Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze jaki bedzie dla mnie 2011 rok w porownaniu z mijajacym?

Igorze, Mam prośbę zobacz w kartach czy: 1- powinnam dać szanse Markowi i stworze z nim związek? 2- czy przeznaczony jest mi ktoś inny? Żebrzący pod Kościołem nic nie mówił tylko się modlił. Życzę Igorze Szczęśliwego Nowego Roku i dużo zdrowia ;) Dzięki za poświęcony czas i ze jesteś ;)

Dla niego... "...Tyle chciałam Ci dać Ubrać miłość w spokój snu Gdzieś byłeś, a ja... Twoich dłoni szukałam i Twoich ust. Bo ja przez Ciebie zginę Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat niech chociaż minie Nim spotkam Cię znów Proszę Cię... zostaw już..." B.

beza40

Igorze,proszę powiedz co mam robić.Już nie mam siły. Nie mogę zdać egzaminu na prawo jazdy.Czemu tak sie dzieje? Instruktor mówi ze jezdze dobrze a na egzamini zawsze cos wychodzi nie tak. Coraz czesciej mysle o tym zeby zrezygnować...pomoż błagam

Kochany Igorku... Czy Nowy Rok 2011 będzie dla mnie dobry? Czy spotka mnie coś miłego w tym nowym roku? czy sylwester będzie udany? ps:Pozdrawiam i Życzę Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Nadchodzącym 2011 Roku...

Zyczę Wszystkim aby osiągneli swoje zamierzone cele i to czego pragna i im nie zrobi krzywdy aby było im dane od Boga:)Tobie tez Igorku życzę dużo energii i siły aby nadal pomagać ludziom i abyś był szczęśliwy oraz spełniły sie Twoje prawdziwe marzenia:) Pozdrawiam Basia

pineska1988:
Igorze,proszę powiedz co mam robić.Już nie mam siły. Nie mogę zdać egzaminu na prawo jazdy.Czemu tak sie dzieje? Instruktor mówi ze jezdze dobrze a na egzamini zawsze cos wychodzi nie tak. Coraz czesciej mysle o tym zeby zrezygnować...pomoż błagam
Na swoim przykładzie moge powiedziec ze tez miałam trudnosci ze zdaniem egzminu i tez miałam takie głupie mysli aby sie poddac. Pineska lepiej zdać pózniej ale rodzina i Ty bedziesz mieć przynajmniej pewnośc ze nie beda Cie z drogi zeskrobywać...Uwierz w siebie:)dokup kika godzin i nie stresuj sie:)a i zacznij sobie wyobrazac jak zdajesz egzamin bo pozytywne mysli to połowa sukcesu:)

Witam Cię Igorze co mówią karty, jaki będzie dla mnie 2011 rok? Pozdrawiam

Igorze czy z panem M to juz koniec czy jeszcze cos moge zrobic?

Dzis bardzo potrzebuje Twojego wsparcia...

beza40

Witaj Igorze! Wszystko było super, ale on ostatnio, tzn. od tygodnia, nie odzywa się do mnie, nie odpowiada na moje sms-y. Mam jakieś złe przeczucia, nie wiem może coś się u niego niedobrego stało. Po rozstaniu z poprzednim facetem jestem jeszcze bardzo słaba i boję się rozczarowań. Proszę Cię, sprawdź w kartach co jest grane. Czy on nie chce się ze mną już spotykać? Czy zależy mu na mnie? pozdrawiam Marina

Igorze, proszę cię powiedz mi co mnie spotka w nowym roku? czy bedzie on dla mnie dobry? pozdrawiam Monika

Chciała bym sie dowiedzieć kiedy znajdę pracę i czy wrócę do Marka?

Pewnie karty by pokazaly przepasc

beza40

Witam, Panie Igorze proszę o postawienia tarota, gdyż nurtują mnie 2 pytania: 1-czy będę z S? 2-czy wprowadze sie do M? jak tak to kiedy? 3- czy przeniosę się do nowej pracy w G? Z góry bardzo dziękuję. Pod bazyliką żebrała kobieta, więc dałam jej pieniądze. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku ;) wercia

ZYCZE WSZYSTKIM TYM CO SA FAJNI I TYM CO SIE TYLKO UDZIELAJA ;)SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU SZAMPANSKIEJ ZABAWY I UDANEGO WSKOKU DO NOWEGO ROKU I ABY OBWITOWAL W SAME SUKCESY CZY TO NA POLU ZAODOWYM CZY OSOBISTYM I ABY POPROSTU BYL LEPSZY JAK POPRZEDNI

W Nowym Roku 2011 wszystkim forumowiczom życzę marzeń o które warto walczyć, radości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Szczególnie tym, którzy są załamani, nie widzą żadnej nadziei na przyszłość. Głowa do góry: po burzy zawsze słońce świeci!!! ... Beza - znajdż sobie kogoś, z kim mogłabyś porozmawiać na tyle często, żebyś nie dusiła w sobie uczuć. Potrzebny jest ci psycholog, ale najlepszym z nich jest zaufany, szczery przyjaciel. Życzę ci, żebyś w 2011 znalazła kogoś komu zaufasz i dzięki komu poczujesz się lepiej, nabierzesz dystansu do wszystkiego, wyciszysz uczucia i emocje, ... Wszystkiego dobrego:) Podobnie wszystkim innym załamanym - Nowy Rok to nowe nadzieje, obyście mieli ich jak najwięcej!!!:)

Spełnienia marzeń w Nowym Roku. Witajcie wszyscy, witaj ponownie Igorze :) Znowu przychodzę w potrzebie :) Jak większość z nas tutaj chyba. Liczę, że zdołasz mnie chociaż trochę nakierować. Mam kolegę, nazywa się Kamil i jest Skorpionem(to mówię dla rozróżnienia bo dalej będzie pogmatwane). Niedawno rozstaliśmy się z moim poprzednim partnerem. Był to wyniszczający związek przez który nabrałam wielu uprzedzeń i obaw. Nie umiem temu koledze zaufać i coś mi mówi, że nie powinnam bo ma kogoś jeszcze. Z drugiej strony widzę w nim człowieka z duszą i sercem, które nie jest skażone tym wszystkim wokół. Kilka lat temu przeżył bolesne rozstanie, tak jak ja teraz. Okazuje wiele czułości. Pojawił się też inny znajomy, jego imiennik, spod znaku Strzelca. Człowiek o którym wiem, że jest wiele wart aczkolwiek nie wiem czy umiałabym poczuć coś więcej niż chemię która nas spaja. Chciałabym się dowiedzieć jak mam się zapatrywać na tych dwóch mężczyzn i czy mogę zaufać Skorpionowi, bo wszystko co teraz robię, blokowane jest przez wątpliwość. Przez co nie mogę ruszyć w żadną stronę.

ZAKLĘCIA CiriOfTheBlind Wczoraj o 16:04 Zawsze najlepiej widzimy i słyszymy własnymi zmysłami ;)) Pozdrawiam Igor ps. po toksycznych związkach zawsze tak jest - człowiek chodzi skołowany, jak ci się samej nie uda napisz jeszcze raz

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 Wczoraj o 14:18 Teraz o prawdziwych przyjaciół trudno, towar deficytowy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą