| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
senna
7 minut temu
Godnie to znaczy ile ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paulina2009
8 minut temu
Trzeba uważać na zazdrość rodziny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Marina
6 minut temu
To próbuj ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Cos sie z nim stanie.... Tak czuje... Stad moje pytania o niego.
Igorze, dziekuje ze wciaz przy mnie jestes. Nie lubie siebie w takim stanie w jakim jestem. Zloszcze sie na siebie, placze... Przepraszam za moja namolnosc. Przepraszam za ciagle pytania. Dziekuje ze jestem i prosze badz jeszcze przy mnie...
|
|
beza40 |
|
|||
|
|||
|
Igorze dlaczego wszyscy dostaja wrozbe z kart a ja nic? Czy ja nie moge wiedziec?
|
|
|
Skoro karty tak mówią i Ty tak radzisz to spróbuję, chociaż bardzo się boję. Mam nadzieję, że w tym związku mi się uda i naprawdę będziemy razem szczęśliwi. Po tym wszystkim co mnie ostatnio spotkało, zasłużyłam na miłość i jestem gotowa ją dać. To dla mnie dobra wróżba.
pozdrawiam Marina
|
|
|
|||
|
ZAKLĘCIA
senna
2 minuty temu
Godnie to znaczy ile ???
Pozdrawiam
Igor
ps. chyba, że interesuje cię odpowiedź kiedyś tam i gdzieś tam ;))
|
|
|
ZAKLĘCIA
Marina
3 minuty temu
Teraz już wiesz jakich błędów nie popełniać ponownie ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
beza40
7 minut temu
Opisz jutro swój spacer ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
|
Opisze.
Odpowiedziales mi na wiele pytan. Na pytania co u niego nie napisales slowa. Intuicyjnie wyczuwam, ze cos sie zlego z nim stanie. Kiedys pewnie bym juz byla u niego, czasami tak mialam ze cos przeczuwalam i intuicja mnie nie zawiodla. Teraz tez czuje ze cos sie z nim stane zlego ale wiem ze nie uchronie go od tego.
Czuje ze cos sie stanie. Ale nic sie nie da zrobic. Bo tak ma wlasnie byc.
Badz jeszcze ze mna. Wciaz bardzo Cie potrzebuje i nie ukrywaj prosze niczego. Najgorsza dla mnie jest niepewnosc...
|
|
beza40 |
|
ZAKLĘCIA
senna
17 minut temu
Zapamiętaj sobie to raz na całe życie do pracy się chodzi po pieniądze a do lunaparku na karuzele ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. dostaniesz dobrą pracę jak będziesz do niej gotowa, na razie widzę pstro w głowie ;))
|
|
|
ZAKLECIA
beza40
8 minut temu
Czekam jutro na opis spaceru a nie wywnętrzania i szukanie pretekstu, że może będę potrzebna i po mnie ktoś zadzwoni ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |