Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Coś co chcecie pokazać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307

Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co? Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]:

Masz rację że ich poziom jest masakryczny i nie czepiałem się tego że gadają mnóstwo głupot zupełnie nietrafionych punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia ale w realiach takich osób komentujących żyjemy ten facet przy kości, Krzychu bodajże uważa się za kogoś z wyższej półki nawet chciał być pOSŁEM On ma ograniczony punkt widzenia ale wszyscy jesteśmy ułomni generalnie chodzi o doprowadzenie do kryzysu po którym osiągnie się jeszcze większy poziom władzy to oni tam potem powiedzieli to się nie załapałaś na to bo te wszystkie elementy kontroli populacji w sferze demograficznej czy zadań dla niej przewidzianych to są oczywiste prościej jest powiedzieć że jest schizofreniczką niż powiedzieć że zaraz jeśli się znajdziesz w kiepskim miejscu i marnym czasie to będą do Ciebie strzelali. Nie zgadzasz się z tym. To teraz po śmierci Kiszczaka w radiu ktoś to ładnie podsumował jego ciche przyzwolenie rozkaz na użycie ostrej amunicji że względem tych górników którzy stanęli w obronie swojego zdania swojej wolności uzbrojonych w jakieś prymitywne tarcze pałki wystawił pluton egzekucyjny. Takie są realia w takich sprawach rację ma ten co ma więcej siły i mniej do stracenia. Wolę patrzeć realistycznie na rzeczy co nie znaczy że na super siłę usiłuje kogoś do czegoś przekonać jak ktoś ma własne zdanie niech przy nim zostanie. Może ktoś ma rację a nie ja dyskusja w tym momencie jest tylko przedstawieniem swojego punktu widzenia.

Chcialam Ci cos napisac i wkleic ale nadal mi nie dziala juz wyczyscilam caly komputer dzisiaj, jak pisze wiecej to mi sie nie wysyla.

Generalnie każdy z nas ma swoje zdanie i swoje doświadczenia za tym zdaniem stojące Nie można być negatywnie nastawionych do swoich doświadczeń wnioski muszą nam pomagać w miarę bezkolizyjnym przejściu przez życie i osiągnięciu naszych celów.

yohanna22:
nadal mi nie dziala juz wyczyscilam caly komputer dzisiaj, jak pisze wiecej to mi sie nie wysyla.
Yoha... Wendol już Ci pisał, więc nie chcę się powtarzać, ale może napiszę Ci bardziej laicko jak ja to robię: 1. piszę piszę piszę piszę... myślę... usuwam piszę i jeszcze raz piszę... znowu myślę piszę piszę i tak dalej- mija mnóstwo czasu zanim "napiszę"... 2. decyduję się to wysłać... ale ale! czasem "nie wchodzi", bo za długo pisałem! )tak tak- za długo, nie: za dużo)... Co robić...? Zaznaczam cały tekst, który napisałem, klikam na tym zaznaczonym tekście prawym klawiszem myszy i wybieram opcję KOPIUJ 3. Klikam wyślij... Jeśli się okaże, że "nie poszło", że mnie wylogowało, czy cóś to: 1. Loguję się ponownie 2. W okienku, w którym wpisuje się komentarze klikam prawym klawiszem i wybieram opcję WKLEJ 3. Klikam wyślij... Tyle :) PS. jak mimo to nie wyśle to: 1. Idę do garażu i wybieram największy młotek 2. Wracam i resztę dokończ sobie (wybijam sobie z głowy dalsze pisanie :)) Teraz zaznaczę ten tekst i kliknę "kopiuj". Potem wyślę... Pzdr

Moj DRogi robie tak samo wysylalam 15 razy dzisiaj kopiowalam wysylalam szybko, wolno w roznych pozycjach. Wyczyscilam kompa z wirusow, cache i historie, probowalam zalaczyc i wylaczyc kompa. I co nic tylko isc po mlotek. Biala strone mama:)

Jak duzo pisze to nic a nic nie dziala ;)

Az taka tepa nie jestem, odwiedzilam nawet fora informatyczne po pomoc ;))) Plus wybija mi neta co chwile Tosiek pada a skonczy 3 latka w grudniu :))))

Właśnie skupiają się tylko na nielicznych kobietach i dzieciach. Jedyne, co jest wyolbrzymione, to żeńska i dziecięca część pochodu imigrantów. https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc To, że ktoś uważa się za uduchowionego,postępowego, pełnego miłości człowieka, nie oznacza wcale, że należy tolerować zło, bo przecież wszystkich trzeba kochać. https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM A rolników to ty zostaw w spokoju, bo oni ciężko pracują, żeby jakoś się utrzymać.

RobertL:
A rolników to ty zostaw w spokoju, bo oni ciężko pracują, żeby jakoś się utrzymać.
Niektorzy mialm stycznosc z takim srodowiskiem. https://en.wikipedia.org/wiki/Human_trafficking_in_the_United_Kingdom It is also believed that migrant workers are trafficked to the UK for forced labour in agriculture, construction, food processing, domestic servitude, and food service. http://www.theguardian.com/world/2015/aug/10/lithuanian-migrants-chicken-catchers-trafficked-uk-egg-farms-sue-worst-gangmaster-ever

https://en.wikipedia.org/wiki/Human_trafficking_in_the_United_Kingdom

I co, Joanno, czy w świetle ostatnich wydarzeń we Francji, nadal uważasz, że muzułmanie powinni być w dalszym ciągu przyjmowani do Europy i częstowani owocami pracy obywateli UE?

Uchodzcy sa ofiarami tych samych terrorystow. No i moglibysmy dyskutowac, ale po co. Politologiem nie jestem. Wejdz sobie na the economist i poczytaj, poczytaj tez wypowiedzi ludzi pod artykulami. O Polsce tez sobie poczytaj po wyborach oczami obcokrajowcow;)duzo prawdy tam znajdziesz jak pominiesz polskie trole.

Ci terroryści wywodzą się spośród tak zwanych "uchodźców".

RobertL:
Ależ Ty jesteś uparty. Cholernie zdeterminowany. Każdy już po9znał Twoje zdanie na temat uchodźców- jesteś "nieprzekonywalny". Przeciwnie! To Ty dążytsz do tego, żeby przekonać ludzi do tego, żeby potępiali innych tylko dlatego, bo mają taką lub inną narodowość.
RobertL:
Ci terroryści wywodzą się spośród tak zwanych "uchodźców".
Wrzucasz wszystkich do jednego wora i pewnie chętnie byś ten wór polał benzyną i podpalił, nie zważając na to, że w tym worze znaleźli się niczego nie winni ludzie. Twoja ideologia przypomina to co się tutaj działo 80 lat temu... Jesteś z rasy panów, co?
RobertL:
Ci terroryści wywodzą się
a największym terrorystą jest każdy, kto się uważa za lepszego od innych. Ktoś decydujący o wyniszczeniu jakiejś nacji bez względu jakie są ku temu powody... Każdy, kto przemocą wymusza na ludziach cokolwiek... Tzw Święta inkwizycja robiła z ludźmi dokładnie to samo co Hitler, Stalin, USA... Każdy z innego powodu i jednocześnie z powodów takich samych... Cześć PS. Nie będę Ci już odpisywał, więc nie poć się nad ripostą (zakładam, że i tak odpowiesz mi coś na ostro, bo ludzie tacy jak Ty muszą być "na wierzchu") Cześć

Polski nacjonalism i ostatnie wybory tylko pokazuja w jakim kierunku Polska idzie. Do tego jeszcze polska prasa i telewizja, ktora uwazam za scierwo robiace Polaka wode z mozgu, zamiast ich uczyc i rozszerzac horyzonty, pisza duzo robia z wszytkiego sensacje. Widac to szczegolnie na FB po moich znajomych w Polsce sa jak marionetki. To ze paru terrorystow? (jeszcze nie wiemy) ISAS przedostalo sie przez granice I wykorzystalo okazje wcale nie wskazuje ze wszyscy muzulmanie beda terroryzowac Europe. Najnowsze wiadomosci http://http://www.theguardian.com/world/2015/nov/15/paris-attacks-investigation-spreads-across-europe-as-terrorist-identified Reports that a second Syrian suspect had entered Europe via Greece were denied by a Greek official. “These reports are untrue and need clarification,” the official said'

Nie, nie namawiam ludzi do tego, by obawiali się innych tylko dla tego, że mają inna narodowość. To byłaby ksenofobia. Namawiam tylko do chłodnej analizy i trzeźwego spojrzenia na problem. To, że nasi przodkowie obawiali się Wikingów, wcale nie znaczy, że byli ksenofobami.
79277:
Wrzucasz wszystkich do jednego wora i pewnie chętnie byś ten wór polał benzyną i podpalił, nie zważając na to, że w tym worze znaleźli się niczego nie winni ludzie. Twoja ideologia przypomina to co się tutaj działo 80 lat temu... Jesteś z rasy panów, co?
Nie, wrzucam tylko terrorystów do worka z imigrantami ekonomicznymi. To nie są uchodźcy. Przestali nimi być z chwilą opuszczenia granic pierwszego państwa nieogarniętego wojną. Owi imigranci maja to do siebie, ze nie chcą się integrować. Mało tego, chcą wprowadzić w Europie swoje porządki. Nie spaliłbym tego worka, lecz wysypał jego zawartość w trochę dalej od Europy. Nie jestem z rasy panów. to ty sobie to wmówiłeś, że tak myślę. Nie uważam się za lepszego od innych. Jestem pod wrażeniem twojej wyobraźni, ile zdołałeś dospiewać sobie na mój temat.
79277:
a największym terrorystą jest każdy, kto się uważa za lepszego od innych. Ktoś decydujący o wyniszczeniu jakiejś nacji bez względu jakie są ku temu powody... Każdy, kto przemocą wymusza na ludziach cokolwiek...
Ciekawa definicja islamskich fanatyków.
79277:
Tzw Święta inkwizycja robiła z ludźmi dokładnie to samo co Hitler, Stalin, USA... Każdy z innego powodu i jednocześnie z powodów takich samych...
Tak.
79277:
PS. Nie będę Ci już odpisywał, więc nie poć się nad ripostą (zakładam, że i tak odpowiesz mi coś na ostro, bo ludzie tacy jak Ty muszą być "na wierzchu") Cześć
Oczekujesz, że będę z tego powodu rozpaczał? To ty postawiłeś się na pozycji lepszego ode mnie. A Twoja psychoanaliza jest chybiona.

RobertL:
A Twoja psychoanaliza jest chybiona.
Oh chlopcy wy to przestancie sie lepiej psychoanalizowac :) LOL

http://collectivelyconscious.net/articles/are-you-a-highly-sensitive-person-what-you-need-to-know-about-the-science-of-this-personality-type/

https://www.youtube.com/watch?v=QiLNoCyJPgE&list=PLJ2J4MYpkpxsdxx640cdDzeBR0PCasgVA&index=5

ide za niedlugo na striptis meski, Nicze myslisz ze tam beda jacys Andrzeje ;) nizle musza pakowac chlopaki https://www.youtube.com/watch?v=xTvEySKeNYU
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.