| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "koncik zwierz" czyli na leżankę proszę... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
|
...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja
;-)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Pawełku... planujecie mieć dziecko?
To co napisałeś jest ku temu najlepszą metodą.
A jak nie planujesz to:
http://www.google.pl/search?imgtype=&q=antykoncepcja&um=1&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&start=0&imgsz=&imgc=
Google Twoim przyjacielem jest.
|
|
|
Nie nie,nie planuje.Chce jakoś się nauczyć tego wszystkiego-zrozumieć .Tak, czytałem dużo rzeczy na ten temat.Ale nie wiedziałem czy dobrze to zrozumiałem co przeczytałem
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
http://forumzdrowia.pl/dni%20p%C5%82odne/496?gclid=CNvwqsGagZkCFQpMtAod-h5wnw najlepiej obliczyć;)
|
|
|
ale proponuje mniej zawodne metodynp tabletki. bo wiesz metoda dni płodnych jest równa metodzie szklanki wody(sam zdecyduj przed czy po:)
|
|
|
Ja nie chce współżyć według "kalendarzyka" ,długa historia:).Nie chce mi się pisać na forum.
|
|
|
może mi ktoś powiedzieć jak moge być szczęsliwa nie raniąc wokół innych??
|
|
|
Jak sie skacze z kwiatka na kwiatek to czego sie mozna oczekiwac . Motylku :)
|
|
Wina tuska |
|
oj alkazam, nawet nie wiesz jak sie mylisz.ja sie nie prosze o kłopoty, jakoś same do mnie przychodzą:( i generalnie nie skacze z kwiatka na kwiatek. wiesz nie te lata, nie ten kodeks moralny.
i nie ulegam zachcianką
|
|
|
Kłopoty same przychodzą? Zawsze myślałem, że wszechświatem rządzi prawo przyczyny i skutku :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
ale ja ściągam je do siebie jak magnes..więc pewnie przyczyna jestem ja:)skutki opłakane
|
|
|
Motylku, głowa do góry! Wiosna idzie, jeszcze chwila i skrzydełka na słonku wygrzejesz!!!
I zacznij jakieś pozytywne myślenia, bo samonakręcanie jest wielce niebezpieczne...
|
|
|
Motylku, tobie się tylko zdaje że przyciągasz kłopoty. Zastanów się, może to tylko błahostki. Każdy człowiek ma kłopoty jeden ma większe, a drugi mniejsze. Mi się też zdawało, że też przyciągam kłopoty i mam najgorsze życie i dalej sądzę, że jest nie najlepsze, ale zawsze znajdzie się osoba której będziesz współczuć i nie będziesz chciał znaleźć się na jej miejscu. Postaraj się zająć czymś całkiem innym i zapomnieć o wszystkich problemach. :) pozdrawiam...
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Cały czas sobie mówie, że wmawiam sobie problemy, zreguły sie nimi nie przejmuje, tzn pokonuje je..ale ostatnie dni mam dość dołujące.. i niestety moje problemy na tą chwile wielkość mont everestu.. i nie ma jak ich obejść przejść pokonać,albo sprawić żeby znikły.
Jasne, że niektórzy mają gorzej, niektóre nawet moje inne problemy są większe(nie dokońca o to mi chodzi,ale nie wiem jak to sformułować), ale znajduje dla nich rozwiązanie.A tu stoje w miejscu.
Nie mam możliwości takiego wyboru jaki by mnie zadawalał, czy sparawił żebym hmm czuła sie dobrze, czy był nawet jakimś kompromisem. Najgorsze, że każda decyzja rani i najgorsze że ni etylko mnie ale moich najbliszych.
To sie ponarzekałam:) Może jutro będzie lepiej:)
|
|
|
Motylku Motylku co Ty tam skrobiesz:).Niestety życie nie polega na użalaniu się tylko na walce!! :).Każdy walczy o swoje o uczucia jak i szacunek do samego życia.Nie możesz od razu obwiniać się za problemy.Ranić można każdego czasami nie wiedząc nawet o tym...Znasz już moje zdanie na ten temat,więc napiszę głowa do góry i otwórz oczka:).
P.S jak coś to wiesz gdzie można mnie znaleźć...:*,na mnie możesz zawsze liczyć jak i polegać:)
|
|
|
Jeśli Motylku dajmy na to jesteś z kimś tylko dlatego, że nie chcesz go ranić odchodząc, to mnie na miejscu zarówno Twoim, jak i tego kogoś, taki związek by nie satysfakcjonował, bo w takim przypadku nie możesz dać, ani dostać prawdziwej, głębszej, wielowymiarowej miłości...
Ale wiesz jak jest - jeśli dochodzą do tego osoby trzecie (dziecko zwłaszcza), to sprawa się komplikuje i jeśli atmosfera ogólnie nie jest taka zła, to dla dobra dziecka człowiek się poświęca.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
|||
|
Dzięki że mogłam wam sie wyżalić:) A tobie pawełku jescze głowe pozawracam( oby tylko nie w głowie;)
|
|
|
Motylku mi zawsze możesz pozawracać główkę:),i chyba odwrotnie też:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |