| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
Marina
4 dni temu o 08:38
E tam od razu słaba ;) wy jak tylko chcecie to możecie bardzo wiele ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
pineska1988
6 dni temu o 22:55
Popatrz na to w ten sposób, że dzięki temu jeszcze jesteś cała i zdrowa ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
beza40
3 dni temu o 07:53
Jaką książkę czytałaś ostatnio ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Cie Igorze
dzis wieczorem jade do holandii jestem ciekaw co tam karty mowia co mnie tam czeka chodzi mi o to czy nie czeka mnie tam cos zlego czy ta osoba z ktora jade nie ma wobec mnie jakis niecnych planow juz chyba nie bede Cie tak czesto niepokoil :) o biednych bede pamietal i bede staral sie pomoc jesli bede w stanie zycze duzo zdrowka i powodzenia w nowym roku pozdrawiam
|
|
|
"Pielgrzym" Paulo Coelho. A jakie to ma znaczenie? Potrzebuje jasnych odpowiedzi bo najgorsza jest niepewnosc... Igorze, nie mysl, ze jestem wariatka, zajrzyj w karty i zobacz jaka jestem, co sie ze mna dzieje, co jest w glowie i co w sercu moze wtedy zrozumiesz mnie.
|
|
beza40 |
|
20 grudnia, 22:10
Witam
Biedny podziękował i uśmiechnął się. Jak zwykle dałem mu coś do jedzenia.
Chciałbym byś mi powiedział czy z dziewczyną którą jestem ułożę sobie życie-założę rodzinę.
Szanowny Panie Igorze proszę o odpowiedz na moje pytanko.
Licze na szybką odpowiedz.
|
|
|
Witam Igorze i pozdrawiam w Nowym Roku. Chciałabym cię prosić o spojrzenie w karty, co mi przyniesie ten rok 2011? Czy będzie lepiej, czy gorzej ,czym zaprzątać będę głowę? Czy wreszcie będzie mniej stresu?
|
|
|
Drogi Igorze,
Bardzo chciałabym, abyś powiedział mi, czy w końcu w najbliższym czasie znajdę pracę lub przyjmą mnie na staż (bezskutecznie szukam jej od czerwca...) oraz czy dam sobie radę na studiach tzn. czy wytrwam do ich końca.
Z góry dziękuję i bardzo proszę o szybką odp.
|
|
|
|||
|
Bezo polecam Ci Białą Masajke ksiażke ktora odmienila moje zycie na lepsze!zorientowalam sie dopiero pózniej ,choc wiedzialam ,ze do autorki ksiązki naplywaly tysiace listow o tym jak daje ona siłe .nigdy nie pomyslalm ,ze i mnie da !nie wiem czy tak zrobisz ,ale decyzja nalezy do Ciebie .od czegos trzeba zacząć !
|
|
|
wiem ,że jesli posluchasz Igora wyjdziesz z tego malymi krokami ,ale wyjdziesz .gdybys mnie posluchala wtedy z tym Aniolami ,choc pewnie nawet nie pamietasz tego ,dzis czulabys sie duzo lepiej ,tylko trzeba chciec .
|
|
|
Witam
Kończę szkołę w tym roku (zaoczną), powiedz mi proszę czy mam szansę na uzyskanie lepszej pracy. Życie uczuciowe mi się nie ułożyło i raczej nie mam już szans na założenie rodziny, ale może z życia zawodowego będę zadowolona. Pozdrawiam.
|
|
|
|||
|
Liszaj - Radku, zagladasz jeszcze na forum?
Jeśli się zgodzisz, wezmę od Darka twój adres mailowy. :)
Dobrze?
Chcę "pogadać" ot tak sobie :)
pozdrawiam:)
|
|
|
Trudno jest zrozumiec cos czego sie nie przezylo.... A mi trudno jest zyc bedac rozerwana miedzy uczuciem zlym i dobrym...
|
|
beza40 |
|
...Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje...
— Paulo Coelho
Czarownica z Portobello
|
|
beza40 |
|
Bezo!masz poczucie,ze jestes sama z tym wszystkim ,nie widzisz rozwiazania,z kazdym dniem pogrążasz sie bardziej,zawsze sie dziwie dlaczego ludzie tak daleko szukaja pomocy ?dlaczego nie wierzą ,że modlitwa pomaga?ze Anioly podnosza na duchu ,pokazuja nam sprawe z innej strony, koją i zssylają nam niespodzianki,aby sie podniesc.zmniejszaja ból i nawet nie wiadomo kiedy nabieramy checi do zycia,tylko trzeba wierzyc ,zawsze w zyciu czlowieka zdarzaja sie rzeczy ktore maja nas zblizyc do Boga ,a jesli sie zblizymy odnajdziemy rownowage w sobie i sile!poczytaj o nich i znajdz odpowiedniego dla siebie.
|
|
|
Hej Igorze, zniknąłeś nam? Powiedz mi powinnam walczyć, czy już się jednak poddać, bo walczę z wiatrakami i nic nie nie poprawi sprawy? Błagam o znak.
|
|
|
Magdaleno...nie znamy sie a starasz sie mi pomoc... Dziekuje. Potrzebuje pomocy, sama nie mam sily juz na nic... Stracilam wiare we wszystko... Duzo by pisac a nie chce sie az tak uzewnetrzniac przed wszystkimi na forum.
|
|
beza40 |