Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
"koncik zwierz" czyli na leżankę proszę...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541

...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Ja mam 13 latek i miałem naprawdę sporo dziewczyn xD :D:D I chyba jestem najmłodszy na forum ;P

Pozdrawiam wszystkich...!!!

buhahahahahahah:) masz sie czym chwalić..jak stworzysz prawdziwy związek oparty na miłości i zaufaniu to zacznij szpanować..jesteś strasznym pozerem..ale ci wybaczam ze względ na wiek:) i ważna rada na przyszłość: nie liczy sie ilość, tylko jakość..miłego dorastania, tylko nieschrzań tego głupotą..

Taa.. tylko dziewczyny same się do mnie lepią nie wiem co we mnie widzą, ale ja już chyba mam tą dziewczyna i kto wie może za kilka lat nawet będziemy po ślubie. xD Ja jeszcze mam dużo czasu na te sprawy...:D

...........powodzenia:/ tylko sie nie rozmnażaj..poczekaj, aż dorośniesz..

oles:
Taa.. tylko dziewczyny same się do mnie lepią nie wiem co we mnie widzą, ale ja już chyba mam tą dziewczyna i kto wie może za kilka lat nawet będziemy po ślubie. xD Ja jeszcze mam dużo czasu na te sprawy...:D
Szczerze? osoba która się chwali (tak jak Ty to robisz),że każda na niego leci,w rzeczywistości jest wręcz odwrotnie.Słuchaj a jak masz już tą dziewczynę to co wy robicie:)? całujecie się chociaż;)?

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

motylek:
nie liczy sie ilość, tylko jakość
I z tym się zgodzę...

Zostawcie Olesia ,to fajny chlopak;-)i rozsadny bardzo jak na swoj wiek,o czym swiadcza nieraz wpisy na forum... Moj syn w 2 klasie szkoly podstawowej tak beczal przez dziewczyne ,ze mi rece opadaly,bylam bezradna;-)Milosc nie wybiera ,nie wazne ile sie ma lat:))

Emocjo w tym wieku nie wie się za bardzo co znaczy "miłość".Mam swoje lata i pierwszy raz teraz jestem zakochany.W sumie każdemu to przychodzi inaczej.Ale swoje zdanie napisałem:).

W tym wieku inaczej sie ja postrzega ...

Ja tam w tym wieku byłam zakochana 1 raz:)Potem mi sie zdarzyło to 2 raz no i tyle:)Więc wierze że można w tym wieku kochać naprawde. Ale ten chłopak napewno nie jest naprawde zakochany. MIłostek można mieć tysiac..tylko tak średnio do tego podchodzi. Normalnie lep na laski z niego:p

No już nie raz się całowałem z nią i na różne takie imprezki ją zapraszałem. No jak zakochani... :)

Jak się całuje :)?hihi Wiesz co ,uważaj tam troszkę nie ściągaj tylko spodni przy niej:),bo jeszcze nie panujesz nad swoim małym pterodaktylem hehe;)

A skąd wiesz że mały? :D:D

Masz 13 lat:),czego Ty oczekujesz:)?

oles:
A skąd wiesz że mały? :D:D
Albo lepiej jak się zapytam jak jest dla Ciebie duży:)?

Oles jest nieletni, więc go nie "molestujcie" :) Żeby na takie tematy w tym wieku rozmawiać... Za moich czasów... :) Ach ta dzisiejsza młodzież...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A jeśli jesteśmy już w temacie pierwszych tzw. miłości, to powiem Wam, że zakochałem się w dziewczynie w pierwszej klasie podstawówki - prowadzaliśmy się za rączkę i całowaliśmy się :) A jak miałem 16 lat, to zajęła się mną 10-letnia córka sąsiada. Ta dziewczyna była tak perwersyjna, że strach się bać :) Wymyśliła zabawę w "Panią i niewolnika". Różne dziwne rzeczy jej do głowy przychodziły - potrafiła mnie związać... dalej już nie powiem, bo mi wstyd. Wiedziałem, że nie mogę jej nic zrobić, a ona sobie pozwalała na różne rzeczy. Kiedyś stwierdziła, że jej się boję - zaprzeczyłem, ale w pewnym sensie się jej bałem. Ona z triumfalnym uśmiechem na ustach stwierdziła (mimo mojego zaprzeczenia): "wiem, że się mnie boisz". W sumie trochę boję się kobiet, bo gdyby one tylko wiedziały, na co sobie mogą pozwolić...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ładnie wendol w wieku 16 lat dałeś sie zdominować 10latce??Bardzo mnie zastanawia co było dalej...może sie przemożeszi opowiesz? A kobiety wiedzą na co sobie mogą pozwolić i bezwzględnie to wykorzystują:)

Darku ta Twoja historia brzmi bardzo a bardzo ciekawie;)

Mam prośbę,do was Kochane,niech mi ktoś wytłumaczy pewną rzecz,chodzi mi o dni niepłodne jak i płodne.Np jak kobieta miała okres 14 a w następnym miesiącu 16 to jest okres regularny czy nieregularny? kolejne pytanie nie wiem jak się liczy kiedy jest kobieta płodna a kiedy nie ...np.załóżmy jak miała okres 14 kwietnia to jest płodna przez 14 dni czyli od 1 do 14 kwietnia tak?(i wtedy może zajść w ciąże) a od 14 do 31 marca jest niepłodna?.I jak jest już owulacja to wydziela się śluz w którym plemniki mogą żyć kilka dni? a jak nie ma owulacji to żyją kilka godzin? Dobrze to rozumuję? czy gdzieś się mylę?

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.