| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Kiedy głupole zniknš z tego forum (na co na razie nie ma nadziei).
Pozdro dla głupich i mšdrych
|
|
|
To wszystko już było na Forum Zjawisk Niewyjanionych
http://forumzn.katalogi.pl/
Po co pisać drugi raz? Wejdcie i poczytajcie.
|
|
|
koniec ma byc ponioc w 2012 roku:] ciekawe czy bedzie ..juz kiedys miał byc i co? tzw. dupa
|
|
|
Będzie koniec około 2012 roku, ale ograniczonego mylenia zwłaszcza!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
koniec swita zbliza sie wielkimi krokami (naprawde wielkimi).nie traktujcie tego wywodu jak teorji spisku ale jest kilka rzeczy które na to wskazuja.
oprócz efetu cieplarnianego i zanieczyszczenia srodowiska jest kilka innych przesłanek
zywnosc co jesc? wołowine nie szalone krowy
drób nie ptasia grypa
wieprzowina nie pryszczyca
ryby nie tasiemiec
owoce nie metale ciezkie
jest to troche jak w filmie "wojna swiatów" obcy tez jak zaczeli sie zywic na ziemi zaczeli umierac my tez zywimy sie na ziemi............................................
|
|
|
Ja uważam ,że kiedy będzie koniec wiata, będš znaki od Boga. O tym zadecyduje tylko Bóg. Jeli zauważy ,że ludzie nie sa tacy jacy być powinni , zabierze do siebie tylko tych którzy zasługuja na to. Innych wyle gdzie indziej.............
|
|
|
Chcę zajć, jak daleko mnie nogi poniosš
Chcę dotrzeć do radoci, która jest we mnie
Pozbyć się barier, które mnie ograniczajš
I poczuć, jak mój duch i umysł rosnš;
Chcę żyć, istnieć
i "być"
I odbierać prawdy,
które sš we mnie.
|
|
|
|
|
|
Zaprawdę powiadam Wam - koniec jest bliski.
To co ma nastšpić w 2012 roku spowoduje ogromnš zmianę nie tylko na planie fizycznym - nie zapominajcie o tym.
Co na ten temat już pisałem, wklejam:
Najważniejsze, to nie panikować, bo to blokuje dopływ energii Czystej Bezwarunkowej Miłoci. Kiedy otworzyłem się całkowicie na przekaz ze ródła... i wytrzymałem tylko 3 sekundy. To była rozkosz nie do opisania. W moim przypadku dłuższy czas odbioru oznaczałby opuszczenie tego miejsca na zawsze.
Do 2012 roku zostanie przekroczona "masa krytyczna" ludzi otwartych i pod wpływem stymulacji z zewnštrz nastšpi "reakcja łańcuchowa". Każdy otwarty człowiek jest bardzo potrzebny.
Spoko, będzie bardzo ciekawie.
Żeby już mieć na wszystko czas,
Polecieć miało w stronę gwiazd,
Żeby naprawdę zaczšć żyć,
Z kumplami młode wino pić...
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie ma co. Ja poczekam:-) A po co panikować? I tak wszyscy zginiemy:-) W czym problem? Cieszmy się chwilš!! Róbcie to na co macie ochote. (w granicach zdrowego rozsšdku) Korzystajmy z życia ile się da.
[%sig%]
|
|
|
Żyj jakby każdy dzień był Twoim ostatnim.
Smakuj życie po swojemu.
|
|
|
huj was to obchodzi pierdolcie to jarac ziolo jest wesolo!!!!
|
|
|
nie ma zadnego konca swiata to wszystko to bajki nie wierzcie im to jedna wielka padaka nara ziom
|
|
|
zioło będziemy jarać jak ta cywilizacja pójdzie w ch... i nie będzie tego chorego systemu który uzurpuje sobie prawo do ograniczania nam wolnej woli. Ale taki "wesoły ziomek" chyba i tak tego nie "skuma".
[%sig%]
|
|
|
nie masz sie czym martwic - konca swiata nie dozyjesz ;) zawsze Cie przeciez moze rozjechac TIR wiazacy kapuste jak bedziesz z pracy wychodzil ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |