| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
witam!
Mam na imię Kasia.Chcialabym wiedzieć czy będę nadal z moim chłopakiem i czy i kiedy weźmiemy ślub? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
|
|
|
Witam!
Chciałabym się dowiedziać czy w końcu uporządkuje swoje życie,czy skończą się moje problemy finansowe i czy poznam w końcu mężczyznę który zastąpi ojca mojej córce?
|
|
|
|||||||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
|
|||
|
chcialabym zapytac, czy nowo poznany facet jest tym wlasciwym i warto sie do niego zblizyc? czy pozwolic wrocic bylemu? mam metlik w glowie i zadnego z nich nie jestem pewna. a moze na mojej drodze jeszcze ktos innysie pojawi? pozdrawiam
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
jestem na rozstaju drog i nie wiem w ktora strone mam sie udac wlasnie zakonczylam pewien projekt poza granicami kraju i nie wiem co robic dalej czy znajde wreszcie szczescie? i gdzie mam go wypatrywac? czy moja sytuacja finansowa sie poprawi?
jezeli potrzebne sa jakies dodatkowe informacje to wszystko podam prosze tylko o pomoc kogos kto potrafi wrozyc
pozdrawiam
|
|
|
|||||||||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
A poznaliśmy się już? :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
To teraz ja zadam pytanie do kogoś kto potrafi wróżyć:)
Musze podjąć wazną deccyzje. I nie wiem czy powinnam kierować sie głosem serca czy rozsądku?I czy wkońcu uda mi sie uporządkować bałagan jaki wokół siebie zrobiłam?A jeśli tak to czy w najbliszym czasie?
Mam nadzieje, że pytania w miare jasno sprecyzowane:)
|
|
|
Jeśli masz tzw. intuicje to zawsze stawiaj na serce...
cóż same moje kłopoty biora się sta że szłam wespól z rozumem ale ne warto bo energia serca widzi więcej a raczej czuje !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
tak widzi. tylko że w obydwu przypadkach w podjęciu decyzji biorą udział obydwa organy:) tylko w jednej decyzji jeden bardziej, a w drugiej drugie.i tak stoje sobie na zakręcie, patrze do przodu i lecą łzy:( ehhh..
|
|
|
Ollu, czemu nie nadawałbym się na księdza? Ktoś mi właśnie kiedyś powiedział, że bym się nadawał :) Poza tym, coś w tym jest, bo ludzie lubią mi się spowiadać ;)
|
|
|
hehe... no to czemu nie startujesz ... inteligencje masz, spryt też. z sexem jakos dasz radę, sam wiesz jak ;)
skorpion i ksiądz...??? z jakiego dnia jesteś? skoroion lubi sex i perwercje ! Ty z ambony byś namawiał na sex grupowy :D
Skorpion to niezły psycholog. Jesli obierze taka drogę to będzie mogł pomagac innym wi to skutecznie !
Poza tym czuje Ciebie jako kogoś kto chce rodziny i jest dość odpowiedzialny. Stabilny z Ciebie facet który wie co w świecie piszczy.
|
|
|
Anioły nie mieszkają w odległym niebie, lecz w naszych sercach i współpracują z nami poprzez siłę intuicji. Im bardziej pozwalamy im działać, tym wyraźniej manifestują swoją obecność w naszym życiu.
NO WŁASNIE... jakięz to proste!
|
|
|
Raptor no i gzie jestes???
|
|
|
Spokojnie, jestem :) Chociaż tylko na chwilę.
Z jakiego dnia jestem? Chyba z wtorku dnia zbyt (za)dusznego ;) Pewnie dlatego widzę zmarłych i wiem kiedy ktoś ma umrzeć.
Co do pozostałych spraw może masz rację, chociaż z tą rodziną i stabilnością to mam poważne wątpliwości... chyba, że chodziło o spokój i samotność, a się przejęzyczyłaś :D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |