Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

Koolman jesli chcesz ze mna w jakikolwiek sposob sie komunikowac to pisz cos konkretnego.
Koolman:
Nie masz za grosz rozumu i szacunku do swojej osoby.
rozum mam, szacunek do siebie rowniez marna kreaturo
Koolman:
nie masz szacunku do mnie
moze to i smutne ale na szacunek trzeba sobie zasluzyc
Koolman:
Kazdy ma juz wyrobione zdanie na twoj temat.
chetnie bym sie dowiedziala kto, wiec prosze o konkrety Jesli nie masz, nie odzywaj sie

kaska wez sie uspokuj.......... prowokujesz kazdego na wszystkie sposoby,aby tylko do Ciebie pisali..sprawia Ci to radosc piszac np. do Koolmana
katarzyna24:
marna kreaturo
?????????

Wendol Koolman zupelnie nie przypomnina mezyczyzny....bardziej chlopca, nie chlopaka :)) A Marta siedzi obok, przy innym komputerze. Nie porozumiewamy sie ze soba za pomoca internetu, to by bylo troche dziwne, prawda? :)

Marta tak sprawia mi to przyjemnosc, kazdego to znaczy Koolmana? Przesadzasz i nie generalizuj sis

Kaska poczytaj sobie wszytsko to co Ty piszesz.... sadzisz,ze jestes najmadrzejsza na swiecie i jak ktos ma inne zdanie niz Ty to juz jest marna kreatura?????? normalnie uspokuj sie dziewczyno!!!!

Myslalem, ze po moim prowokacyjnym poscie cos zmadrzejesz, a ty dalej swoje. Nie mam ochoty cie ponizac, bo jak widze, jak sie blaznisz przed wszystkimi, to juz z tego powodu zal mi sie ciebie robi.

Ale trzeba przyznać, że Koolman też nie umie normalnie rozmawiać. Wlazł tu i zaatakował w bardzo nieprzyjemny sposób. I dalej tą farsę ciągnie... :/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A Ty troche pomysl, kto ma inne zdanie? O czym Ty w ogole piszesz?????Nie wiedzialam ze spor z koolmanen tyczy sie innego zdania.... moze Ty na poczatku poczytaj o co chodzi a potem komentuj. Bron Koolmana, biedak sobie nie radzi :)) Matko Tereso...

Zaatakowal, bo mnie katarzyna z rownowagi wyprowadzila po raz kolejny zresztą obrazajac mnie. Pytanie dotyczylo Igora a nie jej, wiec niech sie nei wtraca.

Koolman jest opanowany, to ty sobie nie radzisz Ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi i rzadko kiedy ustawiam dzialo armatnie, ale tobie to sie udało

wendol.... zapewniam Cie,ze Kollman potrafi normalnie rozmawiac.....!!!!!!!!!!! i nie zaatakowal w bardzo nieprzyjemny sposob....... normalnie zareagowal... a Ty jak bys zareagowal jak ktos by Ci cos takiego napisal jak moja sis Kasia na zakleciach????

Jak masz Koolman takie podejście do kobiet, to ja nie chciał bym mieć z Tobą do czynienia. Za dużo testosteronu :/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Koolman a dlaczego ty myslisz ze mnie ponizasz? Myslisz ze twoje slowa bola mnie jakos i robi mi sie z ich powodu przykro?
Koolman:
Myslalem, ze po moim prowokacyjnym poscie cos zmadrzejesz
prosze nie mysl, robisz sobie tylko krzywde....dlatego tez odwoluje wczesniejsze pytania...za ciezkie do analizy dla ciebie.....prowokacyjny? :))) kurczaczku......

sorryyyy kaska,ale jestes zalosna!!!

Koolman:
bo mnie katarzyna z rownowagi wyprowadzila po raz kolejny zresztą obrazajac mnie
w takim razie panuj nad soba troszeczke, masz racje obrazam cie...na inne traktowanie nie zaslugujesz

Zycze wam wszystkim milego weekendu...a ty koolman uwazaj na prezerwatywy...bo znowu ci sie jakas z tego malego pitolka zsunie :))

marta541:
a Ty jak bys zareagowal jak ktos by Ci cos takiego napisal jak moja sis Kasia na zakleciach????
Nie wiem jak bym zareagował - po pierwsze trzeba uważać jak się to robi :) Kasia chyba nie lubi nieodpowiedzialnych mężczyzn. Szkoda abyś Koolman tak stresował swoją dziewczynę - teraz marsz do apteki po test ciążowy! Wiesz jak ona może się czuć do środy?!

kaska i Ty myslisz,ze jestes fajna???????? ohh biedactow!!!!zal mi Ciebie.........

zycze wam tez milego weekendu...... kollman jak bedziesz cos wiedzial to napisz na maila. buziaki i trzymaj sie :)))

marta541:
wendol a nie mozesz teraz jej zobaczyc?
Nie mogę, bo nie doszła :) Coś chyba nieskutecznie wysłałaś.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.