Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ps. są obszary życia o których lepiej nie wiedzieć dla własnego spokoju ;)
to zalezy a moze ktos chialby wiedziec mimo wszystko ale to moglo by zakocic to co mialo by sie stac niby co ma byc to bedzie mi Igorze przepowiedziakes tylko teraz zostaje pytanienie kiedy mimo wszyystko chialbym wiedziec zeby poczuc sie lepiej psychicznie albo co bedzie lepsze czy gorsze to zalezy od nas ja sam mam teraz taki dylemat ze nie pytajcie ale nie jest zwiazany z c\yms co jest dlA mnie bezwzglednie najwazniejsze czyli milosc tak to jest na tym swiecie ze nie nany tegi czego chcemy

Witam Wszystkich. Trochę chyba wbiłam kij w mrowisko, mimo to dziękuję za zainteresowanie. Aż tak młoda to ja nie jestem, ale miło mi jak każdej kobiecie.... Chociaż coś w tym jest, jak stawiam sobie tarota, to bardzo się boję i otaczają mnie jakieś lęki.Za każdym razem mówię sobie,że to ostatni raz, ale niestety to wciąga. Teraz kolejny raz obiecałam sobie z tym zerwać. Po Twoich słowach również Igorze. pozdrawiam wszystkich zaineresownych

ZAKLĘCIA szesciopac 2 godziny temu Mówiąc kolokwialnie zwykły Kowalski mógłby dostać pomieszania zmysłów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze - przyklad z mojego zycia identyczny, wyszlo ze ojciec zginie, nastawilam sie sama ze moze sie stac cos zlego, ale nie mowilam nikomu, ale samej bylo mi to latwiej przezyc pozniej jako nieuniknione. Chociaz ja nie umiem odczytywac czasu wiec nie wiedzialam kiedy, a zginal 3 tyg pozniej. Wiec to bardzo zalezy. Ale sama sobie nie stawiam tak czy inaczej bo mam problem z odczytaniem i odniesieniem ich do siebie co tam z tym moim zwiazkiem widzisz? dodam ze pan jest w trakcie rozwodu wiec jak 7 mieczy wyjdzie to nie ze mnie klamie, tylko ze my poza zwiazkiem jeszcze formalnym:) zobacz prosze dziekuje

Igorze Chcialabym z Toba porozmawiac ale nie na forum. Moze zgodzisz sie na gg? Pozdrawiam cieplo Beza40

beza40

Witam Igorze mozesz zapytac karty kiedy znajde prace i gdzie powinnam szukac zeby jak najszybciej ją znaleźć, bo póki co nie moge znaleźć żadnej sensownej pracy... i jak mozesz to zapytaj tez karty czy nastąpi jakas zmiana w moich sprawach sercowych, czy poznam kogos z kim będe szcześliwa i kiedy go poznam lub czy moze juz tego kogos znam, może karty powiedzą tez kim będzie ten ktoś lub jak bedzie mial na imie. Pozdrawiam serdecznie Kasia

Igorze doradz mi co mam zrobic z nowo poznanym facetem. On bardzo naciska na spotkanie i widze ze sie zauroczyl ale ja jakos nie umiem mu zaufac. Czuje ze nie jest do konca szczery. Co powinnam zrobic? Spotkac sie czy zerwac kontakt ?

Igorze czy moja przyszlosc bedzie zwiazana z pewna Pania Magda S. czy moge zapomniec czy moze ona jeszcze pamieta o mnie

czy jest jakas szansa czy jej nie ma ??

Igor. Proszę Cie podpowiedz co mam dalej robić. Idą święta a ja nie potrafię się nadal ogarnąć z tym wszystkim. Proszę

ZAKLĘCIA beza40 Wczoraj o 13:33 Nie korzystam z gg ani takich wynalazków - lubię spokój. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac 14 godzin temu O miłość i przyjaźń nigdy żebrać nie można albo jest albo jej nie ma. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 13:09 Posłuchaj to są obszaru gdzie się nie tworzy faktów => zaufaj przeczuciom na pewno cie nie mylą ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet Wczoraj o 10:52 Nie jest to złe o ile pytania dotyczą spraw błahych i takie sobie można stawiać - jest tylko jedna rzecz to uzależnia i chce się wiedzieć wszystko ;) Problem polega na tym, że nie wszystko jesteśmy na bieżąco w stanie rozumieć - co po co jak i dlaczego. Umiejętnym wróżeniem można sobie wiele pomóc lub poprawić swoje życie no ale pułapek troszkę też jest. Pozdrawiam Igor ps. na początku najtrudniej nauczyć się sztuki zadawania pytań, potem jest z górki

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze jak ostatnio posluchalam przeczuc ktore mi mowily ze poznalam przeznaczonego mi partnera (co zreszta ty potwierdziles) to partner spieprzyl do USA i tyle go widzieli, a teraz chyba jest z inna. Wiec wolalabym sie opierac na Twoich kartach. Mnie przeczucia mowia ze troche z nim czasu spedze w zwiazku, czyzbym sie znowu mylila tak mocno jak co do tamtego?

Witaj Igorze Moje pytania pewnie dotycza spraw blahych ale nie umiem sobie poradzic z tym co sie w srodku mnie dzieje. Dlatego prosze zapytaj kart... 1. Dlaczego karty pokazaly bym definitywnie skonczyla ten zwiazek? Skonczylam go dawno ale chce wiedziec dlaczego kart tak pokazaly? Jaki jest powod takiej odpowiedzi? 2. Kiedy w koncu sie uspokoje? Kiedy zaczne zyc normalnie? Bez rozpamietywania tego co bylo? Kiedy zablizni sie moja rana? Nie daje juz rady.... 3. Co teraz dzieje sie u niego w zyciu? Czy jest zdrowy, szczesliwy? Co go czeka w najblizszej przyszlosci? Kazdego dnia wykancza mnie bol w sercu po moich przezyciach i niewiedza...dreczace pytania DLACZEGO? DLACZEGO? DLACZEGO? Jakbym wpadla w zabetonowana przepasc i nie mogla zrobic kroku w zadna strone...brakuje mi juz tchu... Prosze pomoz... Pozdrawiam cieplo Beza40

beza40

Witam, Chciałabym się dowiedzieć czy jemu na mnie zależy i czy on będzie chciał się ze mną związać. Niestety biednego pod kościołem nie spotkałam, ale gdy tylko spotkam to zrobię co należy! Pozdrawiam serdecznie :)

kiedy Igorku bedziesz odpowiadal na reszte pytan?

Igor:
O miłość i przyjaźń nigdy żebrać nie można albo jest albo jej nie ma.
nie wiem czy dobrze to rozumiem ale dobra niech tak bedzie chcialem teraz zadac pytanie z innej beczki bo planuje wyjazd za granice do holoandi w poszukiwaniu pracy i tak sie zastanawiam czy powiedzie mi sie tam o ile dojdzie do skutku pozdrawiam serdecznie

Igorze. Ostatnio mój ojciec powiedzial cos strasznego na temat naszej przeszłośći, takiej kiedy bylam jeszcze małym dzieckiem. Niewiele z tych czasów pamiętam, prawie nic...Powiedział ze kiedys malo co a mnie i moje rodzenstwo zabraliby do domu dziecka i ze nie wie czy jest moim ojcem... nie wiem czy w to wierzyc bo wydawalo sie ze znam moja mame . Moje zycie sie rozpada nie wiem juz co mam myslec i w co wierzyc. Jesli mozesz pomóz mi choc troche to zrozumiec