Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Nie wiadomo czy zawadzi , Mialo by to natomiast znaczny wplyw na przyspieszenie procesu przemian. Wiadomym jest , ze predkosc przemian to nie kwestja czasu skojarzonego z data ( ludzie lubia daty i czas liniowy ) lecz Procesu , cyklu , ktory zaleznie od wielu czynikow jest spowalniany lub przyspieszany. Slyszeliscie o smugach kondensacyjnych. Ta praktyka powodujaca ochladzanie troposfery jest juz jawnie stosowana w Anglii , tzn widac jak w sloneczny dzien samoloty lataja w te i wewte robiac smugi ( rozpylony tlenek alminium ) celem pochloniecia czesci ciepla generowanego przez slonce ( ok 20% , temp spada o 7 stC ) Wiedza co sie dzieje i jak szybko postepuja anomalia i panicznie sie tego obawiaja co dalej. A co robia Krokodyle ? Siedza pod ziemia i czekaja.

Dzięki Campari , pewnie dostęp będzie ale czy Czas pozwoli ? .. zresztš mam obecnie dużo na Głowie , i nie jestem pewien czy Te Pisanie na tym Forum ma jakikolwiek Cel odnoszšcy się do Mojego spełnienia . Poprostu wczoraj akurat wpadła mi myœl pytajšca --- ( Czy czasem nie marnujesz swych Myœli i Przemyœleń na Forum ejsi ? "popatrz że to nie ma Końca" ) . I faktem jest .. że ta myœl ma racje . Zresztš moje tkzw. "wykłady" na temat wielu Prawd które stanowiš istotę mych doœwiadczeń i Percepcji już dawno zdšżyły sie wypalić , i nie przyniosły mi nic poza Tym , że wylałem z Siebie kawałek siebie na tym Forum . Ten Biały Eletroniczny papier byłby naprawdę pożyteczny gdyby Zmaterializował idee i przemyœlenia Filozoficzno - Naukowe w Œwiecie Materialnym . Idea czasem potrafi się zamknšć w swych przemyœleniach i nic nie wnieœć w życie Ogółu , a przedewszystkim w Całej Pełni dla siebie samego . Bo należy pamiętać , że Dobro akcetnuje "Zdrowy Egoizm" . Możemy pisać .. pisać ... ale Czy owo pisanie przyniesie nam coœ ( w sensie Doœwiadczenia Namcalnego ) , owej Myœli , i Tekstów które czytamy . Przecież tak naprawdę w Istocie większoœć tu z piszšcych Karmi własne Umysły nie czynišc z nich w Istocie Pożytku , w Œwiecie Rzeczywistym . Tylu tu było , i nadal przybywa Osób o Œwiatłych umysłach przewyższajšcych Filozoficzne Koncpecje dawnych Filozofów . Przeszłoœć ... nie możemy w niej Pozostawać ! jeœli przeszłoœć nie dodaje nam Sił na przyszłoœć w odniesnieniu do Teraz , to Znak ! że się Staczamy we własnym lenistwie . Czy Będzie to Co ma Nastšpic ? Napewno jestem pewien jednego - że owego dnia 21 Grudnia 2012 r. Ziemia zmieni Bieguny , a Silne Trzesienia zniszczš Najwyższe Szczyty podnoszšc z dna Oceanów i Mórz ogromne Fale Tsunami które zalejš Niziny i ogromne połšcie lšdów ... Czy jeœli Ty , który czytasz .. też tak uważasz jak Ja .. decydujesz się Biernie Oczekiwać owego Dnia Zagłady - Zmiany ??? . A jeœli przeżyjesz .. to co będzie nadal ... hehehehe poznasz Dzięki temu Siebie ! kawałek zaledwie .. ale jakże Zniszczony Robctwem lenistwa . Pozdrawiam i Życzę Miłego Dnia ps . 3dfx ... wysłałem meaila do Ciebie Tomek . Telefon będę mieć aktywny dopiero jak dostarczš do sklepu ładowarki , bo moja "staruszka" się rozładowała i już nie Funkjonuje tj . dawniej hehe . Ariel

Nie bšdŸ takim egoistš Aurell. Jeœli to, co tu piszesz pomoże choć jednej osobie, to ma to sens. Komuœ napewno w jakimœ stopniu pomoże to w rozwoju, rozbudzi chęć dalszego poznania - i to jest Cel. Więc nie marudŸ, tylko produkuj się dalej. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Aurell, co by nie mówić to to co piszesz naprawde pomaga mi i zmusza do myœlenia. moze jeszcze nie do działania (ehh to lenistwo), ale napewno do myœlenia. a u mnie od myslenia do działania raczej krótka droga. i pomysleć, że jeszcze rok temu nie miałem pojęcia o wielu rzeczach, o których pisze sie na forum ejsi, a w szczególnoœci o najważniejszej sprawie jaka nas dotyczy tu i teraz, czyli zmianach, które majš nastšpić do 2012 roku. i jest to zasługa właœnie takich osób jak Ty czy Dariusz W. :-)

Rok 2012 Żyjemy w ciekawych czasach. Tak wiele się dzieje. Wiele się wydarzyło i jeszcze wiele wydarzy. Obecnie przeżywamy proces zmiany biegunów. Czy można zaprzeczyć owemu stwierdzeniu? Jeœli ktoœ potrafi to oczywiœcie może. Ale trzeba jeszcze umieć udowodnić swoje racje. Więcej do powiedzenia będš mieli Ci, którzy uważajš, że przebiegunowanie jednak ma miejsce. Ja do takich osób należę. Od roku 2000 z tego co mi wiadomo następuje powolne œcišganie powłoki ochronnej jaka to nałożona została na Ziemię w celu ochronnym. Ale dziœ wibracje Ziemi sš sukcesywnie podwyższane i pole ochronne zanika. To wszystko jest z myœlš o ludziach, by zdšżyli wznieœć się na wyższy poziom œwiadomoœci. Wg Profesora E.N.Vseleńskiego i być może nie tylko jego, w roku 1972 Słońce mogło wybuchnšć i stać się czerwonym pulsarem. Jakie miałoby to skutki? Ano takie, że przestrzeń 3 wymiaru zostałaby zniszczona i stracono by skarby ewolucji ludzkiej œwiadomoœci. Wybuch na Słońcu przesunięto więc na 2012 rok na dni grudniowe, by do tego czasu ludzie popracowaliby nad sobš. Rok 2012 naturalnie domyka wiele cykli kosmicznych, planetarnych. Na pewno domknie się cykl o długoœci 25920 lat. Jeœli ktoœ nie jest do tego przekonany, to niech sięgnie do wiedzy Majów, Egipcjan, czy też Sumerów, może nawet Atlantów. Na bank w latach 2011-12 mamy przewidziany wzrost aktywnoœci Słońca, pewnie najwyższy od 187 lat. Tyle, że 187 lat temu nie mieliœmy do dyspozycji komputerów i takiej elektroniki jak dziœ. Jeœli zaœ do kogoœ przemawiać umiejš filmy, to ostatnimi czasy trafiono w gusta klienteli. Taki film jak "Pojutrze" jest tego przykładem. O czym ten film tak naprawdę opowiada? O możliwej zmianie klimatu i biegunów ziemskich, oczywiœcie w nieco humorystyczny-amerykański sposób. Vseleński uważa, że kiedy pršd Zatokowy zacznie zwalniać, zatrzyma się i zmieni kierunek będzie to znakiem, że przebiegunowanie faktycznie nastšpi. Zarówno w filmie jak i u prof. Vseleńskiego jest mowa o tym samym. A można już w sieci znaleŸć informacje, że wiele niepokojšcych rzeczy dzieje się już z Pršdem Zatokowym :P:P:P:P:P:P. Na temat roku 2012 wydano już kilka ciekawych ksišżek i jednš z nich jest co oczywiste "Proroctwo Oriona na rok 2012". Autor, Patryk Geryl wraz z Gino Ratinckx'em uważajš, że w roku 2012 czeka nas dużego kalibru kosmiczna katastrofa. Opierajš swoje wnioski na wiedzy Majów i Egipcjan, słusznie czy nie, to ocenić musi każdy z osobna. I na pewno ten, kto tę ksišżkę przeczytał. W ksišżce Geryla jest sporo intuicji i to mi się bardzo podoba. Czy autor ma rację? Ma na pewno, ale nie wie wszystkiego. I tak to sympatyczny goœć jest, tego mu odmówić nie można. Co my tu jeszcze mamy w zwišzku z rokiem 2012? Ano przepowiednie wielu, wielu jasnowidzów, którzy doprawdy nie musieli wszystkiego nam powiedzieć, przekazać. Bo po cóż martwić ludzi jakšœ katastrofš. IdŸmy dalej. Biblia też ma swojš wersję Apokalipsy i ta Apokalipsa odnosi się do najbliższych wydarzeń. Natrafiłem jakiœ czas temu na ksišżkę Waldemara Witkowskiego "Tajemnice Istnienia". Z treœci ksišżki też można się dowiedzieć co nieco o 2012 roku. Tu mamy filozofię "odnowy Starego Domu i możliwe sprzštanie, by było wówczas pięknie i kolorowo" A czy Ziemia nie przejdzie przez takie oczyszczenie, sprzštanie? Przejdzie na pewno, ponieważ taka jest kolej rzeczy. Nie można wiecznie tkwić po uszy w bałaganie. Kiedyœ trzeba go wreszcie posprzštać. Moim zdaniem pierwszym machnięciem zmiotki było tsunami, jakie przydarzyło się w Azji jakiœ czas temu. Oj, bardzo ludzi ono zabolało, bardzo. A to przecież nie koniec. Oœ Ziemska nie jest stała i podlega przesunięciom, raz w jednš, to w drugš stronę. Dodajšc do tego wzmożonš aktywnoœć Słońca, na pewno musimy się przygotować na jazdę po skorupie ziemskiej. Tyle się mówi już o tym, że wiele lšdów pójdzie pod wodę (by odpoczšć), wiele lšdów się wynurzy (tak uważał Cayce chociażby) by na nowo powstała tam roœlinnoœć itp. Tereny pustynne mogš zostać reaktywowane i jest szansa, że na obecnych pustyniach będziemy tworzyć nowš cywilizację. Kto będzie tworzył tę nowš cywilizację? Ja uważam, że Dzieci Indygo. Oraz Ci ludzie, którzy otworzš się na nowe horyzoty myœlowe i zacznš przejawiać prawdziwš miłoœć w swoim życiu na samego siebie, na bliskich, na Stwórcę. Ludzkoœć i tak nie ma wielkiego wyboru i musi iœć w Górę. Iœć do Domu. A to oznacza porzucenie przestarzałych struktur myœlowych i życiowych. Jak dobrze wiecie, obecnie powstaje z gruzów wiele ideii zjednoczeniowych, one powoli się przeciskajš pomiędzy ideami podzielenia. Tam, gdzie dzielisz, nie ma miejsca na jednoœć. Tam gdzie jednoœć, nie ma miejsca na dzielenie. To bardzo proste i logiczne. A ludzkoœć nie ma wyboru i MUSI się JEDNOCZYĆ. Bo to jest jedyna i słuszna droga rozwoju, ewolucji. Zmiany jakie dotykajš i dotknš Planetę mogš spowodować przeobrażenie obecnej cywilizacji w CoŒ NoWeGo. Tę Nowoœć wnoszš dziœ, co nie jest żartem, przedstawiciele Nowej Rasy czyli Dzieci Indygo. Rodzš się już ponoć Dzieci Kryształowe, ale mało jeszcze o nich wiemy. Co już jest punktem krytycznym w Zmianach jakie zachodzš. To Dzieci Indygo wskażš nam Nowy Kierunek Rozwoju. Tylko trzeba im w tym nie przeszkadzać i nie uczyć ich starym sposobem. Dlatego też nauczyciele w szkołach majš dziœ "big problem" w jaki sposób, MĽDRZE, takie dzieci wychować. Bo nie jest żadnš sztukš nafaszerowanie takiego dziecka lekami uspokajajšcymi. Bodajże chodzi tu o Ritalin. Ostatnio obserwuję sobie takie dzieci i muszę przyznać, że pięknie jest je obserwować, to jak się zachowujš i jakie sš reakcje rodziców na ich zachowanie. Wystarczy mi 5 minut by przekonać się, że właœnie obserwuję dziecko indygo w działaniu. A takich dzieci jest coraz więcej i więcej. Więc prawdopodobieństwo, że trafisz na dziecko indygo jest dziœ bardzo duże. Jak podaje Vseleński od roku 1999 rodzš się już tylko dzieci Indygo i/oraz Kryształowe tak więc nieuchronnie zmienia się skład jakoœciowy ludzkoœci. Wielu ludzi także odchodzi, więc przedstawicieli Nowej Ludzkoœci siłš rzeczy jest coraz więcej. I właœnie to zaowocuje w przyszłoœci. Znakiem tego jest także dziœ coraz mniejszy przyrost naturalny, a to dlatego, że nie ma potrzeby by masowo dusze schodziły w przestrzeń 3 wymiaru. Przychodzš więc tylko ci z "misjš" podniesienia ludzkoœci na nowy poziom myœlenia. Bardzo pocieszajšce jest to, że czas "tyranów" powoli i sukcesywnie mija. Panie Łukaszenka! Strzeż się Pan! Twój zegar tyka i twój czas się powoli kończy :P:P:P:P:P:P. Jeœli kogoœ to wszystko nie przekonało, proszę sięgnšć do wiedzy Indian. A oni wskażš wam kierunek w jakim pójdzie ludzkoœć. Bo majš potrzebnš ku temu MĽDROŒĆ, WIEDZĘ I POWIĽZANIE Z NATURĽ. Czego ludziom Zachodu wielokrotnie bardzo brakuje. I zwykły wypad na wycieczkę do lasu tak bardzo zmienia. Jak mało wiemy o Naturze i o jej potędze. I nie można tej potęgi lekceważyć, bo raz, dwa Przyroda pokaże nam miejsce w szyku. Ludzie sš zarówno MALUTCY, jak BARDZO WYJĽTKOWI w tym Oceanie Wszechœwiata. Więc na koniec powiem jeszcze: Trwajcie w tym temacie o 2006 roku, bo będzie jeszcze o czym pisać, jesteœmy dopiero w połowie drogi (2000-2012). Jeszcze nie czas kończyć badań nad przyszłoœciš. Oj, nie :PPPPPP

Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl) Darku nie wiem jak długa jest twa Droga Duchowa , ale powiem Tobie że to co napisałem wypłwa z Doœwiadczeń których liczby już zapomniałem . Każdy po częsci jest egoistš , i Sztukš jest być nim Œwiadomym . Oczywiœcie nie pomyœl sobie , że poprzez te miejscami wypływajace "Ja" nie dostrzegam Innych . Za każdym razem kiedy tu zaglšdam Czytam Również to o czym piszecie . I Twoje Posty powiem Tobie - Podobajš mi się i Często utożsamiam się z pewnym twymi wypowiedziami . Posiadasz ogromnš Wiedzę której jesteœ Œwiadom . Zauważyłem że wspomniałeœ o Celu poprzez niesienie pomocy innym . Tak , niesienie pomocy jest Ogromnie Ważne innym , jednak nie możemy Darku zapominac o Sobie . Mam nadzieję że mnie w tym puntkcie zrozumiesz . W pewnym miesjcu etapu pomagania innym , keidy jesteœmy œwiadomi iż posiadamy na tyle wiedzy i doœwiadczeń mogšcych innym pomóc ... zaczynamy bardzo często rozpływać się dla samych Siebie , utożsamiajšc z problemami ludzi którym rzecz jasna , niesiemy pomoc . Darku .. każdy rzecz jasna ma inny Cel właœciwy danej Jednostce i Swiadomoœci , lecz Drogi owych Œwiadomoœci sš bardzo Zbliżone do siebie , a czasem nawet wydawać by się mogło Takie same Zcalajšce się . Będę produkował się na tyle na ile będę miał "czasu" . Dziœ obecnie mniej posiadam czasu na pisanie , na tym Forum . Jutro będę posiadał jeszcze mniej .. bo planach mam zamiar wdorżyć to o czym tu pisywałem w Ogólny Obieg Społeczny w jeszcze bardziej Skondensowanej Formie by Weliminować Pojęcie "Przypadku " . Który rzecz jasna , dla mnie - nie istnieje . Autor: Campari (---.chello.pl) Campari cieszę się Ogromnie że Te Forum tobie dobrze Służy i jesteœ usatysfakcjonowany z tego o czym piszę ( Choć miejscami możesz dostrzec innego Ja ) . Nawišzujšc do tego ... ktoœ mi kiedyœ powiedział , że mam w Sobie 4 Osobowoœci jak nie więcej hehehe i wówczas przyjšłem Nick - Magik , ktorego uzywałem czesto na Czatcie Ezoteryka , na onetcie . lece narazie pa

Rozumiem Cię Aurellu, bo często nakłady sš niewspółmierne do osišganych rezultatów, można się czasem zniechęcić, ale ja jestem bardzo cierpliwy. Myœlę, że mimo wszystko jakiœ œlad po tym co robimy zostaje. Człowiek nie jest w stanie pomagać wszystkim, zwłaszcza że wielu sobie tego nie życzy i trzeba to uszanować. Kiedyœ pewien parapsycholog egzorcysta powiedział mi: "nie rzuca się pereł przed wieprze, bo to nie ma sensu - nie zauważš ich piękna, tylko je podepczš". Mi się jednak wydaje, że na to forum zaglšdajš w większoœci ludzie, którzy czegoœ szukajš. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ariel i pozostali forumowicze :) Piszesz, że forum "mieli" informacje, że nie sš skondensowane, że poruszajš różne a zarazem te same tematy. Zastanawiasz sie nad sensem. Jak inaczej możemy znaleŸć to czego szukamy wzbogacajšc tym samym siebie i nasze otoczenie? Podanie na tacy gotowych odpowiedzi, postępowań i schematów nie jest możliwe, a już najgorszym scenariuszem (odczucie własne) jest walczyc samemu z myslami np.: o zmianach które nastapiš do 2012 i okresie póŸniejszym czy o powodach dla których tu jesteœmy (Ziemia). Osobiscie uważam, że przeczytanie "bełkotu" forum pozostawia jakis œlad nawet na najbardziej zatwardziałych szydercach i ignorantach. Fabryka pomysłów, domysłów i przypuszczeń z burzš mózgów, odrobinš cenzury i krytyki chyba jeszcze nie nigdy nie zawiodła. :) Pozdrawiam Bartek

Ostateczna decyzja o bliskich losach naszej rasy zależy od Boga a nie od Matki Natury. Panie Aurell ja jestem przeciwny apokalipsie w 2012. Dlaczego? 11500 lat temu na 100% byli ludzie tacy jak pan Zwiastujšcy apokalipsę oraz nowe lepsze czasy, w których ma panować dobro, pokój między ludzmi, gdzie ludzi nie będš się między sobš zabijać i ogólnie nie będzie tego brudo jaki obecnie widzimy. Tuż po owej zagładzie ludzie byli wobec siebie dobrzy, ale jaki jest œwiat obecnie. Teraz na Ziemi jest około 1 - 2 miliardów dobrych lub w miarę dobrych ludzi. Pozostali zamordowaliby drugiego za byle 10 zł. Gdy w 2012 dojdzie do prawdopodobnej zmiany biegunów, Ci którzy przeżyjš poczštkowo będš dobrzy wobec innych. Ale za następne 11500 lat nasz obecny œwiat będzie postrzegany jako mit jak dziœ wielu postrzega Atlantydę. A ludzie będš tacy jak dziœ o ili nie gorsi wobec drugiej osoby. Ja rozumię, że zło trzeba zniszczyć, że ludzie muszš stać się lepsi, zwrócić ku sprawš duchowym, wierze. Dlatego jestem przeciwny zmianie biegunów bo nic to nie zmienie. Jaka więc ma być kara dla ludzi, może wojna œwiatowa, albo zaraza. Dróg przyszłoœci jest wiele, lecz która z nich jest doskonała. Ani ja, ani pan nie wie tego na 100%. Ludzie potrzebujš przewodnika lub przewodników, po to by odmienili ludzkie dusze na lepsze. Jestem człowiekiem dobrym i wierzšcym, ale nie tak jak bym chciał. Chcę by apokalipsa była inna, nie dla siebie lecz dla tych, którzy sš na naszej planecie dobrzy i nastawieni duchowo w wierze, a ich wcale nie jest mało. Jeœli będziemy prosić, modlić się do Boga o innš drogę na przyszłoœć spełni tš proœbę, modlitwę. Sprawš cenniejszš od œmieci jest życie oraz dawanie tegoż życia nie odbieranie go. Wierzę, że œmierć Jezusa na krzyżu za nasze grzechy zmieniła naszš pszyszłoœć. Wiem, że nie zgodzi się pan ze mnš, nie oczekuje tego. Ja po prostu napisałem co myœle o roku 2012. Każdy znas opisuje przyszłoœć wedle własnego uznania i posiadanej wiedzy.

Oprócz życia na Ziemi (które jest tylko chwilš) istnieje jeszcze życie w innych wymiarach. To dziwne, że ludzie wierzšcy tak często o tym zapominajš. To co ma się stać około 2012 roku nie będzie jakšœ tam kolejnš apokalipsš, ale zakończeniem długiego okresu 3 gęstoœci w dziejach Ziemi i w œwiadomoœci ludzi jš zamieszkujšcych. [%sig%]

Dariusz Ty tak namawiasz do tych innych wymiarow jak islamista.

A TY GOSKA idz lepiej do lekarza (psychiatry) :)

Coœ specjalnie dla Goœki :) http://media.putfile.com/Mirza-part-2 I spojrzyj czasem Gosiu trochę dalej - poza granice HAARP-a. [%sig%]

Życie jest cenne, nie zależnie od tego w jakiej formie się znajduje. Tak po krótce co by się stało gdyby w 2012 nie doszło do apokalipsy i zmian? Jestem tego ciekaw.

Za piosenke dziekuje. Tak na dobra sprawe, to nie wiem, czy ja widze dalej czy HAARP ? Mam na mysli spojrzenie w niebo.

http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=60428&t=60300 A tak poza tym, to do apokalipsy może nie dojœć, gdy okaże się ona niepotrzebna. Apokalipsa jest tylko œrodkiem do osišgnięcia celu, a nie celem samym w sobie. No cóż, koniec okreœlonego sposobu myœlenia i okreœlonego sposobu życia może być zwišzany z ujawnieniem pewnych rzeczy, co może spowodować naprawdę wielkie przeobrażenia. Może to spowodować, że ludzie powybijajš się sami, bo sš tacy przywódcy polityczni, przywódcy religijni - tacy czy inni beneficjenci obecnej rzeczywistoœci, którzy będš próbowali utrzymać stary porzšdek nawet za cenę wojen. [%sig%]

Dariuszu, nie zapominaj, ze moda kolem sie toczy !!!!

Konstrukcja ludzkiego nosnika mentalnego : Czarne - Biale , Dobro - Zlo Ja , Ja , Ja Jestem wazny , wazniejszy , JA chce kontrolowac , miec prawo decydowac. ja jestem odzielony od reszty wiec wydaje mi sie ze ta reszta jest mi obca. Jesli sa jakies prawdy to oczywiscie ja je odkrylem , bo to ja jestem wyjatkowy a inni sa w bledzie. Tak jak zegar mowi o naturze czasu tak wasza natura mowi o was samych. Prawda jest bardziej elastyczna i wielowymiarowa , rozciaga sie na wiele wymiarow , ktorych wam dostepna jest tylko czastka ( tak jak i mi ) To waskie pasmo w ktorym bytujemy jako ludzie jest analogia do widma swiatla widzialnego . Bytujemy jako ludzie od ' od podczerwieni do nadfioletu ' Tam nizej widza gady , tam wyzej widza ' aniolowie' i nic nie jest zle lub dobre tylko ma smak , pachnie , tanczy , gra. Wez do reki jaszczurke i ja pocaluj , zatrzymaj sie przez chwile przy kazdym napotkanym kocie i go poglaszcz , przebiegnij sie nago po lesie i golym fifkiem. To nie jest istotne co ma sie stac tylko co stanie sie w nas. Te ludzkie nosniki sa bardzo watle a jakze piekne i subtelne. Patrze codziennie w dziesiatki bezradnych oczu ktore opuszczaja ten swiat , i co widze ??? Nie sa na to przygotowani , boja sie , nie zrobili nic duchowego wiec skrzypia pazurkami po klodzie ktorej sie trzymaja by za chwile pograzyc w nieznanym dla nich oceanie jakim jest smierc.

Bardzo blisko wibracyjnie postrzegamy rzeczywistosc Darku mimo ze osiagasz pewien stopien polaryzacji wzgledem modelu paradygmatu. Widze ze odnosnie konca czy przeobrazenia wiesz dokladnie to samo. Zycze fluktacji w zdefiniowane lokalizacje. Czuje razkosz widzac ze sa istoty , ktore nie uchwycily sie kurczowo jednego modelu rzeczywistosci i zakladaja oczywista obecnosc setek znieksztaucen generowanych do ukladow lokalnych.

juz za pare dni byc moze sie przekonamy czy przepowiednie dot. tego roku jak i kregi zbozowe m.in "Missing Earth Crop Circle" sprawdza sie... nad glowami rozpada nam sie kometa SW-3, kto zglebi temat ten bedzie wiedzial co nam grozi. Sporo tekstow znajdziecie na www.paranormalne.pl zapraszam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.