Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Karusia: jeœli nie jesteœ "blondynkš" tylko blondynkš z pewnoœciš rozumiesz w jakim sensie użyłem słowa "odblondynnić", tego czy jesteœ głupia czy nie- nie wiem, i zresztš skoro nie uważasz się za głupiš tymbardziej to cie nie powinno urazić (to tak jak niektórych obraża reklama Media Markt - nie dla idiotów, sami się przyznajš że sš idiotami). A druga rzecz- ludzie niedoœwiadczeni nie powinni WOGÓLE zajmować się "duchami", skoro sš niedoœwiadczeni i nie znajš praw rzšdzšcych œwiatem ponad-materialnym lepiej niech idš na dobry horror do kina niż bawiš się w coœ czego nie rozumiejš. [%sig%]

Damian K, a moglbys powiedziec nieco wiecej na ten temat? Dosc mnei to interesuje, a niestety nie mam czasu czytac kolejnych ksiazek

Radzę dobrze zakończyć tę dyskusję.

OOBE jest proste jezeli go opanujecie bedziecie mogli gadac i przebywac z waszymi bliskim choc mieszkajš bardzo daleko.Ja potrzebowałem miesišca na OOBE i opanowałem go do perfekcji teraz juz potrafie zrobic wszystko:)

jaka ta modlitwa bo mnie to zainterosowalo co napisales na forum

no

hmmm co to wlasciwie jest to OOBE?

Karusia, OOBE to jest to wrażenie, że nie jesteœ sama we własnej sypialni... ;)

zróbcie mi laske

HUJ WAM W DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karusia: słuchaj magica :-P, co do ksišżek jest ich tyle że nie muszę chyba podawać tu tysięcy tytułów, GOOGLE się kłania nisko =) [%sig%]

kurcze daj no trochi wiecej tych zdjec!!!!!!a nie jakas gimnastyke tu wpieprzasz!!!

ja na Twoim miejscu bym ich nie wywolywal poniewaz pozniej mozesz miec male problemy ze snem w najlepszym wypadku.ja probowalem kilka razy i juz wiecej tegio nie zamierzam robic. po pierwsze musi byc z wami ktos kto jest tak jakby przewodnikiem. Zapomnialem slowa. bierzesz sw.ksiazeczke klucz z szerokim uchem tak zebys mogla na palcach z kolezanka utrzymac. Przywiazujesz kluczyk do ksiazeczki siadacie na przeciwko siebie przy stole. Zapalacie swieczke i prosicie ducha o przyjscie. Przewaznie i tak przychodzi zly duch i moze sie czepic. Nie moze wam ksiazeczka z palcow spasc, a jesli tak to przepraszajcie bardzo bo to moze byc znak ze to sie dla ducha nie podoba i bedzie was dreczyl jakimis koszmarami tak jak raz sie mi zdazylo takze ostroznie z tym... ksiazeczka powinna sie obracac raz w lewa raz w prawa w odpowiedzi na pytania tak lub nie

:)(: :):):):):):) (:(:(:(:(:(:(:(: :) (: :)(:

jestem zygmun od 4 lat wywoluje duchy jak narazie udalo mi sie wywolac ducha Kacpera. Sposob jest prosty wystarczy usiasc w rabie (nie w kolku bo te bezensu duchy nie lubia kolek) musi byc was konioparzystna liczba osob. POtem to juz kreci samo

od miasiaca mam wlasnego ducha co mi w poduszke chuchua i taki mam sposob na ducha co po nocach mi chucha i dmucha

jak wywołać duch po którym gówno w dupie mi się zlasuje

Najpierw musi was być parzyœcie najlepiej cztery. potem weŸcie trochę alkocholu. złapcie siiiiię za ręce dookoła stołu , postawcie jakšœ blaszanš puszkę i głebokao pomyœlcie o duchu którego chcecie wywołać

Wszyscy jesteœcie gównojadami.Skończcie z tymi idiotyzmami.

Ja w duchy niewieże. Zebym uwieżył musze się naprawde przekonać bo mi nic takie tam historyjki nic nie dajš. Jak mi ktoœ to udowodni to bede mu wdzieczny. Acha i jeszcze chciał bym się dowiedzieć jak się wywołuje duchy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.