

beza40

najpierw musze nauczyc sie czegos aby dostac prace :) poki co to chyba sie nie przydam :/

Co widza karty? co??????????

beza40