| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "koncik zwierz" czyli na leżankę proszę... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
|
...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja
;-)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Ja mam 13 latek i miałem naprawdę sporo dziewczyn xD
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
buhahahahahahah:) masz sie czym chwalić..jak stworzysz prawdziwy związek oparty na miłości i zaufaniu to zacznij szpanować..jesteś strasznym pozerem..ale ci wybaczam ze względ na wiek:)
i ważna rada na przyszłość: nie liczy sie ilość, tylko jakość..miłego dorastania, tylko nieschrzań tego głupotą..
|
|
|
Taa.. tylko dziewczyny same się do mnie lepią nie wiem co we mnie widzą, ale ja już chyba mam tą dziewczyna i kto wie może za kilka lat nawet będziemy po ślubie. xD Ja jeszcze mam dużo czasu na te sprawy...:D
|
|
|
...........powodzenia:/ tylko sie nie rozmnażaj..poczekaj, aż dorośniesz..
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
|
Zostawcie Olesia ,to fajny chlopak;-)i rozsadny bardzo jak na swoj wiek,o czym swiadcza nieraz wpisy na forum...
Moj syn w 2 klasie szkoly podstawowej tak beczal przez dziewczyne ,ze mi rece opadaly,bylam bezradna;-)Milosc nie wybiera ,nie wazne ile sie ma lat:))
|
|
|
Emocjo w tym wieku nie wie się za bardzo co znaczy "miłość".Mam swoje lata i pierwszy raz teraz jestem zakochany.W sumie każdemu to przychodzi inaczej.Ale swoje zdanie napisałem:).
|
|
|
Ja tam w tym wieku byłam zakochana 1 raz:)Potem mi sie zdarzyło to 2 raz no i tyle:)Więc wierze że można w tym wieku kochać naprawde. Ale ten chłopak napewno nie jest naprawde zakochany. MIłostek można mieć tysiac..tylko tak średnio do tego podchodzi. Normalnie lep na laski z niego:p
|
|
|
No już nie raz się całowałem z nią i na różne takie imprezki ją zapraszałem. No jak zakochani... :)
|
|
|
Jak się całuje :)?hihi
Wiesz co ,uważaj tam troszkę nie ściągaj tylko spodni przy niej:),bo jeszcze nie panujesz nad swoim małym pterodaktylem hehe;)
|
|
|
Masz 13 lat:),czego Ty oczekujesz:)?
|
|
|
|||
|
Oles jest nieletni, więc go nie "molestujcie" :)
Żeby na takie tematy w tym wieku rozmawiać...
Za moich czasów... :)
Ach ta dzisiejsza młodzież...
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A jeśli jesteśmy już w temacie pierwszych tzw. miłości, to powiem Wam, że zakochałem się w dziewczynie w pierwszej klasie podstawówki - prowadzaliśmy się za rączkę i całowaliśmy się :)
A jak miałem 16 lat, to zajęła się mną 10-letnia córka sąsiada. Ta dziewczyna była tak perwersyjna, że strach się bać :) Wymyśliła zabawę w "Panią i niewolnika". Różne dziwne rzeczy jej do głowy przychodziły - potrafiła mnie związać... dalej już nie powiem, bo mi wstyd. Wiedziałem, że nie mogę jej nic zrobić, a ona sobie pozwalała na różne rzeczy. Kiedyś stwierdziła, że jej się boję - zaprzeczyłem, ale w pewnym sensie się jej bałem. Ona z triumfalnym uśmiechem na ustach stwierdziła (mimo mojego zaprzeczenia): "wiem, że się mnie boisz". W sumie trochę boję się kobiet, bo gdyby one tylko wiedziały, na co sobie mogą pozwolić...
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ładnie wendol w wieku 16 lat dałeś sie zdominować 10latce??Bardzo mnie zastanawia co było dalej...może sie przemożeszi opowiesz?
A kobiety wiedzą na co sobie mogą pozwolić i bezwzględnie to wykorzystują:)
|
|
|
Darku ta Twoja historia brzmi bardzo a bardzo ciekawie;)
|
|
|
Mam prośbę,do was Kochane,niech mi ktoś wytłumaczy pewną rzecz,chodzi mi o dni niepłodne jak i płodne.Np jak kobieta miała okres 14 a w następnym miesiącu 16 to jest okres regularny czy nieregularny? kolejne pytanie nie wiem jak się liczy kiedy jest kobieta płodna a kiedy nie ...np.załóżmy jak miała okres 14 kwietnia to jest płodna przez 14 dni czyli od 1 do 14 kwietnia tak?(i wtedy może zajść w ciąże) a od 14 do 31 marca jest niepłodna?.I jak jest już owulacja to wydziela się śluz w którym plemniki mogą żyć kilka dni? a jak nie ma owulacji to żyją kilka godzin? Dobrze to rozumuję? czy gdzieś się mylę?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |