Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

KwadOrion zaczyna belkotac jak Dentaku

a moze jednak KwadOrion ma racje...

Ma, ale co w tym takiego odkrywczego? Czwarta gęstoœć może być spolaryzowana pozytywnie lub negatywnie (STO lub STS). W 4 i 5 gęstoœci pozytywna polarnoœć funkcjonuje bez jakiejkolwiek potrzeby negatywnej polarnoœci i vice versa. W 6 gęstoœci, gęstoœci jednoœci, te dwie œcieżki muszš się nawzajem w sobie zawrzeć. Nie jest to trudne dla pozytywnej polarnoœci, która wysyła œwiatło/miłoœć do wszystkich innych jaŸni. Dla istot spolaryzowanych ku służbie sobie jest to tak trudne, iż w pewnym momencie negatywna polarnoœć musi zostać porzucona. Obaj jesteœmy wędrowcami, ale z różnych œwiatów. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja myœlę, że Eurycide może mieć rację ! Niezależnie od tego co może się wydarzyć w roku 2012 , rok 2006 może być jednak "poczštkiem". Uderzenie w ziemię dużego meteorytu już dawno było sygnalizowane w wielu przepowiedniach (m.inn. Nostradamus). Nie spowoduje ono końca, ale wywoła chaos spowodowany skutkami katastrofy. Czy będzie on poczštkiem wydarzeń, które doprowadzš do wojny œwiatowej, czy też może ugasi działania wojenne które rozpocznš się wczeœniej - trudno wyrokować. Zgadzam się z wypowiedziš, że Apokalipsa nie jest celem samym w sobie, ale obawiam się, że "decyzja" już zapadła.... a rozpoczęły jš znamienne wydarzenia 11 wrzeœnia (WTC). No cóż, poczekamy... zobaczymy. Z nadziejš szukam na tym forum wszystkich sensownych wypowiedzi, które zaprzeczajš takiemu biegowi wydarzeń.

Ktoœ wprowadnił SZTUCZNY PODZIAŁ na "Służbę sobie" i "Słuzbę innym". Uważam że jest to bzdura. Co więcej ...przejaw jednego lub drugiego bieguna tej ideologicznej pułapki grawitacyjnie zapetla istotę w nienaturalnej czasoprzestrzeni... i skazuje na zmaganie się z Niechcianym Matrixem w którym taka istota funkcionuje (na własne życzenie). ~Dariusz Wędłowski: jak mogę scišgnšć jakšœ pozycję z Twojej strony z ksišzkami? pojawił się kosmita i tyle. poza tym szukam ksišżki "Kosmiczny Spust" chcę rzucić okiem na to. Jakby ktoœ mógł udostępnić to bedzie Miło.

Taki podział istnieje do 5 gęstoœci włšcznie. 4 gęstoœć spolaryzowana pozytywnie jest planem współczucia i zrozumienia smutków 3 gęstoœci. Istoty 4 gęstoœci majš skłonnoœć do współczucia, a nawet do męczeństwa na rzecz innych. Kiedy zostaje dokonane żniwo 5 gęstoœci, istoty te zaczynajš rozumieć, że na tym poziomie wibracji mogš zostać dostrzeżone słabe punkty w przydatnoœci takiego nie pomniejszonego współczucia. W negatywie 4 gęstoœci trwajš cišgłe sojusze (ustawiania) i ponowne sojusze (przestawiania) istot w wysiłkach, by formować dominujšce wzory połšczonej energii. Wczesna negatywna 4 gęstoœć jest gęstoœciš intensywnej walki. Występujšce w 4 gęstoœci efekty telepatii i przeŸroczystoœci myœli sš zawsze używane dla korzyœci tych na szczycie struktury władzy. W 4 gęstoœci metody używane w walce sš raczej broniami mentalnymi, a nie przejawionymi. W 5 gęstoœci sš pobierane lekcje współczucia prowadzšce do mšdroœci, które koniecznie muszš się wišzać z innymi jaŸniami. 5 gęstoœć jest gęstoœciš zrozumienia (prowadzi do zrozumienia). 6 gęstoœć jest gęstoœciš integracji i następuje tu wypełnienie miłoœci mšdroœciš. "Kosmiczny spust" mam tylko w formie papierowej. Instrukcja obsługi mojej "elektronicznej biblioteki" jest na stronie głównej. Jej zrozumienie jest sitem majšcym odrzucić ludzi nieuważnych i nie posiadajšcych pewnego poziomu samodzielnego myœlenia i zrozumienia. Dla takich, czytanie tych ksišżek i tak byłoby tylko stratš czasu. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Berti --- Tomek , coœ mi Szkrzynka meailowa szwankuje chyba bo nie mam od was wieœci :/:/:/ ... i nie wiem co jest Grane Brrrrrr

Czy Ktoœ Napisał coœ czego nie zna Ten Œwiat z Perspektywy Duchowej ?????????? Czyż Polityka nie Stanowi Teraz o Losie Państwa zagłuszajšc Prawdę ludzi "prostych"???? Czy Ksišdz Reprezentuje Boga , czy Nim się Staje zastępujšc jego Sšdy ????? ( Księża nie powinni zakazywac ludziom iœc na film Kod Da Vinci , poniewaz kazdy z perpsketywy Biblii posiada Wolnš Wolę , a wpływ jakiejkolwiek siły sprzecznej z wolnš wolš Jednostki "Œwiadomoœci" decydujšcej o Wyborze , pochodzi od Sił Nieczystych które zapominajš się w swych Mšdroœciach Œwieckich . A Jeœli Ból rozdziera im Umysły i Dusze w odniesieniu do ich Wiary , to oto mogš odkryc swš Prawdę - że wypierajš sie Boga poprzez Prawde siebie Samego ! Kazdy odpowiada za Siebie w oczach Boga i nie powinien zaburzac Równowagi wœród wiernych wprowadzajšc Manipulujšcš zagrywkę prowadzšcš do nie utracenia Władzy Œwieckiej . Co Było przed Bogiem , i Kim jest Bóg , poza Miłoœciš w której mieszka i jego Dom się Znajduje ????? "Nawet jeœli Miasto wasze wyprze się was , a pustynia przywita żarem piekła wiedzcie ze jesteœcie w Raju i Zostaliœcie wybrani , powołani przez Wyższy Plan do Wzniosłych Celów marnoœci tego œwiata" A.Ł "Byc Człowiekiem , znaczy byc Sędziš swej Moralnoœci , Myœli , i wszystkiego co podobne jest waszemu Ciału . By Duch wasz mógł rozpoznac z chwilš Œmierci co jest Prawdš a co Wami" A.Ł "Nie Patrzmy w kolory i grymasy okryc Twarzy , których czas przeminie , a Pamięc zetrze kurz ich Samych pogršżonych w Piekle" A.Ł " Życie na Ziemi trwa Miliardy Trilionów Lat kiedy Zyjemy skšpani jego Ciepłem i Zimnem w nieskończonych labiryntach Piekła doœwiadczajšc Prób , ku którym się skłoniliœmy gubišc logicznš Œwiadomoœc , z drugiej Perspektywy , kiedy to stawaliœmy się autorami naszych własnych filmów , gdzie każdy Poczštek ma z góry ustalony koniec tj. każdy Film w Kinie , który miast 60 latach , kończy się po 2 godzinach ukazujšc , że TAM , czas biegnie inaczaj i inaczej jest przez Duszę przed wkroczeniem w plan Ziemski postrzegany " A.Ł Przemyœlenia .. Myœli ......... Ariel

Ósemka to realizm i siła. Liczba ceniona przez Egipcjan.

"Ósemka to najpotężniejsza ze wszystkich wibracji numerologicznych, jej przedstawiciele sš energiczni, ambitni, zdolni i bardzo pewni siebie, to istoty o bardzo silnej osobowoœci, ufajš tylko sobie, sš impulsywni. Ta wartoœć bardzo silnie zwišzana jest ze sprawowaniem władzy we wszystkich jej przejawach, praktycznie nie istniejš dla nich przeszkody i to właœnie oni często "zaczynajš od zera"."

A kto jest tš ósemkš, bo aż strach się bać? [%sig%]

Giertych i Leppppppper? ;//

To mamy przeršbane. [%sig%]

Lew w skórze owcy .. owca w skórze Lwa .. nie mylic w Wilkiem , bo wiel ósemce Wilczej nierówny .

Powołaniem liczby 8 jest budowanie i tworzenie. Jest to liczba ambitna i energiczna. We wszystkim, co się przydarza dostrzega okazję do nauki. Potrafi kierować innymi i umie pomagać potrzebujšcym. Ósemki sš silnymi osobowoœciami. Pragnš poprawić swojš sytuację materialnš i zapewnić sobie uznanie otoczenia. Chętnie angażujš się w wielkie projekty. Często majš skrajne, szokujšce poglšdy i zdecydowanie ich broniš. 8 majš tyle samo oddanych przyjaciół, co zajadłych wrogów. Nie bojš się ryzyka i konsekwentnie realizujš swoje marzenia. Sš dynamiczne, pewne siebie i zdecydowane. Z tego powodu łatwiej niż inni osišgajš swoje cele. Sš bardzo oddane swojej rodzinie, ale czasem bywajš zaborcze. Majš wielu przyjaciół, którym chętnie pomagajš w potrzebie.

Czyli nie będzie lepiej, tylko Lepper. A ja jestem trójkš. [%sig%]

Strasznie offtopowe wštki tutaj. Zakładajcie nowe dyskusje dla odrębnych tematów. @DW: Dla mnie sprawa jest prosta: Wspomniany powyżej podział, mówi o ludziach, którzy majš kłopot z odnalexieniem proporcjii, proporcionalnoœci. A każdy z definiowanych przez Ciebie (raczej Twoich Mistrzów) biegunów, to tylko informacja o przesterowaniu się poza dynamiczne naprowadzanie "Ucha Igielnego", któreto faktycznie powoduje powstawanie takich rzeczywistoœci w wspomnianych wymiarach (czyli koncept modelu œwiata od razu informuje o skutkach przyjecia tego konceptu - poprzez telekinetyczno-grawitacyjne zsamopozycionowanie w œwiatach dosyć ponurych, w których toczy się wojna.

To ja tak zakrzywiam czasoprzestrzeń... ;-)

Tak, to jej wina !!! Kobieta jest istotš nieczystš ;) X-BALAnce, może Tobie się wydaje, że masz ten "balance", ale uwierz mi, że jak przejdziesz do czwartej gęstoœci i zaczniesz używać "boskich" mocy, to strasznie będzie Cię korciło, aby za wszelkš cenę pomagać innym, zwłaszcza tym nieszczęœliwym z trzeciej gęstoœci. Na razie coœ Ci się wydaje, bo nie jesteœ sobie w stanie wyobrazić pewnych rzeczy. Możliwe, że już posiadasz odpowiedni balans, ale na razie tylko dla trzeciej gęstoœci. Ale chyba zbyt dużš wagę do tego przywišzujesz, œwiadczy o tym chociażby Twój pseudonim. A wspomniany powyżej podział tyczy się różnych istot. [%sig%]

"Rok 2006 prawdopodobnie zostanie poœwięcony kobietom i rodzinie. Zaznaczy się obecnoœć kobiet w polityce, w wojsku i na obszarach dotšd dla nich niedostępnych. Ziemia będzie dšżyć do zrównoważenia pierwiastka kobiecego z męskim, stšd coraz większy wpływ kobiet we wszystkich obszarach życia, nie tylko w Polsce, ale i na całym œwicie, nawet tam, gdzie kobiety sš obecnie lekceważone. Niestety szara strefa może rozwijać się jeszcze lepiej niż dotšd. Ponadto okaże się, że ogromne wpływy ma mafia, majšca wschodnie korzenie. Pocieszajšce jest jednak to, że wielu ludzi uwrażliwi się na krzywdę dzieci, zwierzšt oraz doceni matkę Naturę. W zwišzku z działaniem Księżyca prawdopodobnie zostanie zawarta duża iloœć małżeństw oraz zwiększy się liczba urodzeń. Ponadto wprowadzi on nas w nastrój nieœwiadomej wrażliwoœci i instynktownego pocišgu do zbadania głębin własnej podœwiadomoœci."
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.