| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
Masz rację że ich poziom jest masakryczny
i nie czepiałem się tego że gadają mnóstwo głupot
zupełnie nietrafionych
punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
ale w realiach takich osób komentujących żyjemy
ten facet przy kości, Krzychu bodajże uważa się za kogoś z wyższej półki
nawet chciał być pOSŁEM
On ma ograniczony punkt widzenia
ale wszyscy jesteśmy ułomni
generalnie chodzi o doprowadzenie do kryzysu po którym osiągnie się jeszcze większy poziom władzy
to oni tam potem powiedzieli
to się nie załapałaś na to
bo te wszystkie elementy kontroli populacji
w sferze demograficznej czy zadań dla niej przewidzianych to są oczywiste
prościej jest powiedzieć że jest schizofreniczką
niż powiedzieć że zaraz jeśli się znajdziesz w kiepskim miejscu i marnym czasie to będą do Ciebie strzelali.
Nie zgadzasz się z tym.
To teraz po śmierci Kiszczaka w radiu ktoś to ładnie podsumował jego ciche przyzwolenie rozkaz na użycie ostrej amunicji
że względem tych górników którzy stanęli w obronie swojego zdania swojej wolności
uzbrojonych w jakieś prymitywne tarcze pałki
wystawił pluton egzekucyjny.
Takie są realia
w takich sprawach rację ma ten co ma więcej siły i mniej do stracenia.
Wolę patrzeć realistycznie na rzeczy
co nie znaczy że na super siłę usiłuje kogoś do czegoś przekonać
jak ktoś ma własne zdanie niech przy nim zostanie.
Może ktoś ma rację
a nie ja
dyskusja w tym momencie jest tylko przedstawieniem swojego punktu widzenia.
|
|
|
Chcialam Ci cos napisac i wkleic ale nadal mi nie dziala juz wyczyscilam caly komputer dzisiaj, jak pisze wiecej to mi sie nie wysyla.
|
|
|
Generalnie każdy z nas ma swoje zdanie i swoje doświadczenia za tym zdaniem stojące
Nie można być negatywnie nastawionych do swoich doświadczeń
wnioski muszą nam pomagać w miarę bezkolizyjnym przejściu przez życie i osiągnięciu naszych celów.
|
|
|
|||
|
Moj DRogi robie tak samo wysylalam 15 razy dzisiaj kopiowalam wysylalam szybko, wolno w roznych pozycjach. Wyczyscilam kompa z wirusow, cache i historie, probowalam zalaczyc i wylaczyc kompa. I co nic tylko isc po mlotek. Biala strone mama:)
|
|
|
Az taka tepa nie jestem, odwiedzilam nawet fora informatyczne po pomoc ;)))
Plus wybija mi neta co chwile Tosiek pada a skonczy 3 latka w grudniu :))))
|
|
|
Właśnie skupiają się tylko na nielicznych kobietach i dzieciach. Jedyne, co jest wyolbrzymione, to żeńska i dziecięca część pochodu imigrantów.
https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc
To, że ktoś uważa się za uduchowionego,postępowego, pełnego miłości człowieka, nie oznacza wcale, że należy tolerować zło, bo przecież wszystkich trzeba kochać.
https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM
A rolników to ty zostaw w spokoju, bo oni ciężko pracują, żeby jakoś się utrzymać.
|
|
|
|||
|
|
|
|
I co, Joanno, czy w świetle ostatnich wydarzeń we Francji, nadal uważasz, że muzułmanie powinni być w dalszym ciągu przyjmowani do Europy i częstowani owocami pracy obywateli UE?
|
|
|
Uchodzcy sa ofiarami tych samych terrorystow.
No i moglibysmy dyskutowac, ale po co. Politologiem nie jestem.
Wejdz sobie na the economist i poczytaj, poczytaj tez wypowiedzi ludzi pod artykulami. O Polsce tez sobie poczytaj po wyborach oczami obcokrajowcow;)duzo prawdy tam znajdziesz jak pominiesz polskie trole.
|
|
|
Ci terroryści wywodzą się spośród tak zwanych "uchodźców".
|
|
|
|||||||
|
Polski nacjonalism i ostatnie wybory tylko pokazuja w jakim kierunku Polska idzie. Do tego jeszcze polska prasa i telewizja, ktora uwazam za scierwo robiace Polaka wode z mozgu, zamiast ich uczyc i rozszerzac horyzonty, pisza duzo robia z wszytkiego sensacje. Widac to szczegolnie na FB po moich znajomych w Polsce sa jak marionetki.
To ze paru terrorystow? (jeszcze nie wiemy) ISAS przedostalo sie przez granice I wykorzystalo okazje wcale nie wskazuje ze wszyscy muzulmanie beda terroryzowac Europe.
Najnowsze wiadomosci
http://http://www.theguardian.com/world/2015/nov/15/paris-attacks-investigation-spreads-across-europe-as-terrorist-identified
Reports that a second Syrian suspect had entered Europe via Greece were denied by a Greek official. “These reports are untrue and need clarification,” the official said'
|
|
|
Nie, nie namawiam ludzi do tego, by obawiali się innych tylko dla tego, że mają inna narodowość. To byłaby ksenofobia. Namawiam tylko do chłodnej analizy i trzeźwego spojrzenia na problem. To, że nasi przodkowie obawiali się Wikingów, wcale nie znaczy, że byli ksenofobami.
|
|||||||||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
ide za niedlugo na striptis meski, Nicze myslisz ze tam beda jacys Andrzeje ;) nizle musza pakowac chlopaki
https://www.youtube.com/watch?v=xTvEySKeNYU
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |