Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj. Wiem, że odpowiedzi udzielasz kiedy przyjdzie czas ale ja męczę się z dziećmi bardzo. Nie wiem co robić?

cZY SIĘ BOJĘ TO ZA DUŻO POWIEDZIANE..CZY NIE OKAZE SIĘ GORSZA OD TEJ..CZY TO JEST WŁASCIWY CZAS NA ZMIANĘ?

Witaj Igorze Jak pewnie wiesz nic nowego mam pewne pytanie niecierpiace zwloki mianowicie czy pewna osoba kolega jest zemna szczery czy nie ma w jego propozycji jaka mi zlozyl jakiegos niecnego podstepu bardzobym prosil Igorze o odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam

Biedna podziekowala....Igorze czy uda mi sie otworzyc swoj biznes i kiedy bedzie na to wlasciwy moment.Dziekuje

Panie Igorze datek otrzymał biedny podziękował . Chciałabym zadać pytanie Kiedy zakocham się z wzajemnością ? Kiedy moje finanse ulegną znacznej poprawie na lepsze ?

Witam serdecznie Brak pracy powoduje że od dłuższego czasu mam złe samopoczucie . Co zrobić by znaleźć pracę? czy talenty które posiadam wystarczą? Czy syn ukończy studia które ma zamiar podjąć? PS biedny pod kościołem podziękował

Igorku ,biedny podziękował Chciałabym wiedzieć czy mężczyzna którego poznałam w sieci jest wolnego stanu ? i czy uda nam się spotkać ? Pozdrawiam serdecznie

Igorku mam bardzo wielką próśbę, co prawda nie dałam osobiście biednemu ale ostatnio wspomogłam akcję "Bank żywności" Bardzo potrzebuję pomocy. Mógłbyś sprawdzić co się stało z moim portfelem? Dziś będąc w sklepie zorientowałam się że go nie mam :( Mam pytanie czy go zgubiłam ? czy może ktoś mi go ukradl? czy odzyskam dokumenty.? Bardzo proszę o pomoc.

ZAKLĘCIA Felicja Wczoraj o 16:36 Na razie zacznij się z nimi bawić ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze ile jeszcze razy musze zostawic swoja prosbe zebys mi odpowiedzial? Dlaczego odpowiadasz wszystkim poza mna?

Witaj Igorze! Myślę o wyjeździe za pracą w regiony Hiszpanii. Czy będzie to dla mnie lepsze? Dziękuję serdecznie z góry.