Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze ;) Proszę o postawienie mi tarota ;) moje pytania; 1- czy zostanie mi przedłożona umowa w nowej pracy? 2-kiedy z moim partnerem zaręczymy się? 3- kiedy będę miała dziecko? Bardzo dziękuję za poświęcony czas i odpowiedz na pytania;) pozdrawiam

Witam Igorze zwracam się do Ciebię z prośbą czy mógłbyś postawić karty oto moje pytania: 1 co czuje do mnie Wojtek z którym się spotykałam 2 kiedy wróci Wojtek do kraju 3 Czy jeszcze się spotkam z nim.? Z góry dziękuję i proszę o odpowiedz, bo ostatnio pominołeś moje pytanie:-( Pozdrawiam

Czy mam szanse wyjść z długów i choć trochę mi się poprawi sytuacja materialna?

Proszę Cię o zaklęcie na miłość, bo już nie wytrzymam z mężem, choć już go tak nawet nie nazywam. TO POTWÓOR PSYCHICZNY!!!!

Drogi Igorze. Czy dostanę rozwód z orzeczeniem o winie męża?

Hey Igorze!!! Czy on dalej ma kontakt z TA kobietą,jak tak to kiedy z nią skończy??? Co mam robić żeby został ze mna i dziećmi???Jeśli możesz to odpowiedz mi! POZDROWIONKA!!!

Witam Cię Igorze po dosyc długiej przerwie. Proszę tylko o rozłożenie kart. Serdecznie pozdrawiam.

jaki jest Patryk? i jaki dla mnie będzie? pozdrawiam :)

Witam serdecznie, proszę o postawienie mi kart. Mój były chłopak, Andrzej, mnie zdradzał z inną i odszedł. Czy wróci do mnie? A jeśli tak to kiedy? Bardzo proszę o odpowiedź bo nie wiem co mam zrobić ze swoimi uczuciami. Z góry dziękuję.

Witaj Igorze:) Bardzo bym prosiła o postawienie tarota. Moje pytania są następujące: 1. Czy będę mieć drugie dziecko? 2. Czy moja sytuacja finansowa w najbliższym czasie ulegnie poprawie? 3. Czy Urząd Skarbowy umorzy mi należny podatek? Pozdrawiam serdecznie

tusienka77

Wow Igorze. Zakladnikiem??? Brzmi kuszaco, ale tylko przez chwile. Dziekuje. Teraz to juz jestem totalnie rozbita;)

fala

Witam,chciałabym się dowiedzieć czy: 1)Marcin myśli o mnie poważnie? 2 powinnam zaprosić go na wesele? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam

Witam Igorze, Z tego co widze to masz rece pelne roboty, czy ty w ogole sypiasz, czy ludziom karty stawiasz i zaklecia posylasz??? :-) Dawno Ciebie tu nie bylo, a kolejka dluga, wiec ja tylko tak niesmiale prosze o postawieniu kart dla mnie... Firma moja zwalnia ludzi boje sie ze bede na liscie i ja, nie wiem czy wracac do kraju czy pozostac na obczyznie, a poza tym dopiero co wyszlam za maz. jesli mozesz powiedziec mi cokolwiek co widzisz w kartach, bede wdzieczna:) Pozdrawiam serdecznie!

Jaki będzie mój chłopak i czy go kiedyś spotkam?

Witam. Proszę o pomoc. Chciałabym wiedzieć czy Grześ się we mnie zakocha i czy kiedyś będziemy razem. Z góry dziękuje

Witam,chcaiłąbym wiedzić czy kiedyś będę z Pawłem czy nie?( on się ożenił z inną kobietą i mają dziecko, ale czy jest jakaś szansa?)

Witam, Chciałam tylko napisać,że jakiś czas temu śniłam Pana.Byłam w łóżku.Okno wychodziło wprost na ulicę.Był wieczór lało..Ludzie zaglądali mi do mieszkania,było mi nieswojo i nagle zobaczyłam Pana.Pan zajrzał mi w oczy ,zacinąl bardziej kaptur na głowę i poszedł Pan dalej...Obudziłam się.Sen odczułam jako symbolikę obnażenia.Dziwne odczucie..Pozdrawiam i niecierpliwie czekam w kolejce na swoje pytania.

Witam . Jestem tu pierwszy raz ..Jeśli jest to możliwe proszę o postawienie mi tarota Mam pytanie .Kiedy poprawi mi się sytuacja materialna? z góry dziękuję Iwona .

iwona

Drogi Igorze, mam jeszcze jedno pytanie czy Łukasz mnie zdradza?? Pozdrawiam magdziorek

Witaj Igorze mam pytanie fascynuje mnie pewna osoba czy cos z tego będzie?czy jestem mu całkowicie obojętna poniewaz jest bardzo dystansowy pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz bede bardzo wdzieczna za poswiecony czas