Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam czy dostane umowe w pracy ?

Jutro będę stawiał karty, dzisiaj już nie zdążę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku, cały czas czekam na odpowiedź :))) Pare dni mnie nie będzie dlatego już powalam sobie złożyć Ci najlepsze i serdeczne życzenia, zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń noworocznych :)))) Serdecznie życzenia dla wszystkich uczestników stronki :))))

monetka73

Witaj Igor. Dość dawno pytałam o swój związek - teraz to nie wiem czy można tak nazwać. Nadal nie udzieliłeś mi odpowiedzi. Czy to jeszcze nie czas? Proszę powiedz coś. Pozdrawiam.

Witaj Igorze, mam tylko jedno pytanie- czy mam jakiekolwiek szanse u Maćka? Pozdrawiam;)

ZAKLĘCIA kredka02 3 godziny temu Musisz robić tak by to Maciek na forum zadawał pytania ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Prosze odpowiedz na moje pytania. Pomoz mi. Nie daje juz rady. Odcielam sie od wszystkiego i zamknelam w domu. Pozdrawiam cieplo Beza40

beza40

Dlatego prosze o odpowiedzi bo najgorsza jest dla mnie niewiadoma, niepewnosc... Naprawde nie daje rady. Nie chce swiat.

beza40

Pomoz mi, prosze

beza40

Witaj . Biedny pod kościołem podziękował za wsparcie . Igorze , mam dwie siostry - M i A . powiedz mi ,która jest wobec mnie szczera , i której mogę zaufać . Pozdrawiam i życzę zdrowia .

Nie mam juz sily. Przepraszam

beza40

Witam Cię Igorze czy mógłbyś sprawdzić w kartach, kiedy nareszcie ustabilizuje się moje życie uczuciowe i prywatne Pozdrawiam

ZAKLĘCIA edytka godzinę temu Tarot kartami X Monet i Walet Kijów mówi, że w sierpniu poznasz młodego bardzo dobrze sytuowanego człowieka ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beatus05 6 godzin temu A Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 Wczoraj o 20:04 Świat ci cały czas pomaga niema się co od niego odcinać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredka02 Wczoraj o 13:50 Tarot kartami walet Kijów i IX Kijów mówi, że masz ale on jest bardzo ostrożny jeśli chodzi o dziewczyny i trudno go namówić na cokolwiek ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Felicja Wczoraj o 11:17 A ile czasu jeszcze potrzebujesz aby własnym oczom wierzyć ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 Wczoraj o 00:37 Widzisz ja też czekam cały czas, aż mi ktoś od Biednego wieści przyniesie ;) pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 2 dni temu o 15:10 Rewelacyjny pomysł - nadajesz się jak mało kto do tej pracy bo ona polega na umiejętności rozmowy z ludźmi ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mloda89 5 dni temu o 21:31 Czas przyniesie odpowiedzi ;)) Pozdrawiam Igor ps. zacznij działać ;)

Niech Moc Będzie z Tobą