Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rena Wczoraj o 09:15 4 kwietnia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella 2 dni temu o 22:53 Jak mogę ci wyjawiać cudze sprawy ? Pozdrawiam Igor ps. zapytaj ich czy mają coś przeciw temu ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA buuczeklol 2 dni temu o 18:17 Rydwan VII wskazał Patryka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ksiezyc11 2 dni temu o 16:36 Trzeba tutaj wszystko opisać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Koolman 2 dni temu o 11:47 Wystarczy ze jej powiesz ze chcesz byc na razie sam i dlaczego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jasta 3 dni temu o 13:22 Ładna strona. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 3 dni temu o 14:09 6 listopada Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Prasia 4 dni temu o 20:40 Jak upadnie to się opamięta. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Petitka90 4 dni temu o 19:05 Tarot kartą Diabeł XV mówi, ze chodzi mu tylko o namiętność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA fala 5 dni temu o 21:02 Jeśli chcesz być zakładnikiem to wyjdź z inicjatywą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ewelineczka71 5 dni temu o 19:12 A czy była kłótnia rodzinna ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor a kiedy ja znajdę faceta ? data? I superancką prackę? hm?

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Nie wiem czy widze, chce sie cieszyc a nie potrafie chociaz nie mam konkretnych powodow do zlosci czy zazdrosci to i tak sama "wkrecam sobie filmy" co irytuje mojego i mnie. Chce wiedziec czy warto ze soba walczyc i wyleczyc sie z mojego zlego podejscia.

ZAKLĘCIA alve 3 minuty temu To moj mail - napisz cos ci przysle ;) etarot@wp.pl Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, po raz 3 zostałam pominięta... nieskromnie się przypominam...: 1.kiedy znajdę pracę w nowym mcu zamieszkania ? 2.czy czeka mnie jeszcze szaleństwo w sercu ? Pozdrawiam serdecznie @-->---

Igor, bo ja widze i czuje że Darkowi jest źle w tym związku. Sam nawet mi mówił, że to dziwny związek. Bo np. nie ma nic z tych spraw związanych ze sypilanią ;) A ja wiem, ze Darek bardzo lubi sex a jego obecna partnerka tego unika. I widze, ze Darek 'dusi' sie w tym zwiazku, ale boi sie jej to powiedziec, bo nie chce jej zranic. I to jest takie błędne koło. Mówi ciągle, że zobaczy, ze jakoś to bedzie. Ja nie lubie tego stwierdzenie 'jakos' dla mnie to takie podejscie niepewne. Wiec pytam Ciebie, czy Oni są sobie pisani na zawsze? Bo ja nie ukrywam, ze czekam na Darka, pisales mi jakis czas temu, ze On do mnie wroci i że mam czekać cierpliwie, dać mu czas na swoje namietnosci... ale mam teraz mętlik w głowie i zwracam sie o pomoc do Ciebie

witam rowniez po raz trzeci sie przypominammam, ale nie natretnie- bede cierpliwie czekala;) mojej jedno jedyne pytanie brzmi: czy będę z chlopakiem o którym wciaz nie moge zapomniec..? prosze Igorze sprawdz co na to karty.

czy moglbys mi powrozyc kiedy zajde w ciaze???ja 20.02.1983 maz 03.07.1981

hej możesz sprawdzić czy on wróci 17.05.91 i jak nie to czy znajdę innego z góry dziękuje

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

Igorku wielkie dziękuję ;) Pozdrawiam i uśmiech zostawiam ;)))

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?