| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
"Do tej pory haarp wplywal na pojedyncza osobe, dopiero niedawno blablabla moze odzialywac na grupy" ... Wiesz co goska, nawet gdyby mi ktos przypierdolil w czerep cegla i uwierzylybm w ten caly haarp-pierd to nigdy bym nie uwierzyl ze haarp najpierw mialby oddzialywac na pojedynczo wybrana jednostke gdzies po drugiej stronie planety a dopiero pozniej miano by opracowac technologie ktora mialaby oddzialywac na szersza grupe. Jestes kobieto pierdolnieta, wez w koncu przejrzyj na oczy, bo jestes jakas paranoiczka..."haarp mi popsol drzwi od garazu" - normalnie zalosne. Wytlumacz mi jak iles tam set anten wysylajacych sygnal radiowy we wszystkie kierunki w przestrzen moze sie jakos ukierunkowac na jakas wybrana osobe...KONKRETY PROSZE PIZDO bo juz normalnie drazni mnie to twoje wieczne skomlenie i szerenie paranoi.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
..Tak to jest jak ludzie cala swoja wiedze biora z internetu, ale to przeciez my jestesmy slepi..
|
|
|
HAARP to nie tylko las anten na Alasce, ktorych ma przybyc jeszcze 516 !!!!
HAARP sklada sie z wielu programow. Dla HAARP-a pracuje wiele uniwersytetow, laboratoriow i baz wojskowych USA rozsianych na calej Ziemi. Kontrola Umyslu miesci sie np. w Australii w amerykanskiej bazie wojskowej w Pine Gap. W Afryce Poludniowej miesci sie w Ambasadzie amerykanskiej w Johanezburgu itd. Na Europe miesci sie prawdopodobnie w amerykanskiej bazie w Niemczech.
Nikt nie musi mi wierzyc !!!! Ja pisze, to co wiem i to co sama na sobie czuje.
Moge przeslac zeskanowana ksiazke "HAARP bron ostateczna". Dobrze jest ja przeczytac na poczatek zaznajomienia sie z tematem.
Prosze tylko do mnie napisac i natychmiast ja wysle : maryla@iinet.net.au
|
|
|
dobrze że w końcu postarali się o to gówno , inaczej nigdy bymy nie zorientowli się jak bardzo kontroluje się ludzkoć
a systemy nowej broni , s š ostatecznym ujawnieniem dšżeń ponadwiekowych
panów ''błekitna krew '' , dla których zawsze bylimy i pozostaniemy :motłochem , pospólstwem i marginesem .
czasem obserwuję króliki mojego tecia i wiecie co ? One wydajš się w tych klatkach szczęliwe ...a wy w swoich jak tam ??
pozdro
|
|
|
Wlasnie przeczytalam wiadomosc, ze 1984 roku Ministerstwo Obrony USA nakazalo, aby wszystkie ogloszenia i odnosniki do broni czestotliwosciowych zostaly usuniete z "Katalogu broni".
|
|
|
Witaj Margaret, jak tam pogoda na antypodach??
Jaki teraz tam macie klimat? ciepło zimno? moze Pana ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Mamy zime i czekamy na snieg. We wschodnich stanach juz padal !!!
|
|
|
zobaczcie to: http://wiadomosci.onet.pl/1242189,242,kioskart.html
|
|
|
Przeczytałem uważanie wszystko powyżej i wydaje mi się, że troche przesadzasz Goka :) Nie przypisuj wszystkiego broni Haarp... Masz paranoje :)
|
|
|
Nic z tego, co przypisalam HAARP-owi, nie jest przesadzone !!!!
|
|
|
Jest i to bardzo... A z resztš każdy ma "swój cyrk i swoje małpy", nie zabronię ci wierzyć w swoje poglšdy na temat broni haarp, ale wg mnie artykuł, który przytoczyła na poczštku jest dla mnie owiany bujnš fantazjš, porównywalnš do istnienia nol (ufo) :)
Pozdrawiam!
|
|
|
Niestety, nie fantazjuje na temat broni HAARP.
To jest bardzo powazna sprawa, ktora moze dotyczyc kazdego czlowieka !!!
Taka jest prawda. Zwracajcie szczegolna uwage na wszelkie niedomagania organizmu, ktore nie objawiaja sie temperatura.
Wirus zostal wynaleziony na uzytek komputera. Do 1960 roku nie bylo w Polsce chorob wirusowych. Kiedy wirus pokazal sie w Polsce, to lekarze pytali, co to jest. Informowano wtedy, ze niestety pod mikroskopem tego nie widac.
Cala medycyna zaczela sie rozwijac w zawrotnym tempie w oparciu o dane z Anglii i USA. Klamstwo goni klamstwo. Starajcie sie skontaktowac ze starymi lekarzami. Szukajcie ich i sluchajcie ich.
|
|
|
Goka, co ty chrzanisz! Ospa wietrzna jest chorobš wirusowš, grypa jest chorobš wirusowš, choroba Heinego-Medina (polio) jest wirusowa, odra jest wirusowa - uważasz że nie było ich przed 1960 ???
|
|
|
Dzisiaj te choroby, ktore wymieniasz sa wirusowe. Z lat 50-tych pamietam tylko ospe, ale przebiegala ona z temperatura. Pamietam chorobe Heinego- Medina, o ktorej ludzie mowili, ze jest wywolywana sztucznie. Prawdopodobnie pozostalosc po Niemcach, ktorzy bardzo specjalizowali sie w zdalnym sterowaniu ludzmi. Teraz ta choroba nie wystepuje jakos. W latach 50-tych dotykala sporo dzieci. Takich pojec jak grypa w ogole nie bylo. Bylo przeziebienie, ktore objawialo sie temperatura wiec nie moglo byc zadnym wirusem. Takie pojecie jak wirus nie istnialo w ogole.
|
|
|
Nie występuje bo stosuje się masowe szczepienia. W taki sposób wyeliminowano wiele chorób dziecięcych i innych.
Goka, choroby wirusowej od bakteryjnej nie odróżnia się po temperaturze więc nie piepsz głupot. Wiele razy miałem GRYPĘ, na pewno WIRUSOWĽ i wysokš GORĽCZKĘ. Dopiero ok. 5 lat temu pojawiła się grypa która nie daje goršczki.
Poza tym - wirusy zostały odkryte już pod koniec XIX wieku! Dalsze badania dało się wykonać kiedy powstały odpowiednie techniki - np. mikroskopia elektronowa, potem techniki biochemiczne (chromatografia cieczowa itd.) i biologia molekularna.
To że pojęcie nie było znanie NIC NIE ZNACZY. Uważasz że skoro w XVI wieku nie znano pojecia "bakteria" to choroby bakteryjne nie istniały?
|
|
|
Chorobe bakteryjna od wirusowej odroznia sie goraczka !!!! Powie Ci to kazdy lekarz.
Juz grypa "Hiszpanka", ktora zaatakowala Europe na poczatku XX wieku zostala wywolana sztucznie. Cos mi sie zdaje, ze znasz angielski wiec poczytaj sobie ten link :
http://www.brojon.org/frontpage/murdermedicine1.html
To byla pierwsza grypa w Europie.
Jezeli miales goraczke, a lekarze dla ulatwienia nazywali to grypa, to wcale nie swiadczy, ze byla to grypa. Lekarze od wielu lat wprowadzaja swiadomy i nieswiadomy metlik.
Ludzie umierali zawsze, bez wzgledu na to, czy jakies terminy medyczne byly znane czy nie. Nie wiem, kiedy pod mikroskopem odkryto bakterie, ale nawet za moich mlodych lat nie uzywano terminu bakteria. Uzywano terminu zakazenie.
Mnie zastanawia bardzo tylko jedno i w tym widze zasadnicza roznice. Kiedys czlowiek chory lezal w lozku w temperaturze bez sil.
Dzisiaj czlowiek chory na raka. Ma przez lekarza wyznaczony termin smierci np. za pol roku i jest aktywny do samej smierci. Bardzo czesto pracuje [jak ostatnio moj znajomy]. Najczesciej nie lezy ani jednego dnia w lozku. Chyba, ze podda sie chemioterapii i wycieczy organizm. Czesto tez poddaje sie operacji, ktora nic nie pomaga, ale lekarze jeszcze na nim zarabiaja. Najczesciej te operacje tez wycienczaja organizm. Jedno jest pewne, ze mimo wszelkich zabiegow, w wyznaczonym terminie umiera.
Zyje wsrod Polonii. Wiekszosc Polonii z lat 80-tych juz wymarla. Wszystkie przypadki byly jednakowe !!!! Znam ich setki.
|
|
|
ale nie mam wštpliwoci co do tego że haarp istnieje.wie o nim karzdy mój lekaż.ale mojej dentystce się wymsknęło jak zapytalem o chaarpa
|
|
|
Gosiu, poczštek dyskusji naprawdę było Ok. Naprawdę CI uwierzyłem. Ale....
BUhahahahaha...
Jestem studentem medycyny i jak usłyszałem, że wirusy powstały dopiero po 1960 roku... No to normalnie mnie zatkało. Napisz, prosze, jak powstały, dobrze?
I że bakteryjnš chorobę od wirusowej odróżnia goršczka?
TO już zupełnie mnie złamało.
Słyszała o goršczce Q? O wirusie goršczki krwotocznej? O wirusie motaba, Ebola? Tu jako jest goršczka (czasem w nazwie) i jest wirus.
Dziewczyno. Nie omieszaj się - choroba H-Mediny była znana już w czasach Egiptu (badania przeprowadzone na mumiach potwierdziły).
Ale jeli nadal masz wštpliwoci, co do istnienia wirusów i ich połšcznia z goršczkš. Znasz język polski? Chyba znasz, bo piszesz po polsku - we "Mikrobiologia" prof L. Zaremby, albo "Patofizjologia" Maslińskiego i poczytaj o mechanizmie powstawania goršczki w zakażeniach bakteryjnych, infekcjach wirusowych i stanach zapalnych (jałowych). Bo wiesz... jak Twoje ciało toczy nowotwór to też Ci goršczka leci i to wysoko, przynajmniej w pewnych fazach choroby.
Cały ten Haarp, kto wie, co to jest. Teorie spiskowe może na bok. Najpierw poczytaj o tym, co jest udowodnione, co jest sprawdzone i zastanów się, co Ty piszesz, bo aż się czytac nie chce.
P.S.
Gosiu, słyszała o Interleukinie 6, IL- 1, czynniku martwicy guzów - alfa? one i wiele innych sa odpowiedzialne za goršczkę. Ale po bliższe informacje odsyłam do szkoły, u nas tego uczš w liceum (u nas - w Polsce), w USA z tego co wiem, dopiero na studiach doktoranckich (czyt. Ignoranckich)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |