Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lenka1320 7 dni temu o 16:23 Pracę dostaniesz tam gdzie kiedy przyjdziesz drzwi będą otwarte ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 5 dni temu o 18:07 Było o tym w TVP poszukaj w sieci i nie trzep gaciami ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nowa81 7 dni temu o 16:11 A co twoim zdaniem musiało by się stać by kryzys minął ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szkrabb 7 dni temu o 00:35 Jak spotkasz to napisz na maila ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 11 grudnia, 23:55 Bo czego my bardzo często nie chcemy zaakceptować, życie chroni nas przed ludźmi którzy ostatecznie tylko wygenerowali by nam masę kłopotów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 11 grudnia, 17:32 Musisz częściej korzystać z własnych przeczuć wtedy lepiej je będziesz zrozumieć ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 10 grudnia, 10:52 Zawsze najtrudniej w życiu nauczyć się mówić słowo nie, ale jak się już nauczymy to rozwiązuje ono wiele kłopotów. Pozdrawiam Igor ps. wiele lat byłem przeciwnikiem takiego rozwiązania ale ostatecznie okazało się, że są przypadki w których się nie da ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac 10 grudnia, 08:05 Ale najważniejsza zapewne jest miłość odwzajemniona a nie udawana zgodzisz się ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Felicja 9 grudnia, 18:34 I to jest prawidłowe podejście ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze Co u niego jest teraz? Co bedzie u niego? Mam powody by o to pytac.

beza40

ZAKLĘCIA bluangel 8 grudnia, 12:41 Spotkać się można iść do łóżka nie trzeba ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 8 grudnia, 12:10 A jakiej pracy szukasz bo hasło każdej nie jest przekonujące dla nikogo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Odcielam sie od swiata, zamknelam, bo sie boje... Nie wiem juz co mam robic. Zreszta nie mam juz sil. Caly weekend przesiedzialam sama w pustym mieszkaniu. Popadam w coraz wieksze odretwienie. Jedynie tutaj zagladam. Jakbym sie bronila przed zatonieciem.

beza40

ZAKLĘCIA basiula1 8 grudnia, 11:59 Tarot kartami Królowa Mieczy i Sąd XX, że miłość sama do ciebie przyjdzie kiedy skończysz ze starymi paradygmatami ;) 8 sierpnia poznasz wybranka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA faratt 7 grudnia, 21:49 Bo widzisz tutaj nie chodzi o zmianę pracy ale o zmianę myślenia itd.. co reszta za tym idzie -praca to tylko jeden z elementów tej zmiany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 5 grudnia, 20:13 Tarot kartą Kapłanka II mówi, że było by to proste szczęście ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

dziękuję Ci Igorze za odpowiedź, ale ja nie chce sytuowanego, ja chcę poznać normalnego człowieka :-) pozdrawiam

ZAKLĘCIA barbaras 5 grudnia, 18:59 Przecież widzisz jak się toczy - to gdzie się dotoczy widzisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze Co u niego jest teaz i co bedzie w najblizszej przyszlosci? Kiedy pozbede sie tego piekacego uczucia milosi i nienawisci do niego. Czy ja juz postradalam zmysly?

beza40

ZAKLĘCIA martaa775 4 grudnia, 17:02 Bo widzisz u mężczyzn tez występuje jak widać szok po porodowy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą