Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze Potrzebuje Twojej pomocy...

beza40

beza40 - zajrzyj na www.epokaserca.pl :)

Boze...

beza40

beza40:
Boze...
Nie rozumiem, ... zachwyt, ulga, radość, złość, czy coś innego? :)

ZAKLĘCIA beza40 2 godziny temu Opisz nam tutaj problem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku, przepraszam, że się wtrąciłam. Nie skojarzyłam, że to inna beza. Myślałam, że to ta sama osoba, z bardzo "palącym" problemem. Na forum tylko rzucam okiem, nie doczytuję, więc mogę się pomylić. Nie chcę, żebyś myślał, że próbuję naganiać ludzi do konkurencji. :) Czasem bywasz tak zajęty, że nie nadążasz, a ludziska się niecierpliwią. No to jak ktoś chce naciskać, przyspieszać twoje odpowiedzi... A tak w ogóle, jeśli mamy informacje z kilku żródeł, lepiej rozumiemy problem. Ziarnko do ziarnka i sprawy prędzej (lub łatwiej) się rozwiązują. pozdrawiam :)

O masz! Jeszcze lepiej, albo jeszcze gorzej! :) Beza, Bozka, ...pomieszało mi się, :) Ale Beza faktycznie wcześniej się odzywała. :) I tak idę się wyspać, czas wypocząć. Umysł się odświerzy, ... :) Pozdrawiam :)

Igorze Dzisiaj tez bede na Ciebie czekac...

beza40

Igorze potrzebuje Twojej pomocy, czy mozesz powiedziec mi jak dalej potoczy sie moj zwiazek, czy klopoty, ktore istnieja sa chwilowe, czy mnie zdradza?

Witaj Igorze! Dziś znów dałam w Twoim imieniu pieniążki potrzebującemu pod kościołem i podziekował. Mam nadzieję, że nie zapomnisz o mnie. Proszę sprawdź w kartach, czy będę z K. i czy to byłby udany związek. Pozdrawiam i dziękuję z góry.

Igorku...Proszę pomóż mi;( Czy To możliwe że kocham ich obu-Roberta i Szymona?;( Czemu Szymon nie odpisał mi na sms-a?;( Czy Szymon już mnie nie lubi?;(

Drogi Igorze! Czy w tym roku uda nam sie zjechac do Pl? Czy mój mąż odejdzie ode mnie? Czy przetrwamy kryzys małżeński? Będę wdzieczna za odpowiedz.Pozdrawiam;

Igor prosze sprawdz prosze czy mi sie pouklada w zyciu i czy wszystko sie skonczy szczesliwie prosze o odp a ja postaram sie jak najszybciej spelnic warunek pozdrawiam

paolka262:
Czy Szymon już mnie nie lubi?;(
Jak w przedszkolu;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Igorze jak to bedzie z tym moim nowym zwiazkiem? uda nam sie?

Drogi Igorze!mam propozycję innej pracy i muszę podjąc decyzję jaknajszybciej!zmieniać pracę?

ZAKLĘCIA faratt 2 godziny temu A czego się boisz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 00:28 U was kobiet to normalne ta zdolność normalnie pomaga kochać wiele własnych dzieci le niekiedy poszerzona przekłada się na miłość do wielu partnerów na raz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Mam pytanie do wszystkich miłośników tarota. Czy wylosowanie w kartach wieży zawsze przynosi nieszczęście, czy to karta złowróżbna? Czy może oznaczać po prosu zmiany? Jak na przykład zmianę pracy. Ostatnio losując karty ciągle mi ona wychodzi i to w różnych układach, jako pierwsza, druga lub trzecia. Co o tym sądzicie jakie macie jej wytłumaczenie? Dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników tarota!

Jak w przedszkolu;) ha ha ha śmiej się śmiej...WiLdCaRd