| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
Nie wiadomo czy zawadzi , Mialo by to natomiast znaczny wplyw na przyspieszenie procesu przemian. Wiadomym jest , ze predkosc przemian to nie kwestja czasu skojarzonego z data ( ludzie lubia daty i czas liniowy ) lecz Procesu , cyklu , ktory zaleznie od wielu czynikow jest spowalniany lub przyspieszany. Slyszeliscie o smugach kondensacyjnych. Ta praktyka powodujaca ochladzanie troposfery jest juz jawnie stosowana w Anglii , tzn widac jak w sloneczny dzien samoloty lataja w te i wewte robiac smugi ( rozpylony tlenek alminium ) celem pochloniecia czesci ciepla generowanego przez slonce ( ok 20% , temp spada o 7 stC ) Wiedza co sie dzieje i jak szybko postepuja anomalia i panicznie sie tego obawiaja co dalej. A co robia Krokodyle ? Siedza pod ziemia i czekaja.
|
|
|
Dzięki Campari , pewnie dostęp będzie ale czy Czas pozwoli ? .. zresztš mam obecnie dużo na Głowie , i nie jestem pewien czy Te Pisanie na tym Forum ma jakikolwiek Cel odnoszšcy się do Mojego spełnienia . Poprostu wczoraj akurat wpadła mi myl pytajšca --- ( Czy czasem nie marnujesz swych Myli i Przemyleń na Forum ejsi ? "popatrz że to nie ma Końca" ) . I faktem jest .. że ta myl ma racje . Zresztš moje tkzw. "wykłady" na temat wielu Prawd które stanowiš istotę mych dowiadczeń i Percepcji już dawno zdšżyły sie wypalić , i nie przyniosły mi nic poza Tym , że wylałem z Siebie kawałek siebie na tym Forum .
Ten Biały Eletroniczny papier byłby naprawdę pożyteczny gdyby Zmaterializował idee i przemylenia Filozoficzno - Naukowe w wiecie Materialnym . Idea czasem potrafi się zamknšć w swych przemyleniach i nic nie wnieć w życie Ogółu , a przedewszystkim w Całej Pełni dla siebie samego . Bo należy pamiętać , że Dobro akcetnuje "Zdrowy Egoizm" . Możemy pisać .. pisać ... ale Czy owo pisanie przyniesie nam co ( w sensie Dowiadczenia Namcalnego ) , owej Myli , i Tekstów które czytamy . Przecież tak naprawdę w Istocie większoć tu z piszšcych Karmi własne Umysły nie czynišc z nich w Istocie Pożytku , w wiecie Rzeczywistym . Tylu tu było , i nadal przybywa Osób o wiatłych umysłach przewyższajšcych Filozoficzne Koncpecje dawnych Filozofów .
Przeszłoć ... nie możemy w niej Pozostawać ! jeli przeszłoć nie dodaje nam Sił na przyszłoć w odniesnieniu do Teraz , to Znak ! że się Staczamy we własnym lenistwie . Czy Będzie to Co ma Nastšpic ? Napewno jestem pewien jednego - że owego dnia 21 Grudnia 2012 r. Ziemia zmieni Bieguny , a Silne Trzesienia zniszczš Najwyższe Szczyty podnoszšc z dna Oceanów i Mórz ogromne Fale Tsunami które zalejš Niziny i ogromne połšcie lšdów ... Czy jeli Ty , który czytasz .. też tak uważasz jak Ja .. decydujesz się Biernie Oczekiwać owego Dnia Zagłady - Zmiany ??? . A jeli przeżyjesz .. to co będzie nadal ... hehehehe poznasz Dzięki temu Siebie ! kawałek zaledwie .. ale jakże Zniszczony Robctwem lenistwa .
Pozdrawiam i Życzę Miłego Dnia
ps . 3dfx ... wysłałem meaila do Ciebie Tomek . Telefon będę mieć aktywny dopiero jak dostarczš do sklepu ładowarki , bo moja "staruszka" się rozładowała i już nie Funkjonuje tj . dawniej hehe .
Ariel
|
|
|
Nie bšd takim egoistš Aurell. Jeli to, co tu piszesz pomoże choć jednej osobie, to ma to sens. Komu napewno w jakim stopniu pomoże to w rozwoju, rozbudzi chęć dalszego poznania - i to jest Cel.
Więc nie marud, tylko produkuj się dalej.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Aurell, co by nie mówić to to co piszesz naprawde pomaga mi i zmusza do mylenia. moze jeszcze nie do działania (ehh to lenistwo), ale napewno do mylenia. a u mnie od myslenia do działania raczej krótka droga. i pomysleć, że jeszcze rok temu nie miałem pojęcia o wielu rzeczach, o których pisze sie na forum ejsi, a w szczególnoci o najważniejszej sprawie jaka nas dotyczy tu i teraz, czyli zmianach, które majš nastšpić do 2012 roku.
i jest to zasługa włanie takich osób jak Ty czy Dariusz W. :-)
|
|
|
Rok 2012
Żyjemy w ciekawych czasach. Tak wiele się dzieje. Wiele się wydarzyło i jeszcze wiele wydarzy. Obecnie przeżywamy proces zmiany biegunów. Czy można zaprzeczyć owemu stwierdzeniu? Jeli kto potrafi to oczywicie może. Ale trzeba jeszcze umieć udowodnić swoje racje. Więcej do powiedzenia będš mieli Ci, którzy uważajš, że przebiegunowanie jednak ma miejsce. Ja do takich osób należę. Od roku 2000 z tego co mi wiadomo następuje powolne cišganie powłoki ochronnej jaka to nałożona została na Ziemię w celu ochronnym. Ale dzi wibracje Ziemi sš sukcesywnie podwyższane i pole ochronne zanika. To wszystko jest z mylš o ludziach, by zdšżyli wznieć się na wyższy poziom wiadomoci. Wg Profesora E.N.Vseleńskiego i być może nie tylko jego, w roku 1972 Słońce mogło wybuchnšć i stać się czerwonym pulsarem. Jakie miałoby to skutki? Ano takie, że przestrzeń 3 wymiaru zostałaby zniszczona i stracono by skarby ewolucji ludzkiej wiadomoci.
Wybuch na Słońcu przesunięto więc na 2012 rok na dni grudniowe, by do tego czasu ludzie popracowaliby nad sobš. Rok 2012 naturalnie domyka wiele cykli kosmicznych, planetarnych. Na pewno domknie się cykl o długoci 25920 lat.
Jeli kto nie jest do tego przekonany, to niech sięgnie do wiedzy Majów, Egipcjan, czy też Sumerów, może nawet Atlantów. Na bank w latach 2011-12 mamy przewidziany wzrost aktywnoci Słońca, pewnie najwyższy od 187 lat.
Tyle, że 187 lat temu nie mielimy do dyspozycji komputerów i takiej elektroniki jak dzi. Jeli za do kogo przemawiać umiejš filmy, to ostatnimi czasy trafiono w gusta klienteli. Taki film jak "Pojutrze" jest tego przykładem. O czym ten film tak naprawdę opowiada? O możliwej zmianie klimatu i biegunów ziemskich, oczywicie w nieco humorystyczny-amerykański sposób.
Vseleński uważa, że kiedy pršd Zatokowy zacznie zwalniać, zatrzyma się i zmieni kierunek będzie to znakiem, że przebiegunowanie faktycznie nastšpi.
Zarówno w filmie jak i u prof. Vseleńskiego jest mowa o tym samym. A można już w sieci znaleć informacje, że wiele niepokojšcych rzeczy dzieje się już z Pršdem Zatokowym
|
|
|
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Darku nie wiem jak długa jest twa Droga Duchowa , ale powiem Tobie że to co napisałem wypłwa z Dowiadczeń których liczby już zapomniałem . Każdy po częsci jest egoistš , i Sztukš jest być nim wiadomym . Oczywicie nie pomyl sobie , że poprzez te miejscami wypływajace "Ja" nie dostrzegam Innych . Za każdym razem kiedy tu zaglšdam Czytam Również to o czym piszecie . I Twoje Posty powiem Tobie - Podobajš mi się i Często utożsamiam się z pewnym twymi wypowiedziami . Posiadasz ogromnš Wiedzę której jeste wiadom . Zauważyłem że wspomniałe o Celu poprzez niesienie pomocy innym . Tak , niesienie pomocy jest Ogromnie Ważne innym , jednak nie możemy Darku zapominac o Sobie . Mam nadzieję że mnie w tym puntkcie zrozumiesz . W pewnym miesjcu etapu pomagania innym , keidy jestemy wiadomi iż posiadamy na tyle wiedzy i dowiadczeń mogšcych innym pomóc ... zaczynamy bardzo często rozpływać się dla samych Siebie , utożsamiajšc z problemami ludzi którym rzecz jasna , niesiemy pomoc . Darku .. każdy rzecz jasna ma inny Cel właciwy danej Jednostce i Swiadomoci , lecz Drogi owych wiadomoci sš bardzo Zbliżone do siebie , a czasem nawet wydawać by się mogło Takie same Zcalajšce się . Będę produkował się na tyle na ile będę miał "czasu" . Dzi obecnie mniej posiadam czasu na pisanie , na tym Forum . Jutro będę posiadał jeszcze mniej .. bo planach mam zamiar wdorżyć to o czym tu pisywałem w Ogólny Obieg Społeczny w jeszcze bardziej Skondensowanej Formie by Weliminować Pojęcie "Przypadku " . Który rzecz jasna , dla mnie - nie istnieje .
Autor: Campari (---.chello.pl)
Campari cieszę się Ogromnie że Te Forum tobie dobrze Służy i jeste usatysfakcjonowany z tego o czym piszę ( Choć miejscami możesz dostrzec innego Ja ) . Nawišzujšc do tego ... kto mi kiedy powiedział , że mam w Sobie 4 Osobowoci jak nie więcej hehehe i wówczas przyjšłem Nick - Magik , ktorego uzywałem czesto na Czatcie Ezoteryka , na onetcie .
lece
narazie pa
|
|
|
Rozumiem Cię Aurellu, bo często nakłady sš niewspółmierne do osišganych rezultatów, można się czasem zniechęcić, ale ja jestem bardzo cierpliwy.
Mylę, że mimo wszystko jaki lad po tym co robimy zostaje. Człowiek nie jest w stanie pomagać wszystkim, zwłaszcza że wielu sobie tego nie życzy i trzeba to uszanować.
Kiedy pewien parapsycholog egzorcysta powiedział mi: "nie rzuca się pereł przed wieprze, bo to nie ma sensu - nie zauważš ich piękna, tylko je podepczš".
Mi się jednak wydaje, że na to forum zaglšdajš w większoci ludzie, którzy czego szukajš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ariel i pozostali forumowicze :)
Piszesz, że forum "mieli" informacje, że nie sš skondensowane, że poruszajš różne a zarazem te same tematy. Zastanawiasz sie nad sensem.
Jak inaczej możemy znaleć to czego szukamy wzbogacajšc tym samym siebie i nasze otoczenie?
Podanie na tacy gotowych odpowiedzi, postępowań i schematów nie jest możliwe, a już najgorszym scenariuszem (odczucie własne) jest walczyc samemu z myslami np.: o zmianach które nastapiš do 2012 i okresie póniejszym czy o powodach dla których tu jestemy (Ziemia).
Osobiscie uważam, że przeczytanie "bełkotu" forum pozostawia jakis lad nawet na najbardziej zatwardziałych szydercach i ignorantach.
Fabryka pomysłów, domysłów i przypuszczeń z burzš mózgów, odrobinš cenzury i krytyki chyba jeszcze nie nigdy nie zawiodła. :)
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
Ostateczna decyzja o bliskich losach naszej rasy zależy od Boga a nie od Matki Natury. Panie Aurell ja jestem przeciwny apokalipsie w 2012. Dlaczego?
11500 lat temu na 100% byli ludzie tacy jak pan Zwiastujšcy apokalipsę oraz nowe lepsze czasy, w których ma panować dobro, pokój między ludzmi, gdzie ludzi nie będš się między sobš zabijać i ogólnie nie będzie tego brudo jaki obecnie widzimy. Tuż po owej zagładzie ludzie byli wobec siebie dobrzy, ale jaki jest wiat obecnie. Teraz na Ziemi jest około 1 - 2 miliardów dobrych lub w miarę dobrych ludzi. Pozostali zamordowaliby drugiego za byle 10 zł. Gdy w 2012 dojdzie do prawdopodobnej zmiany biegunów, Ci którzy przeżyjš poczštkowo będš dobrzy wobec innych. Ale za następne 11500 lat nasz obecny wiat będzie postrzegany jako mit jak dzi wielu postrzega Atlantydę. A ludzie będš tacy jak dzi o ili nie gorsi wobec drugiej osoby.
Ja rozumię, że zło trzeba zniszczyć, że ludzie muszš stać się lepsi, zwrócić ku sprawš duchowym, wierze. Dlatego jestem przeciwny zmianie biegunów bo nic to nie zmienie.
Jaka więc ma być kara dla ludzi, może wojna wiatowa, albo zaraza. Dróg przyszłoci jest wiele, lecz która z nich jest doskonała. Ani ja, ani pan nie wie tego na 100%.
Ludzie potrzebujš przewodnika lub przewodników, po to by odmienili ludzkie dusze na lepsze.
Jestem człowiekiem dobrym i wierzšcym, ale nie tak jak bym chciał. Chcę by apokalipsa była inna, nie dla siebie lecz dla tych, którzy sš na naszej planecie dobrzy i nastawieni duchowo w wierze, a ich wcale nie jest mało. Jeli będziemy prosić, modlić się do Boga o innš drogę na przyszłoć spełni tš probę, modlitwę. Sprawš cenniejszš od mieci jest życie oraz dawanie tegoż życia nie odbieranie go.
Wierzę, że mierć Jezusa na krzyżu za nasze grzechy zmieniła naszš pszyszłoć.
Wiem, że nie zgodzi się pan ze mnš, nie oczekuje tego. Ja po prostu napisałem co myle o roku 2012. Każdy znas opisuje przyszłoć wedle własnego uznania i posiadanej wiedzy.
|
|
|
Oprócz życia na Ziemi (które jest tylko chwilš) istnieje jeszcze życie w innych wymiarach. To dziwne, że ludzie wierzšcy tak często o tym zapominajš.
To co ma się stać około 2012 roku nie będzie jakš tam kolejnš apokalipsš, ale zakończeniem długiego okresu 3 gęstoci w dziejach Ziemi i w wiadomoci ludzi jš zamieszkujšcych.
[%sig%]
|
|
|
Dariusz Ty tak namawiasz do tych innych wymiarow jak islamista.
|
|
|
Co specjalnie dla Goki :) http://media.putfile.com/Mirza-part-2
I spojrzyj czasem Gosiu trochę dalej - poza granice HAARP-a.
[%sig%]
|
|
|
Życie jest cenne, nie zależnie od tego w jakiej formie się znajduje.
Tak po krótce co by się stało gdyby w 2012 nie doszło do apokalipsy i zmian?
Jestem tego ciekaw.
|
|
|
Za piosenke dziekuje.
Tak na dobra sprawe, to nie wiem, czy ja widze dalej czy HAARP ? Mam na mysli spojrzenie w niebo.
|
|
|
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=60428&t=60300
A tak poza tym, to do apokalipsy może nie dojć, gdy okaże się ona niepotrzebna.
Apokalipsa jest tylko rodkiem do osišgnięcia celu, a nie celem samym w sobie.
No cóż, koniec okrelonego sposobu mylenia i okrelonego sposobu życia może być zwišzany z ujawnieniem pewnych rzeczy, co może spowodować naprawdę wielkie przeobrażenia. Może to spowodować, że ludzie powybijajš się sami, bo sš tacy przywódcy polityczni, przywódcy religijni - tacy czy inni beneficjenci obecnej rzeczywistoci, którzy będš próbowali utrzymać stary porzšdek nawet za cenę wojen.
[%sig%]
|
|
|
Konstrukcja ludzkiego nosnika mentalnego : Czarne - Biale , Dobro - Zlo
Ja , Ja , Ja Jestem wazny , wazniejszy , JA chce kontrolowac , miec prawo decydowac. ja jestem odzielony od reszty wiec wydaje mi sie ze ta reszta jest mi obca. Jesli sa jakies prawdy to oczywiscie ja je odkrylem , bo to ja jestem wyjatkowy a inni sa w bledzie. Tak jak zegar mowi o naturze czasu tak wasza natura mowi o was samych. Prawda jest bardziej elastyczna i wielowymiarowa , rozciaga sie na wiele wymiarow , ktorych wam dostepna jest tylko czastka ( tak jak i mi ) To waskie pasmo w ktorym bytujemy jako ludzie jest analogia do widma swiatla widzialnego . Bytujemy jako ludzie od ' od podczerwieni do nadfioletu ' Tam nizej widza gady , tam wyzej widza ' aniolowie' i nic nie jest zle lub dobre tylko ma smak , pachnie , tanczy , gra. Wez do reki jaszczurke i ja pocaluj , zatrzymaj sie przez chwile przy kazdym napotkanym kocie i go poglaszcz , przebiegnij sie nago po lesie i golym fifkiem. To nie jest istotne co ma sie stac tylko co stanie sie w nas. Te ludzkie nosniki sa bardzo watle a jakze piekne i subtelne. Patrze codziennie w dziesiatki bezradnych oczu ktore opuszczaja ten swiat , i co widze ??? Nie sa na to przygotowani , boja sie , nie zrobili nic duchowego wiec skrzypia pazurkami po klodzie ktorej sie trzymaja by za chwile pograzyc w nieznanym dla nich oceanie jakim jest smierc.
|
|
|
Bardzo blisko wibracyjnie postrzegamy rzeczywistosc Darku mimo ze osiagasz pewien stopien polaryzacji wzgledem modelu paradygmatu. Widze ze odnosnie konca czy przeobrazenia wiesz dokladnie to samo. Zycze fluktacji w zdefiniowane lokalizacje. Czuje razkosz widzac ze sa istoty , ktore nie uchwycily sie kurczowo jednego modelu rzeczywistosci i zakladaja oczywista obecnosc setek znieksztaucen generowanych do ukladow lokalnych.
|
|
|
juz za pare dni byc moze sie przekonamy czy przepowiednie dot. tego roku jak i kregi zbozowe m.in "Missing Earth Crop Circle" sprawdza sie... nad glowami rozpada nam sie kometa SW-3, kto zglebi temat ten bedzie wiedzial co nam grozi. Sporo tekstow znajdziecie na www.paranormalne.pl zapraszam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |