Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

POSZUKUJE KSIĄŻKI ADMINISTRACJA PUBLICZNA BOĆ JEŚLI ZNACIE KOGOŚ KTO CHCIAŁBY COŚ TAKIEGO SPRZEDAĆ DAJCIE MI ZNAĆ(chodzi mi o uzywana i nie w cenie sklepowej takie mnie nie interesują)

I`m still waiting... Heh! http://img79.echo.cx/img79/1036/dkhi1gv.gif [big]so ??[/big]

Czemu nie odpisujesz ? czy może znowu siły cię opuszczają ? he! he! http://stat.4u.pl/cgi-bin/s.cgi?i=view

:|:|:|:|

Aurell, twój koniec nadchodzi.

Asiu z "mazur" ;o) co autor chciał przez to wyrazić ?

Ogniku z "Milicza" (umownie rzecz biorąc.. ;o) poniekąd masz rację !

Adamie S czy ty aby rozwolnienia nie dostałeś że tak latasz po tych wątkach ? he! he!

powiem ci coś jeszcze Adamie (ale ciichooo csii!) Mozilla też ma wiele dziur ;o)))

sory jestem jeszcze pijany , a to co napisalem to wyraz mej bezmyślnej głupoty PRZEPRASZAM!

Nie zwracajcie uwagi na dzieciaka. Niech się wyszumi. Bozia nie wszystkim mądrość i umiejętność zachowywania się godnego dała.

nie w tym rzecz byś kogoś chciał przepraszać ale zaniechał pisywania herezji - raz na zawsze! dochodzą mnie głosy że ktoś przykład zły już z nauk owych pobrał ;o( czyli krzywda pod płaszczykiem pomocy jest propagowana.. nie dobrze oj nie dobrze http://www.a-free-guestbook.com/images/forum/30_hypocrite.gif

roztropny "Białystok" z operą ..również dziurawą że o xp-eku nie wspomnę ;o) - zamilcz ! nie wtrącaj się gdy sprawa ciebie nie dotyczy ! >tak przy okazji : jestem od ciebie o 14 lat starszy... więc ?

Jeśli masz tyle lat co mówisz, czemu wyczyniasz takie rzeczy na tym forum. Oświeć mnie czemu ma to słuzyć?

otóż lata nie maja najmniejszego znaczenia w tym konkretnym przypadku ;o) chodzi raczej o ukierunkowanie co mniej kumatych w którym kierunku prawdy maja szukać...metodą odwracania ich uwagi od tego co dobrym nie jest niewatpliwie...

Każdy ma własną drogę. Czemuż to próba przepowiadania przyszłości miałaby być zła? Wszak forum czyta kto chce, nie ma tu przymusu. Nikt nikogo nie indoktrynuje. Nie znasz celów duszy ludzi którzy czytają to forum, skoro tu są i czytają to tego chcieli i tak miało być.

Cel dusz czytających to forum jest mi znany. Zaś co do kwestii waszych chęci.. - nijak mają się one z potrzebą dusz. Na razie tyle. cdn.

Aurellu chodz do nas na: http://forumzn.katalogi.pl/forum_1/

:(

Zawsze znajdš się ludzie utrudniajšcy i prowokatorzy , którzy nie majš nic do powiedzenia na temat , nie używajš żadnych argumentów a tylko sypiš nienawistnymi wypowiedziami .Smutne :( I trudno na to nie reagować ...Bo człowieka może ponieœć... Wtedy najlepiej przebaczyć , choć to też trudne , szczególnie wtedy gdy ktoœ jest przepełniony nienawiœciš...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.