Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Tak Was czytam i nie mogę wyjœć z podziwu. Rozumiem, że sprawy wyższe Wami zawładnęły, ale miło by było gdyby częœc z Was wróciła do podstawówki i nauczyła się poprawnej pisowni, gramatyki i ortografii. Takiego nagromadzenia błędów dawno nie widziałam. I niestety trudno ufać w sprawach wyższych osobie, która nie zdołała przyswoić elementarnych zasad pisowni. No chyba że pomyliłam fora i to jest forum małego dysgrafa.

Nikii, pomyliłaœ fora na całego i sens ci sie zgubił do reszty cały. Igor

Ja nic nie pomyliłam. Po prostu trudno czytac coœ co jest napisane w tak obrzydliwym stylu i formie.

krótko powiem tak ... jaki to sens siadać na kimœ , kto i tak porzucił pisanie na tym forum . Przeczytałem posty , i widzę że szybko by mnie zabito .. gdyby ludzie tu się materializowali hehe ale nic ... œmierć jaka by nie była gdy mnie zabierze , a zabierze szybciej niż sšdzę , to dla wielu tu obecnych i mocno negatywnie do mnie i mojego widzenia swiata ustosunkowanych będzie zajebi... œcie , nie inaczej .. ZADOWOLONA I USATYSFAKJONOWANA !!! Jestem kurwa chory na serce i góra pare lat będzie po mnie .. Superrrr nieeee ??? Sumienie ojojojoj tyle mi błedów wytknęłeœ że Dziękuję tobie bardzo ! Ale myœlisz że œlepy jestem hehe ze tyle tu tego wklejasz . Więc .. ja tu kończę swš wędrówke , bo po co robić z siebie pajaca hehe skoro nim jestem , no nieeee ? Więc , po dupie dostaje nie tylko tu , ale i w życiu płacšc wysokš cenę , ale nie będę się wam rozdrabniał ( Zabawni Antyludzie ) , wielu na moim miejscu Dyndałoby ! Zadowoleni ? na pewno , skoro odejde z tego œwiata szybciej niż myœlicie albo przypuszczacie . Wpadnicje na pogrzeb jak będzie , z miłš chęciš was przywitam jako duch . Pare osób ma moj numer .. prosze o umieszczenie wówczas dokładnych danych o datcie pogrzebu , oraz miejscu w którym się odebędzie . Możecie myœleć że zwariowałem , po niekšd tak . Bo jak tu być zdrowym widzšc ... ( to was nie zaintersuje ) . Spisałem Nicki !!! tak , no wiecie . Poza ciałem Anioł mi pomoże objawić się wam , gdy przyjdzie na mnie czas . Nikogo nie straszę ! Ale chciałbym byœcie ujrzeli mnie takim jakim jestem Naprawdę ( wówczas ) i zrozumieli jedno - fałszywie mnie postrzegacie ( ostatnio wiekszoœć ) . Dowidzenia i do Zobaczenia . Blużnijcie , pršdrujcie , plujcie itp itd nawet się kochajcie Forum uważam za zamkniete .. resztš zajmie sie prawo jesli nie uspokojicie sie . Sš sposoby . pa pa pa < message Crushed > End +

Niki a ty wchodzisz tu tylko po to by napisac jaka to ty jestes madra? Nie sadze aby ktos potrzebowal tu takich dziwnych uwag, a do podstawowki powinnas wrocic sama tam moze nauczysz sie jakiejs oglady.

powiem szczerze,drogi aurelianie to co przepowiedziałes jest zbyt ogólnikowe.moze i w tarocie cos jest ale ja nigdy sie nie bawiłem w takie rzeczy i nie bede bo to przynosi tylko nieszczęœcie.apropo twoich wizji to ja tez moge przepowiedziec kilka bzdur,a na koniec powiedziec nie jestem pewien czy one sie sprawdzš,czas pokarze. Kiedy czytam te wasze bzdury to nie wiem czy płakać czy sie œmiać.Wierze w to ze sa ludzie którzy na prawdę potrafiš przepowiadać przyszłoœć,ale ty jestes zwykłym człowiekie ,który tylko obserwuje to co dzieje sie na swiecie i potrafi wycišgać z tego wnioski na przyszłoœć.aha jeszcze jedno jesli wierzysz w Matkę Boskš to dlaczego zajmujesz sie tarotem przecież koœciół tego zabrania!

a ty drogi pogromco głupoty po co tu zaglšdasz ?? Krytykować tylko potrafisz ??jeœli nie podoba ci sie coœ to nie czytaj inni napewno skorzystajš z tego co tu jest napisane POzdrawiam ciepło

Zresztš skoro i tak aurel odszedł z tego forum wiec możecie sobie zaœmiecać ten temat ile wam sie juz podoba bo ci którzy czerpali korzyœci napewno odnaj ariela z powrotem I jak również żegnam ten temat pa all

nieswiadome wampiry energetyczne...

jestem za tym aby aurell wcišż pisał na tym forum nie przejmujšc się opiniami innych ludzi

Też tak sšdzę, dobrze mu idzie. Pozdrawiam Igor

więc może zaproœmy go na forum, żeby dalej mówił o przyszłoœci ( ja chętnie )

Ja też jestem za tym by Aurell wrócił i nie zważał na tych krzykaczy co dopiero wyewoluowali ze stadium małpy i nie rozumiejš pewnych spraw albo robiš burdy z nudów. ;) Pozdro

Cytuje wczeœniejszš wypowiedz : " Dziœ rozłożyłem karty wraz z Przyjacielem na następce , to co ujrzałem jest nie do opisania .. powiem tylko że ma to być czarny papież który żyć będzie krótko .. umrze w wyniku Wypadku - Trzesienia Ziemi jakie nawiedzi Włochy . Wtedy popękajš mury Œwiętego miasta zwiastujšce to o czym mowi Biblia . Na œwiecie wybuchnie wojna ktora pochłonie dużo ofiar . Papież nowy będzie mieć prawdopodobnie żonę , o której œwiat może nie wiedzieć i dziecko dorosłe . Mało będzie podróżował ... mało będzie robił . Jego słowa będš fałszywe a działania nie korzystne dla Œwiata i obrazu Wiary w nim . Jestem zły na siebie że widzę te rzeczy złe , ale nie mogę sie blokować na to co odbieram . Mogę sie mylić . Zaznaczam po raz kolejny i chciałbym by tu w tym miesjcu okazało się to prawdš .. 4 lata życia Nowego Papieża - Trzesienie Ziemi - Wybuch Wojny Œwiatowej .. zbliża się Czas odkupienia i odnowy Ziemi , tej Ziemi !!! ale nim to nadejdzie wydarzy się wiele Cudów i rzeczy dla co poniektórych czytajacych te słowa , nieprawdopodobnych . Znikam pa" .. Dziœ : Nie wiem czy to będzie Czarny Papież , teraz jakoœ nie biorę tego pod uwagę . Interesuje mnie mianowicie to co ujrzałem .. dokonujšc wglšdu w Następcę Jana Pawła II . Jeœli takim będzie jak to ukazały karty .. to krótko ... dobrze nie będzie ! a zacznie się gorzej ! Niech Zatriunfuje Nowy Pasterz bez Skazy .. Daj Bóg!!! i uniesie Ciężar Całego Œwiata tj. uczynił to Jezus dzwigajšc swój krzyż na Golgote . Pozdrawiam i ogłaszam powrót :D może nie będę często ale postaram się nadrabiać w miarę czasu .. Bieg ku Przeznaczeniu wewnštrz tego pokoju;) Miłego Dnia wam Wszystkim Życzę i Dużo Słońca :) ariel

W œwietle tego iż nowym papieżem został JOSEPH RATZINGER !!! twoje idiotyzmy nie majš racji bytu ! / 18:34 /

19 Kwietnia 2005 - XXI Œwiat !!!!!! ( X koło Losu - IV Cesarz - VII Rydwan ) ... Ważny dzień dla Całego Œwiata - Następca wybrany poprowadzi po raz ostatni swš "owczarnie" do Bram Nieba końca obecnej wiary . Ustanowi nowy porzšdek oparty na Inteligencji , zmieni Watykan .. poruszy Zmiany wraz z ukazniem swej Twarzy . Niech tak się Dziœ Stanie ooooooo Amen !!! krótko chumorystyczno - futurlogicznie .

Czuję jakby przez lędŸwia ;o) że się za ciebie Arielu wezmę !

idiotyzmy hehe aha czyli mam sobie język odcišć ... nie znam who its who oœwieć mnie :)

:) Proszę bardzo

Jam jest twoje sumienie !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.