Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam Igorze co czeka mnie w roku 2011? zycze zdrowych i spokojnych swiat Bozego Narodzenia oraz pomyslnego Nowego Roku

Igor:
am Igor
hmm trudne są te Twoje przenośnie :(

Igor:
ZAKLĘCIA paulina2009 Wczoraj o 22:58 A kto chodzi po drewno ? Pozdrawiam Igor
Trudne są te Twoje przenośnie...

Igorze nie widze gdzie sie dotoczy, nie widze - naprawde,

Igorze Bylam na spacerze ale 20 min. Szlam i plakalam. Bede sie starac wyjsc z tego odretwienia. Jestem juz potwornie zmeczona soba. Gdyby nie swieta moze by jakos szlo...a tak na sama mysl chce mi sie wyc... Dlaczego nie odpisales mi na zadne pytanie co u niego? I znow siedze przed kompem i wpatruje sie w monitor... Zebym miala chociaz wiecej sily by sie czyms zajac. Marazm. Ile to jeszcze potrwa? Ile? Pozdrawiam cieplo

beza40

Igorze Napisales "JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ..." Moze znasz zaklecie na odkochanie sie? Jezeli znasz to zastosuj w moim przypadku prosze. Wtedy bylo by mi duzo latwiej...

beza40

Witam Biedny podziękował i uśmiechnął się. Jak zwykle dałem mu coś do jedzenia. Chciałbym byś mi powiedział czy z dziewczyną którą jestem ułożę sobie życie-założę rodzinę. Pozdrawiam i Wesołych świąt życzę:)

Drogi Igorze, zapytałeś mnie, czy spotkałam Biednego pod Kosciołem i dałam mu na chleb, mówiąc , ze to od Igora. Odpowiadam : owszem, spotkalam , ale nie pod Kosciołem, natomiast tam , gdzie najwiecej biednych - na ulicy. Gdy mu dałam jałmużnę - nic nie powiedział, zrobił dziwną minę; być może zdziawiły go słowa , ze to od Igora i nie zrozumial o co chodzi. Czy to źle , że nie pod Kościolem? Przecież biedni są wszędzie

ZAKLĘCIA beza40 5 godzin temu A miałaś być 45 minut ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

[quote=olivka30] Bardzo proszę... olivka30: Igorku KochanyRok czekam od twojej wróżby o tego jedynego:)to ja od byłego już męża (hazard kochanka) heh jestem po rozwodzie jak radziłeś odcięłam sie od niego. pisałeś że ani mąż ani wtedy przyjaciel że pojawi się ktoś trzecu pojawił sie w moim życiu Alek 32 (mieszkam w nie bardzo odległych od siebie miastach )czy uda nam sie przetrwać i stworzyc związek czy to Ten...? danusia 31 pozdrawiam cie i dziękuję że jesteś dzięki Twoim Radom moje życie sie zmienia:)

ZAKLĘCIA azar79 Wczoraj o 22:30 Tarot kartami Sąd XX i Umiarkowanie XIV mówi, że musisz iść naprzód, kto nie idzie na przód ten się cofa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sympatyczny2500 Wczoraj o 22:10 Tarot kartami Rycerz Kijów i VI Monet mówi, że sprostasz obowiązkom, pośrednictwo ułatwi sprawę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 Wczoraj o 19:2 Wątek założyła wróżka ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paulina2009 Wczoraj o 15:28 Zawsze jest druga strona ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA savanah6 Wczoraj o 14:01 Tarot kartami Rycerz Pucharów i III Puchary mówi, że mnóstwo ciekawych zmian na leprze ;) Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA barbaras Wczoraj o 17:38 Tarot kartami Świat XXI i IX Mieczy mówi, że sprawność intelektualna i właściwe rozwiązania filozoficzne naprowadzą cię na właściwe rozwiązania, duchowe widzenie świata i istoty problemów wyzwoli intuicje i sprowokuje zbawienne działanie. Reasumując przed tobą Samo Realizacja. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

to powiedz mi prosze Igorku czy jest szansa abyśmy stworzyli rodzinę ? Czy nasza mieszanka charakteru jest zbyt wybuchowa i nie ma to racji bytu?

Igorze jak potoczy sie moj zwiazek po wczorajszej klotni?

i co mnie czeka w 2011?

:) Wyzwole ta moja intuicje ! Pozdrawiam i zycze wspanialych Swiat !