Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Pawełku... planujecie mieć dziecko? To co napisałeś jest ku temu najlepszą metodą. A jak nie planujesz to: http://www.google.pl/search?imgtype=&q=antykoncepcja&um=1&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&start=0&imgsz=&imgc= Google Twoim przyjacielem jest.

Nie nie,nie planuje.Chce jakoś się nauczyć tego wszystkiego-zrozumieć .Tak, czytałem dużo rzeczy na ten temat.Ale nie wiedziałem czy dobrze to zrozumiałem co przeczytałem

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

http://forumzdrowia.pl/dni%20p%C5%82odne/496?gclid=CNvwqsGagZkCFQpMtAod-h5wnw najlepiej obliczyć;)

ale proponuje mniej zawodne metodynp tabletki. bo wiesz metoda dni płodnych jest równa metodzie szklanki wody(sam zdecyduj przed czy po:)

Ja nie chce współżyć według "kalendarzyka" ,długa historia:).Nie chce mi się pisać na forum.

może mi ktoś powiedzieć jak moge być szczęsliwa nie raniąc wokół innych??

Jak sie skacze z kwiatka na kwiatek to czego sie mozna oczekiwac . Motylku :)

Wina tuska

oj alkazam, nawet nie wiesz jak sie mylisz.ja sie nie prosze o kłopoty, jakoś same do mnie przychodzą:( i generalnie nie skacze z kwiatka na kwiatek. wiesz nie te lata, nie ten kodeks moralny. i nie ulegam zachcianką

Kłopoty same przychodzą? Zawsze myślałem, że wszechświatem rządzi prawo przyczyny i skutku :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

ale ja ściągam je do siebie jak magnes..więc pewnie przyczyna jestem ja:)skutki opłakane

Motylku, głowa do góry! Wiosna idzie, jeszcze chwila i skrzydełka na słonku wygrzejesz!!! I zacznij jakieś pozytywne myślenia, bo samonakręcanie jest wielce niebezpieczne...

Motylku, tobie się tylko zdaje że przyciągasz kłopoty. Zastanów się, może to tylko błahostki. Każdy człowiek ma kłopoty jeden ma większe, a drugi mniejsze. Mi się też zdawało, że też przyciągam kłopoty i mam najgorsze życie i dalej sądzę, że jest nie najlepsze, ale zawsze znajdzie się osoba której będziesz współczuć i nie będziesz chciał znaleźć się na jej miejscu. Postaraj się zająć czymś całkiem innym i zapomnieć o wszystkich problemach. :) pozdrawiam...

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Cały czas sobie mówie, że wmawiam sobie problemy, zreguły sie nimi nie przejmuje, tzn pokonuje je..ale ostatnie dni mam dość dołujące.. i niestety moje problemy na tą chwile wielkość mont everestu.. i nie ma jak ich obejść przejść pokonać,albo sprawić żeby znikły. Jasne, że niektórzy mają gorzej, niektóre nawet moje inne problemy są większe(nie dokońca o to mi chodzi,ale nie wiem jak to sformułować), ale znajduje dla nich rozwiązanie.A tu stoje w miejscu. Nie mam możliwości takiego wyboru jaki by mnie zadawalał, czy sparawił żebym hmm czuła sie dobrze, czy był nawet jakimś kompromisem. Najgorsze, że każda decyzja rani i najgorsze że ni etylko mnie ale moich najbliszych. To sie ponarzekałam:) Może jutro będzie lepiej:)

Motylku Motylku co Ty tam skrobiesz:).Niestety życie nie polega na użalaniu się tylko na walce!! :).Każdy walczy o swoje o uczucia jak i szacunek do samego życia.Nie możesz od razu obwiniać się za problemy.Ranić można każdego czasami nie wiedząc nawet o tym...Znasz już moje zdanie na ten temat,więc napiszę głowa do góry i otwórz oczka:). P.S jak coś to wiesz gdzie można mnie znaleźć...:*,na mnie możesz zawsze liczyć jak i polegać:)

Jeśli Motylku dajmy na to jesteś z kimś tylko dlatego, że nie chcesz go ranić odchodząc, to mnie na miejscu zarówno Twoim, jak i tego kogoś, taki związek by nie satysfakcjonował, bo w takim przypadku nie możesz dać, ani dostać prawdziwej, głębszej, wielowymiarowej miłości... Ale wiesz jak jest - jeśli dochodzą do tego osoby trzecie (dziecko zwłaszcza), to sprawa się komplikuje i jeśli atmosfera ogólnie nie jest taka zła, to dla dobra dziecka człowiek się poświęca.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Ale wiesz jak jest - jeśli dochodzą do tego osoby trzecie (dziecko zwłaszcza), to sprawa się komplikuje i jeśli atmosfera ogólnie nie jest taka zła, to dla dobra dziecka człowiek się poświęca.
BINGO!;)

WiLdCaRd:
Niestety życie nie polega na użalaniu się tylko na walce!! :).
Wiesz Paweł jak to jest, czasami trzeba sie na chwile przewrócic żeby zobaczyć świat z innej perspektywy. A ja sie staram każdą "porażke obrócić jakoś w sukces i triumf"

Dzięki że mogłam wam sie wyżalić:) A tobie pawełku jescze głowe pozawracam( oby tylko nie w głowie;)

Motylku mi zawsze możesz pozawracać główkę:),i chyba odwrotnie też:)

Pewnie, że tak:*
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.