Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 7 minut temu Godnie to znaczy ile ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paulina2009 8 minut temu Trzeba uważać na zazdrość rodziny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 6 minut temu To próbuj ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Cos sie z nim stanie.... Tak czuje... Stad moje pytania o niego. Igorze, dziekuje ze wciaz przy mnie jestes. Nie lubie siebie w takim stanie w jakim jestem. Zloszcze sie na siebie, placze... Przepraszam za moja namolnosc. Przepraszam za ciagle pytania. Dziekuje ze jestem i prosze badz jeszcze przy mnie...

beza40

olivka30:
Igorku KochanyRok czekam od twojej wróżby o tego jedynego:)to ja od byłego już męża (hazard kochanka) heh jestem po rozwodzie jak radziłeś odcięłam sie od niego. pojawił sie w moim życiu Alek 32 czy uda nam sie przetrwać i stworzyc związek czy to Ten...? danusia 31 pozdrawiam cie i dziękuję że jesteś dzięki Twoim Radom moje życie sie zmienia:)
Igorku może jeszcze się załapię na odp. też czekam

Dziekuje ze jestes i prosze badz jeszcze przy mnie

beza40

Igor:
Trzeba uważać na zazdrość rodziny.
hmm co masz na myśli ? Jesteśmy razem już razem 2 latka.

Igorze dlaczego wszyscy dostaja wrozbe z kart a ja nic? Czy ja nie moge wiedziec?

Skoro karty tak mówią i Ty tak radzisz to spróbuję, chociaż bardzo się boję. Mam nadzieję, że w tym związku mi się uda i naprawdę będziemy razem szczęśliwi. Po tym wszystkim co mnie ostatnio spotkało, zasłużyłam na miłość i jestem gotowa ją dać. To dla mnie dobra wróżba. pozdrawiam Marina

Igor:
ZAKLĘCIA senna 7 minut temu Godnie to znaczy ile ? Pozdrawiam Igor
tyle ile potrzeba na oplacenie mieszkania, kupienie jedzenia, normalne zycie, a nie z dnia na dzien. W tym zawodzie mozna zarobic krocie, ale mnie chodzi o to zeby ktos dal mi szanse w tym co kocham, a nie o kokosy od razu

ZAKLĘCIA senna 2 minuty temu Godnie to znaczy ile ??? Pozdrawiam Igor ps. chyba, że interesuje cię odpowiedź kiedyś tam i gdzieś tam ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 3 minuty temu Teraz już wiesz jakich błędów nie popełniać ponownie ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 7 minut temu Opisz jutro swój spacer ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA senna 2 minuty temu Godnie to znaczy ile ??? Pozdrawiam Igor ps. chyba, że interesuje cię odpowiedź kiedyś tam i gdzieś tam ;))
nie wiem, mam podac kwote? 3 tys, w tej branzy i miescie to totalne minimum

Igor:
nie wiem, mam podac kwote? 3 tys, w tej branzy i miescie to totalne minimum. Nie chodzi o pieniadze, chodzi o codzienna, satysfakcjonujaca prace, kontakt z ludzmi, mozliwosc uczenia sie od nich, pieniadze sa na dalszym planie, moze byc mniejsza kwota jesli sie bede rozwijac

Dzięki Igor! Dodałeś mi wiary tymi słowami;-)

Opisze. Odpowiedziales mi na wiele pytan. Na pytania co u niego nie napisales slowa. Intuicyjnie wyczuwam, ze cos sie zlego z nim stanie. Kiedys pewnie bym juz byla u niego, czasami tak mialam ze cos przeczuwalam i intuicja mnie nie zawiodla. Teraz tez czuje ze cos sie z nim stane zlego ale wiem ze nie uchronie go od tego. Czuje ze cos sie stanie. Ale nic sie nie da zrobic. Bo tak ma wlasnie byc. Badz jeszcze ze mna. Wciaz bardzo Cie potrzebuje i nie ukrywaj prosze niczego. Najgorsza dla mnie jest niepewnosc...

beza40

ZAKLĘCIA senna 17 minut temu Zapamiętaj sobie to raz na całe życie do pracy się chodzi po pieniądze a do lunaparku na karuzele ;)) Pozdrawiam Igor ps. dostaniesz dobrą pracę jak będziesz do niej gotowa, na razie widzę pstro w głowie ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA beza40 8 minut temu Czekam jutro na opis spaceru a nie wywnętrzania i szukanie pretekstu, że może będę potrzebna i po mnie ktoś zadzwoni ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA senna 17 minut temu Zapamiętaj sobie to raz na całe życie do pracy się chodzi po pieniądze a do lunaparku na karuzele ;)) Pozdrawiam Igor pstro w glowie? ze staje na glowie zeby zarobic na czynsz i jedzenie? no nie wiem Igorze... mozesz mi odpowiedziec bo pytam kolejny raz co bedzie z tym zwiazkiem? i kiedy sie sprzeda mieszkanie? ps. dostaniesz dobrą pracę jak będziesz do niej gotowa, na razie widzę pstro w głowie ;))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.