Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam !!! Czy osoba z którą próbuję się dogadać na allegro jest osobą uczciwą? Czy dojdzie do rozwiązania sytuacji z którą borykam się ponad miesiąc? Czy jednak będę musiała zgłosić sprawę na policję? Proszę o odpowiedz to dla mnie ważne

Witaj Igor. Wszystkie Twoje rady są tak trafione że aż trudno uwierzyć. jakiś czas temu prosiłam o odpowiedź na pytanie czy spotka mnie jeszcze w życiu miłośc i szczęście. Odpoweedziałeś mi wtedy że na jesieni. Jak zwykle miałeś racje. Spotkałam faceta. Jesteśmy razem ale niestety on od roku się rozwodzi. Ja nie mam w tej chwili pewności czy na pewno chce być ze mną. Wiem że chce najpierw poukładać sobie i zakończyć pewne tematy. Ale ja z dwójką dzieci przywiązaliśmy się do niego na tyle, że mam obawy przed rozstaniem. Nie mam jak dodawać mu sił i wspierać go bo sama zaczynam wątpić. Co mam zrobić? Trwać i czekać czy też nie ma to sensu i zakończyć znajomośc? Pozdrawiam.

Igor:
Miłym i sympatycznym koleżankom i kolegą z forum przesyłam moc gorących życzeń z okazji Andrzejek ;)) PozdrawiamIgor
Dziękuje Igor. Wiesz co, podziwiam to co robisz, przedewszystkim Twoją cierpliwość i poświęcenie mnóstwa czasu na chociażby odpisywanie na pytania zadawane w tym wątku ( o tym co tam wyprawiasz w domowym zaciszu aby tych odpowiedzi udzielić nawet nie wspomnę) Pozdrawiam i życzę sukcesów w życiu oraz odrobiny wytchnienia ;)

Moze moje pytanie wydaje sie głupie, ale jestem w takim miejscu z życiu, że nie wiem co mam dalej robić. Jestem w dość długim zwiazku, ale mam wrażenie, że juz nic nas nie łączy, jakis czas temu poznalam fajnego faceta, mamy wspólne zainteresowania i dobrze sie dogadujemy. Moje pytanie jest takie: czy cos z tego będzie, związek, romans??

Jutro będę na forum ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA Grace 21 listopada, 21:30 Tarot kartami VIII Kijów i Walet Pucharów mówi, że na razie on ma wiele zmiennych koncepcji. Pozdrawiam Igor
Igorze, serdecznie dziękuję za odpowiedź. W kwestii dobrych uczynków niestety nie mogę się pochwalić jałmużną dla biednego, bo takiego nie spotkałam, ale przybłąkał się do mnie kotek-zaopiekowałam się nim. Póki co tyle mogłam zrobić :). Nie byłabym sobą gdybym nie zapytała o szczegóły dot. osoby, z którą jestem. Rozumiem wahanie-to nawet jest widoczne w zachowaniu, natomiast wynika to z natury osoby/przeznaczenia czy może zainteresowania kimś innym? Powinnam się obawiać jakiejś konkurentki ? ;)

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

moor:
3. co mnie czeka w pracy?
Igor:
3. Walet Pucharów - młody człowiek będzie próbował się oświadczyć
Igorze, dzięki ogromne za tarota tylko wiesz... ja pracuje z kobietami ;) proszę zobacz w kartach czy to może znaczy, że zmienię prace? Biednemu dałam już pod kościołem - jedzenie kupiłam mu. Pozdrawiam ola

Witam, Mam do ciebie Igorze prośbę o postawienie tarota, gdyż chciałabym wiedzieć co mnie czeka w pracy? a konkretniej 1. czy zmienię obecną? 2. czy uda mi się dogadać z szefem? 3 i ostanie pytanie czy zamieszkam z w? dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie ps biednemu dam dzisiaj po mszy ;)

Witam Igorze! Dałam biednemu jak wskazałeś i mam jedno konkretne pytanie: Czy w nowym roku zmienię pracę?

Witam Igorze. Wysłałam Ci maila z nurtującym mnie pytaniem. Bardzo proszę o odpowiedź.

Igorze bo tu mi sie na wspolne zycie zapowiada a nie na biznes, zerknij prosze czy nie polaczy nas milosc, bo jak na razie do tego wszystko zmierza a nie zadnych biznesow, chociaz tez moze razem

Witam mam proste pytanie mój mąż Daniel wróci do mnie i dzieci.Dziekuję

Witam Igorze, Czy powinnam zmienić pracę? A tak na marginesie, to czy ten mój Grzegorz mi się oswiadczy kiedyś? Pozdrawiam:)

Igorze Czekam na Ciebie... Tyle mam pytan w sobie, tyle watpliwosci i tyle bolu... Pozdrawiam Beza40

beza40

ja tez czekam :D na Igora...

Witaj Igorze jak zwykle rece pelne roboty duzo sie pisze o oczekiwaniach mniej o obdarowaniu biednych w Twoim imieniu pewnie myslisz sobie co za ludzie ale naprawde kiedy jest mozliwosc aby przejsc obok kosciola to nie zawsze jest kogo obdarowac dziaj nawet w takim kosciele co ma taki hol przed wejsciem na sale mszalna to i tam nie bylo co mnie zdziwilo bo nie musieli tam az tak marznac moze ksiadz zabral na cieply posilek czy cherbatke akurat trudno bedziemy probowac dalej o ile bedzie czym obdarowywac ale np widzialem ze mozna bylo dac cos komus na ulicy czy to tez sie liczy chyba lepiej juz komus niz wcale do czego zmierzam tak naprawde bo wiadomo kazdej Osobie nie jest sie w stanie pomoc i wolle zachowac te pieniadze dla kogos z pod kosciola pozdrawiam

Kochany Igorku. Zapytaj się kart czy u Szymona wszystko w porządku? Bo ostatnio u niego światło się wieczorem nie świeci;( Martwię się o niego.Czy Szymon gdzieś wyjechał?Czy Szymon spotyka się z kimś obecnie?

czy uda mi sie otworzyc swoj biznes i kiedy bedzie na to wlasciwy moment.Dziekuje

Igorze, Pierwsze pytanie: nie otrzymałam wynagrodzenia za 2 miesiace pracy, oddałam sprawe do sądu czy i w jakim czasie jest sznsa odzyskać pieniadze. Drugie pytanie:jak szybko znajdę nową pracę

mariadorota

przelamalam sie i bylam w kosciele i nawet dobrze mi to zrobilo bledny pod kosciolem powiedzial bog zaplac drogi igiorze pisze poraz drugi w tej samej sprawie moj byly juz zadko przychodzi do corki raz na miesiac a bil co weekend rozmawialismy przytulal pisal a teraz nic cisza jakmakiem zasial ostatnio jak przyszedl i mala zasnela to od razu poszedl czy mu juz nie zalezy? czy juz nie kocha? a co z dzieckiem? nie zalezy mu na niej? nie moge pojac dlaczego tak postapil? dlaczego nie chcial dziecka? zyczyl mi poronienia? po tylu latach zwiazku udanego zwiazku kocham go i nienawidze pomocy co mam robic?