Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

witam! Mam na imię Kasia.Chcialabym wiedzieć czy będę nadal z moim chłopakiem i czy i kiedy weźmiemy ślub? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Witam! Chciałabym się dowiedziać czy w końcu uporządkuje swoje życie,czy skończą się moje problemy finansowe i czy poznam w końcu mężczyznę który zastąpi ojca mojej córce?

basia02:
jesli mi mozesz odpowiedziec
- Witaj. Wszystko powroci do normy. Twoje zycie "wywrocilo" sie do gory nogami, ale juz niebawem zaczniesz odczuwac zrozumienie tego co sie wydarzylo, a moze nawet jakby ulge. Musisz koniecznie zmienic cos w okol siebie. Moze jakis rytual? Napisz do mnie na mail'a.
sienna:
mam dziwne pytanie
- Jasne !
madzikowa21:
czy dobrze zrobie
- Tak. Zdecydowanie tak. Ale czy bedziesz umiala sobie z tym poradzic?
zoa32:
czy będę z NIM?
- Tak ! Teraz juz tak, ale dobrze by bylo "otworzyc" drogi.
allexis1:
boje się
- Nie wolno sie bac ! Strach to nasz najgorszy i najpotezniejszy przeciwnik. Mozemy i w tym dopomoc.
Kasia123:
czy będę nadal
- Tak. Slub zalezy tylko od Was.
majka:
Chciałabym się dowiedziać
- Tak. To trudna, zmudna i dluga droga. Ale widze Twoje zwyciestwo. Napisz do mnie.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek:
- Tak. Zdecydowanie tak. Ale czy bedziesz umiala sobie z tym poradzic?
tak wydaje mi sie ze jestem na to gotowa za bardzo sie męcze i za bardzo mysle o innym. cy mozesz mi powiedziec czy osobnik dla ktorego to robie bedzie ze mna? z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam:)

Romek:
Tak ! Teraz juz tak, ale dobrze by bylo "otworzyc" drogi.
Co to znaczy "otworzyć" drogi? pozdrawiam i dziękuję

chcialabym zapytac, czy nowo poznany facet jest tym wlasciwym i warto sie do niego zblizyc? czy pozwolic wrocic bylemu? mam metlik w glowie i zadnego z nich nie jestem pewna. a moze na mojej drodze jeszcze ktos innysie pojawi? pozdrawiam

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

jestem na rozstaju drog i nie wiem w ktora strone mam sie udac wlasnie zakonczylam pewien projekt poza granicami kraju i nie wiem co robic dalej czy znajde wreszcie szczescie? i gdzie mam go wypatrywac? czy moja sytuacja finansowa sie poprawi? jezeli potrzebne sa jakies dodatkowe informacje to wszystko podam prosze tylko o pomoc kogos kto potrafi wrozyc pozdrawiam

ineska:
czy znajde wreszcie szczescie?
Tak.
ineska:
gdzie mam go wypatrywac?
W sobie i w teraźniejszości, bo tylko ona istnieje.
ineska:
czy moja sytuacja finansowa sie poprawi?
Nie. Wchodzimy w poważny kryzys i należy przygotować spore zapasy żywności i artykułów gospodarstwa domowego. Środki przeciwchemiczne i przeciwradiacyjne też wchodzą w grę, chociaż to zależy od regionu.
ineska:
jezeli potrzebne sa jakies dodatkowe informacje to wszystko podam
Ile masz lat, nr PESEL i NIP :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptorze-normalnie Cie nie poznaje:-o

Justyna Lukasik

A poznaliśmy się już? :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

To teraz ja zadam pytanie do kogoś kto potrafi wróżyć:) Musze podjąć wazną deccyzje. I nie wiem czy powinnam kierować sie głosem serca czy rozsądku?I czy wkońcu uda mi sie uporządkować bałagan jaki wokół siebie zrobiłam?A jeśli tak to czy w najbliszym czasie? Mam nadzieje, że pytania w miare jasno sprecyzowane:)

Jeśli masz tzw. intuicje to zawsze stawiaj na serce... cóż same moje kłopoty biora się sta że szłam wespól z rozumem ale ne warto bo energia serca widzi więcej a raczej czuje !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Raptor:
ineska: gdzie mam go wypatrywac? W sobie i w teraźniejszości, bo tylko ona istnieje.
Hehe... nie nadawałbyś się na księdza ! Ale miałbyś stała posadke i to TY czułbyś się autorytetem. To jest księżulka omijają bo w końcu on też facet. Kurde Polska to ciemnogród. cóż... nie mma więcej nic do powiedzenia. Najbardziej mnie wkur... to jak wygląda system do którego nigdy nie chciałam należeć. iekawee że mareciniak o tym pisała, że bogowie którzy przybyli na ziemie wiele lat temu stworzyli duchowienstwo i system kontroli wojsko policje włąsnie by moc panowac nad ludkami. To się nie skonczyło.. to ciągle istnieje !!! Można miec dzieci rodzinę ale w kraju miłosci szczescia itd, bo RAJ jest w nas i nigdzie więcej.

tak widzi. tylko że w obydwu przypadkach w podjęciu decyzji biorą udział obydwa organy:) tylko w jednej decyzji jeden bardziej, a w drugiej drugie.i tak stoje sobie na zakręcie, patrze do przodu i lecą łzy:( ehhh..

.

Ollu, czemu nie nadawałbym się na księdza? Ktoś mi właśnie kiedyś powiedział, że bym się nadawał :) Poza tym, coś w tym jest, bo ludzie lubią mi się spowiadać ;)

hehe... no to czemu nie startujesz ... inteligencje masz, spryt też. z sexem jakos dasz radę, sam wiesz jak ;) skorpion i ksiądz...??? z jakiego dnia jesteś? skoroion lubi sex i perwercje ! Ty z ambony byś namawiał na sex grupowy :D Skorpion to niezły psycholog. Jesli obierze taka drogę to będzie mogł pomagac innym wi to skutecznie ! Poza tym czuje Ciebie jako kogoś kto chce rodziny i jest dość odpowiedzialny. Stabilny z Ciebie facet który wie co w świecie piszczy.

Anioły nie mieszkają w odległym niebie, lecz w naszych sercach i współpracują z nami poprzez siłę intuicji. Im bardziej pozwalamy im działać, tym wyraźniej manifestują swoją obecność w naszym życiu. NO WŁASNIE... jakięz to proste!

Raptor no i gzie jestes???

Spokojnie, jestem :) Chociaż tylko na chwilę. Z jakiego dnia jestem? Chyba z wtorku dnia zbyt (za)dusznego ;) Pewnie dlatego widzę zmarłych i wiem kiedy ktoś ma umrzeć. Co do pozostałych spraw może masz rację, chociaż z tą rodziną i stabilnością to mam poważne wątpliwości... chyba, że chodziło o spokój i samotność, a się przejęzyczyłaś :D

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.