Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skojarzenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443

Tylko go od razu nie bojkotujcie :-) Na wielu forach są takie w sumie bezsensowne tematy, ale za to zabawne :-) Może i tutaj się przyjmie? Chodzi po prostu o pisanie skojarzeń - pojedynczych słów, do słowa poprzednio podanego. Można też podawać krótkie wyjaśnienia. Pozwolicie, że zacznę: KOBIETA

miron "wpadles" chopie w ta sama "nonszalancje" slowna oczywiscie wendol "zawsze" wie o co chodzi uniknie odpowiedzi piszac , ze cie nie rozumie albo, ze ty zle zrozumiales bo jemu chodzilo o co innego :) i tak w kolko bedzie cie "pouczal" co z toba jest nie tak !

biedny wendol powoli jest mi go zal :(( moze postarajcie sie byc bardziej wyrozumiali :)) Pozdrawiam

miron:
Na forse lecisz?
Jak mają pieniądze itp. to są bardziej dowartościowane i pewne siebie. Bardzo lubię pewne siebie kobiety, choć się ich boję, ale ja lubię bać się kobiet. Kobiety mają tę zaletę, że czują, a facet, gdy czyjeś postępowanie nie mieści się w jego schematach myślowych, to ma problem ze zrozumieniem. I bardzo chętnie tępi wszelką "inność". To właśnie mężczyźni prowadzą wojny religijne, polityczne itp. Dajcie władzę kobietom, a zobaczycie jaki ład i spokój zapanuje. A właściwie nie dajcie, tylko oddajcie - dawne społeczności były matriarchalne.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 443
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.