| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Karusia: jeli nie jeste "blondynkš" tylko blondynkš z pewnociš rozumiesz w jakim sensie użyłem słowa "odblondynnić", tego czy jeste głupia czy nie- nie wiem, i zresztš skoro nie uważasz się za głupiš tymbardziej to cie nie powinno urazić (to tak jak niektórych obraża reklama Media Markt - nie dla idiotów, sami się przyznajš że sš idiotami).
A druga rzecz- ludzie niedowiadczeni nie powinni WOGÓLE zajmować się "duchami", skoro sš niedowiadczeni i nie znajš praw rzšdzšcych wiatem ponad-materialnym lepiej niech idš na dobry horror do kina niż bawiš się w co czego nie rozumiejš.
[%sig%]
|
|
|
Damian K, a moglbys powiedziec nieco wiecej na ten temat? Dosc mnei to interesuje, a niestety nie mam czasu czytac kolejnych ksiazek
|
|
|
OOBE jest proste jezeli go opanujecie bedziecie mogli gadac i przebywac z waszymi bliskim choc mieszkajš bardzo daleko.Ja potrzebowałem miesišca na OOBE i opanowałem go do perfekcji teraz juz potrafie zrobic wszystko:)
|
|
|
jaka ta modlitwa bo mnie to zainterosowalo co napisales na forum
|
|
|
Karusia,
OOBE to jest to wrażenie, że nie jeste sama we własnej sypialni... ;)
|
|
|
HUJ WAM W DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
karusia: słuchaj magica :-P, co do ksišżek jest ich tyle że nie muszę chyba podawać tu tysięcy tytułów, GOOGLE się kłania nisko =)
[%sig%]
|
|
|
kurcze daj no trochi wiecej tych zdjec!!!!!!a nie jakas gimnastyke tu wpieprzasz!!!
|
|
|
ja na Twoim miejscu bym ich nie wywolywal poniewaz pozniej mozesz miec male problemy ze snem w najlepszym wypadku.ja probowalem kilka razy i juz wiecej tegio nie zamierzam robic. po pierwsze musi byc z wami ktos kto jest tak jakby przewodnikiem. Zapomnialem slowa. bierzesz sw.ksiazeczke klucz z szerokim uchem tak zebys mogla na palcach z kolezanka utrzymac. Przywiazujesz kluczyk do ksiazeczki siadacie na przeciwko siebie przy stole. Zapalacie swieczke i prosicie ducha o przyjscie. Przewaznie i tak przychodzi zly duch i moze sie czepic. Nie moze wam ksiazeczka z palcow spasc, a jesli tak to przepraszajcie bardzo bo to moze byc znak ze to sie dla ducha nie podoba i bedzie was dreczyl jakimis koszmarami tak jak raz sie mi zdazylo takze ostroznie z tym... ksiazeczka powinna sie obracac raz w lewa raz w prawa w odpowiedzi na pytania tak lub nie
|
|
|
jestem zygmun od 4 lat wywoluje duchy jak narazie udalo mi sie wywolac ducha Kacpera. Sposob jest prosty wystarczy usiasc w rabie (nie w kolku bo te bezensu duchy nie lubia kolek) musi byc was konioparzystna liczba osob. POtem to juz kreci samo
|
|
|
od miasiaca mam wlasnego ducha co mi w poduszke chuchua i taki mam sposob na ducha co po nocach mi chucha i dmucha
|
|
|
Najpierw musi was być parzycie najlepiej cztery. potem wecie trochę alkocholu. złapcie siiiiię za ręce dookoła stołu , postawcie jakš blaszanš puszkę i głebokao
pomylcie o duchu którego chcecie wywołać
|
|
|
Wszyscy jestecie gównojadami.Skończcie z tymi idiotyzmami.
|
|
|
Ja w duchy niewieże. Zebym uwieżył musze się naprawde przekonać bo mi nic takie tam historyjki nic nie dajš. Jak mi kto to udowodni to bede mu wdzieczny. Acha i jeszcze chciał bym się dowiedzieć jak się wywołuje duchy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |