Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac 3 grudnia, 23:49 Znajdziesz Biednego to znaczy, że do wszystkiego sam dojdziesz bez mojej pomocy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sama 3 grudnia, 18:38 Tarot kartą Moc XI mówi, że trzeba być dobrej myśli. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 3 grudnia, 09:56 Tarot kartą III Monety mówi, że rok będzie pomyślny finansowo ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA izabela2806iza 1 grudnia, 23:11 Musisz się nauczyć wybierać sama ;) Pozdrawiam Igor ps. zawsze sobie zadaj pytanie co mam do stracenia ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zozik 30 listopada, 14:14 Możesz wybrać obojętnie która z nich ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zagubiony1039 30 listopada, 12:35 Praca jest zawsze jeśli tylko chęci do pracy są ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

agulinamalina:
Witam, Mam do ciebie Igorze prośbę o postawienie tarota, gdyż chciałabym wiedzieć co mnie czeka w pracy? a konkretniej 1. czy zmienię obecną? 2. czy uda mi się dogadać z szefem? 3 i ostanie pytanie czy zamieszkam z w? dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie biednemu dam dzisiaj po mszy ;)
Igorze proszę odpowiedz mi zależy mi bardzo na odpowiedzi ;( dziękuję Ci bardzo. a.

ZAKLĘCIA agulinamalina 11 sekund temu 1. Walet Mieczy - do czerwca najlepiej jej nie zmieniać 2. Królowa Mieczy - dogadacie się, trzeba iść na ustępstwa 3. Królowa Pucharów - wkrótce zmienisz zdanie na jego temat Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 14 minut temu Jednego czego się musisz pozbyć to chorych ambicji, musisz się pogodzić, że przegrałaś w wyższym celu, za jakieś czas to zrozumiesz. jak byłem młody tez tego nie rozumiałem, myślałem, że życie pluje mi w twarz a ono mi pomagało jak mogło. Pozdrawiam Igor ps. najlepiej zacznij biegać lub spacerować - minimum po 45 minut dziennie co dziennie od jutra ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 19 minut temu Normalność idzie z tym w parze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, prosze Cie bardzo: 1. kiedy wymarzona praca 2. co z tym zwiazkiem? utrzymamy go?

ZAKLĘCIA senna 53 sekund temu Jak wyglada ta wymarzona praca według ciebie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Przegralam w wyzszym celu... wiem ze sie staczalam w tym zwiazku. Zrobilam ostre ciecie. Ale cierpie. Myslisz ze to chore ambicje moje? Moze. Postaram sie wyjsc jutro na spacer. Postaram sie.Napisz mi jeszcze tylko co u niego jest teraz i co bedzie?

beza40

Igorze, ja tak na końcu nie wiem czy jeszcze sie załapie ;) z zapytaniem czy będę z M i czy to dobry związek? Dałam dziś biednej kobiecie pieniądze i tylko powiedział mi radosnych świąt. Dzięki Igor i życzę Ci też wesołych i spokojnych świąt ;) Pozdrawiam m.

Czy on jest az tak zly zle zycie musialo mnie przed nim obronic?

beza40

Igor:
ZAKLĘCIA senna 53 sekund temu Jak wyglada ta wymarzona praca według ciebie. Pozdrawiam Igor
no ja wiem dokladnie jak, w moim zawodzie, godnie platna, ja nie mam wielkich wymagan Igorze, ale robie na razie taki syf i nie moge znalezc nic innego, a uwierz szukam. A co ze zwiazkiem? On w trakcie rozwodu, ale przetrzymamy to...

Igorze co karty mówią na temat mojego związku z Marcinem ???

Igor:
ZAKLĘCIA Marina 5 grudnia, 20:13 Tarot kartą Kapłanka II mówi, że było by to proste szczęście ;) Pozdrawiam Igor
Dziękuję Igorze za odpowiedź. Tylko czy możesz mi jeszcze sprawdzić, czy ja z nim będę? Bo skoro szczęście, to chyba warto próbować... pozdrawiam Marina

ZAKLĘCIA beza40 7 minut temu Tak w wyższym celu, za jakiś czas zrozumiesz dlaczego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA moor 8 minut temu V Kijów - dobry ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą