Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Wieczorem będę na sieci. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igor, a czy nadszedł czas na odpowiedź dla mnie? Pozdrawiam

i dla mnie :) pozdr

Spokojnie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witaj Igorze, Pisze z zapytaniem z października jeszcze ;) 1. czy S zaproponuje spotkanie? 2. czy będę z nim? 3. co mnie czeka w pracy? Dziękuję w imieniu biednego;) wczoraj ofiarowałam pieniądze pod Kościołem, Pozdrawiam moorek

Kochany Igorku co mówią karty odnośnie następujących pytań: 1. Jak długo jeszcze będę sama? 2. Czy w tym roku pójdę gdzieś na sylwestra czy raczej nie ? 3. Czy znajdę pracę w najbliższym czasie? Dałam biednemu na jedzenie na parkingu pod kościołem, a on podziękował Pozdrawiam :-)

Witaj. biedny pod kościołem podziękował za wsparcie.Powiedz mi Igorze , czy jeszcze w moim Życiu zaznam prawdziwego szczęścia i miłości ? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA beatus05 godzinę temu Tarot kartami As Monet i Wieża XVI mówi, że czeka cię zmiana zajęcia która przyniesie poprawę we wszystkich obszarach ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 3 godziny temu Tarot odpowiada kartami: 1. III Miecze - III miesiące 2. IX Pucharów - pójdziesz 3. IV Puchary - w lutym ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 3 godziny temu 1. X Mieczy - na razie nie 2. Świat XXI - czeka was wspólna podróż 3. Walet Pucharów - młody człowiek będzie próbował się oświadczyć Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paulina2009 5 godzin temu Tarot kartą X Pucharów mówi, że tak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA magdalena2102 8 godzin temu Tarot kartami VII Pucharów i III Monety mówi, że musisz mieć zaufanie do życia i do siebie nie ufać plotkom a wszystko nabierze właściwego kształtu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 10 godzin temu Połączy was wspólny Biznes ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 12 godzin temu Do faceta trzeba prosto z mostu anie metaforami ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA pamela Wczoraj o 18:11 Tarot kartą III puchary mówi, że wyciągniesz z tego należyte wnioski ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sebek451 Wczoraj o 03:25 Jak się trochę zmienisz to w lutym ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA madzikowa21 Wczoraj o 00:32 Tarot kartą As Pucharów mówi, że to dobry człowiek ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

6 minut temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA paulina2009 5 godzin temu Tarot kartą X Pucharów mówi, że tak ;) Pozdrawiam Igor Ale to odp na 1 czy 2 pytanie ?

ZAKLĘCIA paulina2009 2 dni temu o 23:31 Dziękuję ci bardzo ;) tym jak życie ci pomoże też będziesz bardzo zaskoczona ;) nie wyciągaj tylko pochopnie wniosków ;) najlepszy bedzie finał ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rafaldorota 2 dni temu o 23:17 Tarot kartą IV Miecze mówi, że na razie partner jest nie gotowy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą