Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor, nie szukam zadnego pretekstu. Naprawde. Tesknie...ale chyba raczej za swoimi marzeniami... Moglabym miec z nim kontakt bo on sie odzywa ale nie chce. Cierpie ale nie chce. A to, ze czuje, ze cos sie zlego stanie z nim to tak wlasnie jest...

beza40

I pojde jutro na ten spacer mimo ze nie mam ochoty. Przelamie sie i pojde.

beza40

ZAKLĘCIA beza40 14 minut temu Najwyższy czas wyjść z domu ;) Pozdrawiam Igor ps. a potem w góry ;) a tak na marginesie sam się muszę wybrać ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

oj góry ... hmm jak mi się marzy Sylwester w górach w takiej małej drewnianej chatce z kominkiem u boku z ukochanym :P

Igorze nie mozesz mi odpowiedziec na zadne pytanie? czy ja nie moge miec szczescia w zadnej dziedzinie zycia? i nie pisze prosze ze mam tylko nie dostrzegam bo wiem co mowie nawet Ty mi nie odpowiadasz...

Ja taka nieufna a Tobie wierze, mimo ze wiele spraw nie dociera do mnie... Wiesz zrobilam sie spiaca. Dawno tak sie nie czulam. Zmuszalam sie do snu, ktory i tak nie przychodzil... Spokojnej nocy i dziekuje, ze jestes

beza40

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 23:07 Jak idziesz do sklepu po chleb to zazwyczaj wiesz jak on wygląda, dlatego go kupujesz prawda ?? Z resztą jest podobnie, trzeba wiedzieć co się chce bo inaczej można dostać tylko to co sprzedawca ma pod ręką ;)) Pozdrawiam Igor ps. a dlaczego miałby się wysilać ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paulina2009 Wczoraj o 22:58 A kto chodzi po drewno ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 23:07 Jak idziesz do sklepu po chleb to zazwyczaj wiesz jak on wygląda, dlatego go kupujesz prawda ?? Z resztą jest podobnie, trzeba wiedzieć co się chce bo inaczej można dostać tylko to co sprzedawca ma pod ręką ;)) Pozdrawiam Igor ps. a dlaczego miałby się wysilać ?
Igorze ja dokladnie wiem czego chce! a dlaczego on mialby sie wysilac? bo jestesmy szczesliwi razem, jest nam dobrze, i wcale nie jest tak ze ona ma wszystko podane na tacy... czyli co, nie bedzie to zwiazek? oczywiscie standardowo sie wszystko spieprzy? a mieszkanie chociaz mi sie sprzeda? czy tez nie?

Drogi Igorze! Postanowiłam zacząć delikatnie działać i spróbować zbliżyć się bardziej do niego. Wymyśliłam, że dam mu jakiś niezobowiązujący drobiazg na święta, żeby wiedział, że o nim myślę, Chciałam podarować mu coś niebanalnego, coś męskiego. Od razu pomyślałam o scyzoryku takim z kilkoma funkcjami. W ślad za tym przyszło mi do głowy, że może ten scyzoryk przyniósłby nam pecha, że może przetnie rodzące się między nami uczucie... Proszę Cię powiedz, czy mam wierzyć w takie rzeczy? Czy pomysł podarowania mu scyzoryka jest dobry? pozdrawiam Marina

Dobry scyzoryk nie jest zły i nie wierz w przesądy :) Zamiast "zwykłego" scyzoryka polecam multitoola: http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_skeletool_cx_(830923)_p4390.xml?cat=209 http://www.goods.pl/product/description/1593/Multitool_Leatherman_Skeletool_CX(830950).html Sam go mam zawsze przy sobie - bardzo uniwersalne narzędzie, lekkie, poręczne, wytrzymałe... Polecam :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ZAKLĘCIA senna 2 godziny temu Sprzedawca to Koło Losu a nie twój facet. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 40 minut temu I dobrze pomyślałaś, nigdy nie daje się w prezencie noży i podobnych wynalazków. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
I dobrze pomyślałaś, nigdy nie daje się w prezencie noży i podobnych wynalazków.
Poważnie Igor? Nie wiedziałem :) Ja tam daję takie rzeczy...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ZAKLĘCIA wendol minutę temu Darek, bardzo poważnie pamiętaj nikomu nigdy noża w prezencie nie daj a już ostrego wo gule - a jak musisz dać to dawaj nie swoimi rękami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

aha, ok, myslalam ze chociaz jedna odpowiedz dotyczy moich pytan Igorze skoro nie chcesz odpowiedziec na moje pytania czy mozesz mi powiedziec co dobrego mnie spotka w 2011?

Kurczę, muszę nauczyć się cierpliwości. Zanim mi odpowiedziałeś, kupiłam ten scyzoryk. Oczywiście po tym co przeczytałam nie mogę mu go dać. Może mi wymienią na coś innego.

Właśnie przed chwilą rozmawiałem z Igorem i powiedział, że jest taki przesąd odnośnie noży, ale dokładnie mi nie wytłumaczył o co chodzi. Ja bym dał :) To chyba coś jak z czarnymi kotami, z rozbitym lustrem, nie przechodzeniem pod drabiną itp. :) Generalnie, jak ktoś będzie wierzył, że coś mu pecha przyniesie, to przyniesie :) Czasem trudno w coś nie wierzyć, jak sporo osób wierzy :)

Sama nie wiem, teraz boję się dać mu ten scyzoryk, nie chcę, żebyśmy z góry skazani byli na pecha. No ale co powiedział Ci Igor, bo przecież odpisał mi, że takich rzeczy pod żadnym pozorem się nie daje...

hej Igor czy uda mi sie otworzyc swoj biznes i kiedy bedzie na to wlasciwy moment.Dziekuje