Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Igorze!!! Jeśli chodzi o moją zuchwałość to raczej mi jej nie brakuje,choć nie wiem czy to powód do dumy.Wybrałam Adama,ale teraz musze podjąć stosowne kroki. Muszę odejść od Roberta.Bardzo boję się powiedzieć mu o tym.Nie wiem jak to zrobić i czy zrobić to teraz czy tez poczekać.Igorze martwię sie o Roberta ze szczerego serca bo to cudowny człowiek,ale takie życie. Powiedz mi proszę czy On poradzi sobie z naszym rozstaniem? Boję się że może zrobić coś głupiego... Pozdrawiam Karolina.

Witak Igor! Czy mógłbys mi rozjasnić moją sytuację ze współlokatorem? Mam wrażenie że to nie sa relacje czysto kolezeńskie... Pozdrawiam Emi

paolka262:
Do epiaa Kochana listopad się jeszcze nie skończył;) może zostawi tamtą i wróci do Ciebie;) Miej nadzieje;) Pozdrawiam:)
Dziękuję za miłe słowa, niestety listopad dziś się kończy a nas dzieli 300 km. Przestałam się łudzić, bo życie toczy się dalej. Pozdrawiam serdecznie :-)

Igor:
ZAKLĘCIA epiaa 7 dni temu o 09:36 No i co z tego, że poznał. Pozdrawiam Igor ps. tylko czy ty go będziesz chcieć ?
Ano to z tego, że poznał i zaczął się z nią spotykać. Dobrze mu życzę, ale to mnie bardzo boli. Skoro zaczął się z kimś spotykać, to liczę się z tym, że jego uczucia się zmieniły. A czy ja go będę chcieć ??? Teraz już nie wiem. Wiem, że dziś jest ostatni dzień listopada a on się nie odzywa, a i ja się nie narzucam i też milczę. Wola nieba !!! Dziękuję Igorku i pozdrawiam

Igorze, proszę powiedz mi co karty mi chcą przekazać. Czy warto walczyć o związek w którym się już tyle przeszło i tyle zła wyrządziło czy może szukać gdzie indziej? Czy będzie dla mnie praca po studiach która pozwoli na spojone życie? Dziękuje i pozdrawiam

Igor jestem w szoku miales racje we wszystkich udzelonych odp:) ale teraz nauczylam sie jednego cierpliwie czekac koniec z szukaniem odp ona sama nadchodzi jak przychodzi czas!!! pozdrawiam serdecznie i dziekuje

Igorze jestem na rozstaju drog co powinienem zrobic prosze o pomoc wskazowke co robic co mnie czeka

Witam Cię serdecznie Igorku Dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję że się tak stanie :-) Pyzatym mam jeszcze jedno pytanie czy możesz zerknąć w karty co mówią na temat interpretacji mojego ostatniego ( dzisiejszego snu). Czy ten który mi się dziś dziwnym zbiegiem okoliczności przyśnił w przyszłości będzie moją drugą połówką? Jeżeli tak to ok., a jeżeli nie to dlaczego mi akurat on się przyśnił? Czy coś to oznacza? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. PS. Również życzę spełnienia marzeń z okazji zbliżającego się dnia zarówno Tobie Igorze jak i wszystkim będącym na tym forum :-)

Kochani ekscytujących Andrzejek i mnóstwo magii w życiu ;)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

dziękuje Igor :) ps: mozesz zerknąć jeszcze w karty kim bedzie ten człowiek ktory ma sie pojawić ?

brzydula

Igorze Chcialabym czasami przelewac tutaj swoje mysli... Ciezko mi Igorze... W ten zwiazek oddalam cala siebie a teraz...chyba widziales w kartach co jest, tylko pustka. Napisales o definitywnym zakonczeniu. Zakonczylam ten zwiazek ponad pol roku temu. Zerwalam wszystkie znajomosci z jego miejscowosci. Ale to nie pomaga by zapomniec. Wiesz...chcialabym wiedziec jednak co u niego jest teraz? Jak uklada mu sie zycie? Czy jest zdrowy? Czy jest szczesliwy? Chcialabym wiedziec.... Moze bedziesz mogl mi odpowiedziec? Napisales, ze karty zalecaja turystyke gorska. Lubilam chodzic po gorach, teraz musze uwazac mam problem z kolanem, nie moge go narazac bo grozi mi operacja. Karty pokazaly, ze mam dobry okres na zarabianie pieniedzy ale nie jestem osoba ktora ciesza cyferki na koncie. Po pracy zaszywam sie w mieszkaniu, zle sie czuje w tej samotnosci ale nie umiem wyjsc do ludzi. Coz...smutno... Pozdrawiam Beza40

beza40

dziękuje Igorze!BEZO!DROGA!ty chyba masz depresje.powinnas kupic Aniołki,azeby zagoscily w Twoim domu obojetnie jakie czy malowane czy drewniane czy z porcelany przyjmij je do swojego domku!i rozmawiaj z nimi one pomogą!kolekcjonuj je!poczujesz sie lepiej zrób tak proszę!wszystko inaczej sie ulozy!obiecuje!

Niunia84:
dziekuje wzajemnie :) wogole zapomnialem ze dzis andrzejki :)

Niunia84:
A ode mnie jeszcze spełnienia na dokładkę :) Niech się sprawdza w życiu wszystko to, co dobre pokazują karty :) A Igorkowi - niech mu się karty tak układają, żeby został okrzyknięty "Lekarzem dusz" :) (co tam, i tak nim jest :) ) Igor - wyjątkowo teraz nie chcę wiedzieć; poczekam na bieg wydarzeń:) bo co ma wisieć - nie utonie, ... A najciekawsze jest to, że wcale nie chcę przedstawiać się w najlepszym świetle, zaimponować, zaszpanować, żeby błyszczeć przed kimś i wzbudzać jego zainteresowanie. Jeśli coś nieuchronnie się zbliża - będzie wcielone w życie. To dopiero może być szczęście!!! Bo jeśli ktoś pokocha za szczerą prawdę, a nie za stworzone pozory - nie rozczaruje się. :) Wyjątkowo nie chcę wróżb dla rozwiewania watpliwości i zaspokojenia ciekawości :) (chyba osięgnęłam wyższy poziom) pozdrawiam

Może jak znajdziesz chwilkę to będziesz mógł mi pomóc :-) Może teraz będzie odpowiedni moment... Pozdrawiam 1 września, 22:53 cytuj: fragment | całość Może niechcący zostałam pominięta a może nie tak wcale niechcący ale mino wszystko ponawiam pytanie .. 4 dni temu o 21:53 Dziękuję Ci za odpowiedź jak zawsze masz rację :-) Była to pewna Pani......Ale czy Mógłbyś ( bo nie wiem czy możesz )powiedziec mi coś bliżej o tych "3 osobach które mają na Niego duży wpływ ?" i czy mogą w sobie to zmienic aby ten wpływ był pozytywny a nie negatywny i czy to zależy od tych osób czy od Niego samego ???? Pozdrawiam

Miłym i sympatycznym koleżankom i kolegą z forum przesyłam moc gorących życzeń z okazji Andrzejek ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku, wysyłam ci cieplutkie pozdrowionka :))

monetka73

Miłego dnia Igorku ;) brak odpowiedzi to też odpowiedź ;) Tylko wciąż nie widze wyjścia. Powiedz mi kiedy zmienię pracę jeśli oczywiście możesz;)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Jak zawsze Igor mnie ominąłeś;).Odpowiedź proszę na moje pytanie:)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

WiLdCaRd:
Jak zawsze Igor mnie ominąłeś;).
witaj w klubie ;)