| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze! Proszę spójrz w karty i odpowiedz.Czy w tym roku uda nam sie zjechac do Pl?
Czy mój mąż odejdzie ode mnie? Czy przetrwamy kryzys małżeński?
Będę wdzieczna za odpowiedz.Pozdrawiam;
|
|
|
Drogi Igorze, w końcu zkończyłam moją przygodę z poprzednią pracą - nie mogłam dłużej wytrzymać. Stąd moje pytanie: czy w końcu będę miała stabilną pracę w swoim zawodzie? Czy drzwi , do których pukam, zostaną otwarte?
Pozdrawiam.
|
|
|
ZAKLĘCIA
angelika857
7 godzin temu
Mój kolega czekał z 15 lat na rozmowę z ojcem, na koniec się okazało, że facet go wychowywał ale nie jest pewien czy on jest jego synem bo matka była jaka była.
Mieli robić testy DNA ale już się go nawet nie pytałem co z tego wyszło ;(((
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
skieruje te słowa do osoby, która mnie zadziwia i szokuje tutaj na forum choć pokora we mnie mieszka.jesli człowiek kocha samego siebie za swoje dobro przede wszystkim ,szuka siły w sobie ,aby odciąć sie od przeszłości ,by nie cierpieć...
|
|
|
CZEŚĆ IGORKU ODPOWIADAM NA TWOJE ZAPYTANIE..:)CHODZIŁO MI OGÓLNIE O PRACE CZY W OGÓLE BĘDZIE JAKAŚ..POZDRAWIAM...
|
|
:) |
|
Igorku co mi radzisz w sprawie Roberta i Szymona?
Bo ja się już pogubiłam i sama sobie nie daję rady;(
Czy Szymonowi zależy na naszej znajomości?
Czy Robert to ten ostatni?
ps.Kochany Igorku...Szymon się ostatnio odezwał do mnie:) Chciał żebym przyszła do niego do domu,oczywiście odmówiłam...Pozbył się nawet kolegów dla mnie,i powiem Ci że to było nawet miłe;) Rozmawialiśmy u mnie na klatce,przytulił mnie...i rozmawialiśmy potem dwie i pół godziny przez telefon:) Myślę że jak by mu zależało tylko na seksie to by nie rozmawiał ze mną tyle czasu,a była to bardzo miła rozmowa,pośmialiśmy się;) Dobrze mi przy nim:)No cóż przy moim chłopaku Robercie tego nie czuję ale kocham go,Robert jest przeciwieństwem Szymona.Robert nie przytula mnie zbyt często,muszę robić to pierwsza:( poświęca czas koledze,nawet często pozbywa się mnie dla kolegi;( Mówi że zadzwoni potem ale nie dzwoni:( Szymon znowu sporo imprezuje:( też mi to za bardzo nie odpowiada,ale jest czuły i miły dla mnie....Nawet jak napisałam Szymonowi że mi jest smutno to odpisał żebym się nie smuciła,ze będzie lepiej...umie mnie pocieszyć,daje mi to czego nigdy nie poczułam od żadnego faceta;( ale może znowu się mylę;( nie chce znowu popełnić błędu;( Ale może chce mnie po prostu wykorzystać,Szymon wie że go kocham...i wie że mam chłopaka(chyba wie:/)...Nie wiem co mam robić;( Igorku doradź mi coś,proszę...
Pozdrawiam
|
|
|
Proszę powiedz czy będziemy razem z mężem czy odjedzie Czy jest sens i szansa zebyśmy byli naprawdę razem ..przeciez on ma z nią dziecko.Co ma robić?
M.
|
|
|
Kochany Igorku Czy będę miała sprawę w sądzie przez stronkę internetową "pobieraczek.pl? Napisali mi meila że mam zapłacić 94.80,za rejesracje na tej stronce.A wcześniej nie było o tym mowy;( To są oszuści i naciągneli wiele osób,BOJĘ SIĘ;( Pomóż!
|
|
|
Mam parę pytań dotyczących mnie i pewnej osoby.
Mam na imię Marta. Poznałam pewnego obcokrajowce Vince'a. Mieszkamy daleko siebie, więc jedyną formą kontaktu są maile. Pisaliśmy ze sobą parę miesięcy, jednakże on nagle przestał pisać. Chciałabym się dowiedzieć dlaczego.
Chciałabym z nim utrzymywać kontakt, bo jego maile sprawiały, że odżywałam, rozkwitałam. Były pełne wyrazów sympatii.
Chciałabym się dowiedzieć, czy on w takim razie zmienił nastawienie, stosunek do mnie i co mogę zrobić, aby polepszyć sytuacje.
Oczywiście jeżeli znowu zaczelibyśmy pisać ze sobą chciałabym zaaranżować spotkania, aby się lepiej poznać.
Bardzo dziękuje za odpowiedź. Starałam się jasno opisać sytuacje i formułować pytania.
Pozdrawiam Marta.
|
|
|
|||
|
no i pomijam ze jestes nie w porzadku w stosunku do swojego faceta. Jakby moj chlop sie obsciskiwal z kims na klatce i gadal po dwie h to by wylecial na pysk, a Ty jeszcze biedna i pogubiona zgrywasz. Dzizas...
|
|
|
Do senna...
Wiem że jestem nie w porządku co do swojego chłopaka;( nie jest mi łatwo:( Ale na Szymonie też mi bardzo zależy;( Jest możliwe kochać dwóch chłopaków i ja kocham ich obu,nic na to nie poradzę..I tak pogubiłam się a nie zgrywam pogubioną...Co Ty możesz wiedzieć:(
|
|
|
do senna..
a mój chłopak jest d mnie w porządku jak mnie się pozbywa dla kolegi??;( no myślę że nie!
|
|
|
a mój chłopak jest co do mnie w porządku jak mnie się pozbywa dla kolegi??;( no myślę że nie!
I mimo moich próśb pali codziennie trawke?;(
Senna jak nie masz pojęcia o wielu sprawach to się nie wypowiadaj,proszę Cię...Musiałabym tu przedstawić pół swojego życia to wtedy byś mnie może zrozumiała.
Pozdrawiam...
|
|
|
|||
|
Witam Igorze:-))) dosyć dawno nie było mnie na forum, w moim życiu wiele sie zmieniło:-) od wesela mojej koleżanki jesteśmy razem z Łukaszem i jak narazie dobrze się między nami układa:-) jak możesz to zapytaj karty co mówią na temat naszego związku, tzn co z tego będzie i czy ten związek ma jakąś przyszłość... ostatnio zastanawiam sie nad tym żeby przeprowadzić sie do Łukasza bo on mieszka w innym mieście... i jak możesz zapytaj sie też kart kiedy wyplącze się z problemów finansowych które mam przez mojego brata i z którymi już sobie nie radze, a chciałabym żeby mój brat wreszcie oddał mi te pieniądze żebym mogła się z tego wszystkiego wyplątać i przestać o tym myśleć i sie tym zadręczać... Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :-)))
|
|
kredzia |
|
ZAKLĘCIA
kredzia
2 dni temu o 08:14
Teraz już wiesz co oznacza powiedzenie, że z rodziną najlepiej wychodzimy na zdjęciu ;))
Pozdrawiam
Igor
ps. to się przeprowadź ;)
|
|
|
|||
kredzia |
|
Witaj Igorku, myślę o wdrążeniu w życie własnego saloniku fryzjerskiego,bardzo bym chciała pracować sama na siebie.Czy mogę liczyć na powodzenie w tej kwestii? Myśląc o tym jestem pełna optymizmu, lecz chciałabym od Ciebie wiedzieć -czy karty mają dla mnie jakąś radę? Bardzo proszę cię o odpowiedź, gdyż cały czas szukam swojej drogi.
W poniediałek jadę do Polski (wreszcie), więc dam biednemu pieniążki z pełną satyswakcją.
Dziękuję!:)
|
|
|
Igorku Kochany
Rok czekam od twojej wróżby o tego jedynego:)
to ja od byłego już męża (hazard kochanka) heh jestem po rozwodzie jak radziłeś odcięłam sie od niego. pojawił sie w moim życiu Alek 32 czy uda nam sie przetrwać i stworzyc związek czy to Ten...?
danusia 31 piałeś że córka wskaże mi który to:). jeszcze się nie widzieli (jest z inego miasta) ale..On akceptuje mnie w pełni z dzieckiem w pakiecie.
pozdrawiam cie i dziękuję że jesteś dzięki Twoim Radom moje życie sie zmienia:)
|
|