Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

marta541:
Koolman a dlaczego ty myslisz ze mnie ponizasz? Myslisz ze twoje slowa bola mnie jakos i robi mi sie z ich powodu przykro?
Pienisz sie przy kazdym moim poscie, jak spluczka od klozetu
katarzyna24:
w takim razie panuj nad soba troszeczke, masz racje obrazam cie...na inne traktowanie nie zaslugujesz
I ty mi mowisz, ze ja mam nad soba panowac, jak ty sama zachowujesz sie jak smarkula??
wendol:
Zycze wam wszystkim milego weekendu...a ty koolman uwazaj na prezerwatywy...bo znowu ci sie jakas z tego malego pitolka zsunie :))
pitolka to ty widzialas jedynie w formacie jpg. poltorej godziny dobrego seksu, tez ci tego zycze, bo z braku faceta juz ci odbija:) Martus, jak cos bede wiedzial, to Ci napisze;)

Coś Ci się źle cytnęło :) No - po półtorej godziny, to można rzeczywiście paść :) Ale powinieneś go najpierw wyjąć :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Koolman musze ci cokolwiek odpisywac?? ty i tak za glupi jestes by zrozumiec.
Koolman:
pitolka to ty widzialas jedynie w formacie jpg
:))) to byl twoj
Koolman:
poltorej godziny dobrego seksu, tez ci tego zycze, bo z braku faceta juz ci odbija:)
bez komentarza :)) ja o swoim zyciu prywatnym nie bede opowiadac, w szczegolnosci tobie

Wendol na poczatek to musi go wlozyc....a nie w rece trzymac :)) a czy twoj dziewczyna, jesli to byka dziewczyna znowu ci da....ja bym sie zastanowila, pomimo tego ze taki ogier z ciebie :)))))

Teraz to chyba stracił jej zaufanie - będzie miała dziewczyna obawy przed następnym razem.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Od laski to wy mi sie odpierd****

Koolman nie podnos glosu w mojej obecnosci :)) twoja dziewczyna byla by glupia jak ty ci ponownie zaufala.

Popraw cytat, bo nie ja jestem autorem tych słów. A co do "laski" to gorzej będzie jak ona się od Ciebie odpie... Co z tym testem? Chcesz jej weekend (i nie tylko) popsuć?

katarzyna24:
Koolman nie podnos glosu w mojej obecnosci :)) twoja dziewczyna byla by glupia jak ty ci ponownie zaufala.
Co tu ma zaufanie do tego?? Powtarzasz zasłyszane pierdoły od wendola, wymysl cos od siebie. Moja laska zasluguje na szacunek, ty katarzyno Jej do pięt nie dorastasz.

sorki z tymi cyatami, cos mi sie w kompie poprzewracalo.....autorem wszystkich cytowanych postow jest Katarzyna24, jeszcze raz przepraszam za błąd.
wendol:
A co do "laski" to gorzej będzie jak ona się od Ciebie odpie... Co z tym testem? Chcesz jej weekend (i nie tylko) popsuć?
A czemu ona by sie miala ode mnie odpierdolic, dlatego, ze gumka mi sie zsunela?? W jakim ty swiecie wendol zyjesz

Koolman:
Ona sie tym nie przejmuje
Pewien jesteś?
Koolman:
Powtarzasz zasłyszane pierdoły od wendola, wymysl cos od siebie.
Kasia była pierwsza :)
katarzyna24:
a czy twoj dziewczyna, jesli to byka dziewczyna znowu ci da....ja bym sie zastanowila, pomimo tego ze taki ogier z ciebie :)))))
Ty Koolman masz problem ze zrozumieniem kobiet. Postaw się czasem w sytuacji innego człowieka, zamiast myśleć tylko o sobie.
Koolman:
A czemu ona by sie miala ode mnie odpierdolic, dlatego, ze gumka mi sie zsunela??
Może mieć do Ciebie uraz - bać się po prostu, a dziewczyna potrzebuje raczej komfortu psychicznego przy uprawianiu seksu. A jak ma dojść, to już na pewno tego potrzebuje. A przy niej też takiego słownictwa używasz? Uważaj, bo Ci to "w krew" wejdzie i już nie będziesz nad tym panował.

wendol:
Może mieć do Ciebie uraz - bać się po prostu, a dziewczyna potrzebuje raczej komfortu psychicznego przy uprawianiu seksu. A jak ma dojść, to już na pewno tego potrzebuje.
Komfortu psychicznego potrzebuja szare myszki i bez obrazy, ale tzw cnotki niewydymki. Moja kobieta do takich nie nalezy, jest osoba twarda i nie jednego faceta juz owinela wokol swojego palca. Nie boi sie, chce sie dalej kochac, wiec problem z glowy:)

wendol:
Ty Koolman masz problem ze zrozumieniem kobiet
A Twoje zrozumienie kobiet polega na przytakwianiu im i uslugiwaniu??

ojjj zachowujecie sie jak dzieciaki....... przypierdalacie sie do koolmana jakby wam cos osobicie zrobil....a na dodoatek czepiacie sie jego dziewczyny.....

wendol byles wczesniej duzo madrzejszy

koolman ludzie sie zmieniaja

Koolman:
Moja kobieta do takich nie nalezy, jest osoba twarda i nie jednego faceta juz owinela wokol swojego palca.
wlasnie widac jak z ciebie dziewucha jest
Koolman:
Nie boi sie, chce sie dalej kochac, wiec problem z glowy:)
bardzo odpowiedzialne podejscie. Trafiliscie na siebie, dwoje nieodpowiedzialnych smarkaczy

wendola znam od poczatku 2005 roku, jak sie zarejestrowalem na tym forum (wczesniej ejsi.com). Poczciwy gosciu z niego byl, zawsze pomogl, doradzil, na nikogo nie najezdzal. Teraz go nie poznaje, zaczynam do niego powoli tracic szacunek, a naprawd lubiałem go i to bardzo

oj to takie smutne :(((

Koolman.... no coz... nic na to nie poradzisz....... i glupimi uwagami mojej siostry sie nie przejmuj
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.